Fotbal intern

Gigi Becali, laude și indicații tactice pentru Mirel Rădoi: „Așa domini adversarul! Ne batem cu marile puteri!”

26.03.2021 | 15:57
Gigi Becali laude si indicatii tactice pentru Mirel Radoi Asa domini adversarul Ne batem cu marile puteri
ADVERTISEMENT

Patronul FCSB-ului, Gigi Becali, l-a lăudat pe Mirel Rădoi pentru cum a pregătit echipa națională pentru meciul cu Macedonia de Nord. De asemenea, el a făcut și câteva aprecieri cu privire la tactica selecționerului.

În viziunea șefului roș-albaștrilor, peste doar un an va fi imposibil pentru Rădoi să aleagă dintre jucătorii de valoare din România. El crede că Moruțan și Darius Olaru nu ar fi trebuit să fie lăsați la lotul U21.

ADVERTISEMENT

Becali i-a comentat și schimbările lui Rădoi și a constatat că, după ieșirea lui Florin Tănase, mingea a ajuns să stea mai mult în posesia macedonienilor.

Gigi Becali, laude și indicații tactice pentru Mirel Rădoi: „E pe drumul cel bun”

De când Mirel Rădoi a plecat de la FCSB, echipă pe care a antrenat-o timp de jumătate de sezon, relația sa cu Gigi Becali s-a deteriorat. Deși este nășit de patronul roș-albaștrilor, Mirel Rădoi nu a ezitat să ofere în dese rânduri declarații tăioase la adresa acestuia.

ADVERTISEMENT

Și Gigi Becali și-a criticat de mai multe ori finul, dar acum este convins că Rădoi are un viitor strălucitor în antrenorat. Totodată, patronul liderului Ligii 1 este mulțumit că echipa sa dă acum destui jucători la prima reprezentativă a României. Becali nu a ezitat să își exprime și optimismul debordant cu privire la viitorul naționalei.

„Mirel e pe drumul bun. El nu lua jucători de la FCSB să nu zică lumea că e nașul său, dar nu vreau să mai comentez asta. Mirel e pe drumul bun. Asta zic eu.  Dacă Mirel face bine, noi, în doi ani, ne batem cu marile puteri ale Europei. Avem Olaru, Moruțan, Cicâldău, Șut, Man, Coman, Tănase, Mihăilă.

ADVERTISEMENT

Peste un an nu o să aibă ce să facă. O să fie greu să facă selecție, prea multe valori. O să vedeți voi. Moruțan și Olaru trebuiau să fie la echipa mare de acum. O să fie naționala din jucători de la FCSB. O să vedeți”, a spus Gigi Becali pentru as.ro.

Florin Tănase, indispensabil: „Primul jucător de pe listă!”

Becali a vorbit și despre evoluția lui Florin Tănase, căpitanul FCSB-ului și omul care a deschis scorul în meciul România – Macedonia 3-2. Patronul roș-albaștrilor crede că mijlocașul este cel mai important om al naționalei. El crede că ieșirea din teren a fotbalistului adus de FCSB de la Viitorul a cântărit greu în jocul echipei lui Rădoi.

ADVERTISEMENT

„Eu zic că Tănase trebuie să fie primul jucător pe listă. Așa cred eu. Cred că și Mirel a văzut asta, cum l-a și pus. Primul, scrii Tănase, și după faci altceva, eu așa zic. Nu se putea echipa națională fără Tănase. Chiar pe final, dacă nu mai alerga așa de tare, știa să stea în teren, să paseze bine.

Așa domini adversarul. Când s-au făcut schimbările, mingea la ei. Dacă nu ai valori în teren, nu ai cum să ții mingea. Închizi jocul cu mingea la tine, dacă nu ții mingea, degeaba o recuperezi”, a spus Becali tot pentru sursa citată.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – U Craiova: 3,25 este cota pentru „rezultat de egalitate”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT