Sport

Gigi Becali, mesaj pentru Nicolae Dică după West Ham – FCSB 3-1: „A riscat omul, eu îl susțin și gata”

Gigi Becali a avut un mesaj direct pentru Nicolae Dică după înfrângerea suferită de FCSB împotriva lui West Ham, scor 1-3.
09.09.2022 | 01:02
Gigi Becali mesaj pentru Nicolae Dica dupa West Ham  FCSB 31 A riscat omul eu il sustin si gata
Gigi Becali, mesaj pentru Nicolae Dică după West Ham - FCSB. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Patronul „roș-albaștrilor” a spus că îl susține în continuare pe Nicolae Dică și nu este foarte supărat pe el pentru că a riscat în a doua repriză a meciului cu West Ham.

Gigi Becali, mesaj pentru Nicolae Dică după West Ham – FCSB

Gigi Becali a avut un mesaj direct pentru Nicolae Dică după înfrângerea suferită de FCSB pe „London Stadium” împotriva lui West Ham, declarând că are în continuare încredere în antrenorul său.

ADVERTISEMENT

„În primul și în primul rând, nu a fost niciun 11 metri, a fost un fault în atac. 68 de minute, Dică a gândit foarte bine jocul și după a schimbat și Becali a pierdut jocul. Când a jucat bine echipa e meritul lui Dică, atunci când joacă rău, e vina lui Becali.

Să vă spun un lucru, eu l-am întrebat pe MM și mi-a spus că Olaru s-a cerut afară. Olaru s-a cerut afară, dar bagă un mijlocaș, bagă-l pe Marco Dulca… nu știu, a riscat omul, eu îl susțin și gata”, a spus Gigi Becali, la TV DigiSport.

ADVERTISEMENT

„Suntem departe de ei!”

Gigi Becali a continuat și a recunoscut diferența mare de valoare între echipa sa și West Ham, fiind de părere că englezii au controlat meciul de la început până la final, deși FCSB a intrat la pauză în avantaj, după golul marcat de Andrei Cordea.

Totuși, Gigi Becali nu a putut să-l ierte pe arbitru, despre care a spus că a dat un cadou adversarilor prin penalty-ul dictat după intervenția lui Târnovanu asupra lui Cornet.

ADVERTISEMENT

„Eu am zis așa, vrea să vedem unde ne aflăm. Suntem departe de ei, băi, băieți! Noi suntem departe de ei. A fost mingea numai la ei.

Dacă vorbim numai de meciul ăsta, așa a făcut Dumnezeu să dăm doar un gol. Cadoul dat de arbitru a schimbat meciul”, a mai spus Gigi Becali.

ADVERTISEMENT