Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Gigi Becali l-a sunat pe Dumitru Dragomir și i-a spus adevărul despre renunțarea la FCSB: „Nu am vândut nimic, Mitică!”. Video Exclusiv

Dumitru Dragomir a dezvăluit la FANATIK SUPERLIGA că Gigi Becali nu a vândut FCSB. Fostul şef al Ligii a vorbit cu această temă cu patronul roş-albaştrilor.
02.05.2023 | 12:35
Gigi Becali la sunat pe Dumitru Dragomir si ia spus adevarul despre renuntarea la FCSB Nu am vandut nimic Mitica Video Exclusiv
Gigi Becali l-a sunat pe Dumitru Dragomir și i-a spus adevărul despre renunțarea la FCSB „Nu am vândut nimic, Mitică!”. Video Exclusiv
ADVERTISEMENT

Gigi Becali a declarat după meciul cu Rapid că se retrage din fotbal cu efect imediat şi va ceda acţiunile de la FCSB. Doar că retragerea anunţată cu surle şi trâmbiţe nu s-a întâmplat şi latifundiarul din Pipera are în continuare hăţurile echipei.

Gigi Becali l-a sunat pe Dumitru Dragomir și i-a spus adevărul despre renunțarea la FCSB: “Ştiu sigur că nu a vândut”

Dumitru Dragomir a dezvăluit la FANATIK SUPERLIGA cu Horia Ivanovici dialogul purtat cu Gigi Becali pe tema vânzării FCSB-ului, latifundiarul spunând că nu a cedat nimic până acum:

ADVERTISEMENT

“M-a sunat aseară şi mi-a spus că încă n-a vândut nimic, se mai gândeşte. Eu i-am spus că aşa este la fotbal. El încă mai era supărat, dar nu ştiu dacă vinde sau nu mai vinde, dar ştiu sigur că n-a vândut. 

N-a dat la nimeni. El nu minte. Meme Stoica poate să mintă că e conducător, e angajat. Nu se întâmplă nimic. Gigi m-a sunat la 18:44. El s-a uitat la emisiune şi mi-a spus că nu mi-a mulţumit până acum că nu are nevoie ca cineva să îi facă notorietate.

ADVERTISEMENT

VEZI VIDEO: 

«Bă, ai vândut-o?». «N-am vândut nimic, Mitică!»”

«Bă, ai vândut-o?». «N-am vândut nimic, Mitică!», mi-a spus Gigi. I-am spus că are 10 jucători care depăşesc 50 de milioane. N-a zis nimic, era bucuros în sinea lui. 

În momentul în care a spus că nu a vândut, ştiam sigur. El averea trebuie să o împartă la fetele lui. Voi credeţi că Gigi Becali dă altcuiva averea în afară de fetele lui. Era dezinvolt, bucuros. 

ADVERTISEMENT

Voiam să îl sun după meciul Rapidului. Am fost sigur că CFR Cluj nu pierde şi le-a dat Mutu o lecţie de cred că îşi ling rănile trei luni, până când începe noul campionat. 

“Pe 25 de milioane de euro i-am spus că o iau eu. În patru zile, îi dau eu”

Nu vinde Gigi nimic. FCSB datorită tinerilor pe care îi are poate să crească în valoare şi peste doi ani să coste 200 de milioane de euro. Pe 25 de milioane de euro i-am spus că o iau eu. În patru zile, îi dau eu.

ADVERTISEMENT

El să îşi ia măsuri cu Sepsi. Câte am văzut eu de astea? El nu era convins că nu s-au făcut (n.r. arbitrajele) cu intenţie. Mai sunt şi alţii care îi toarnă în urechi şi ceea ce vrea el să audă. Cu toate că eu spun că nimeni nu poate să îl influenţeze pe Gigi Becali”, a spus Dragomir la FANATIK SUPERLIGA.

FANATIK SUPERLIGA este live de la 10:30 în fiecare zi de luni până vineri, și poate fi urmărită pe site-ul FANATIK, dar și pe canalul de YouTube FANATIK, de la pagina de Facebook FANATIK la contul FANATIK de pe Tik-Tok. Și nu uitați pagina de Facebook Horia Ivanovici Oficial!

ADVERTISEMENT