Sport

Jandarmeria îl contrazice pe Gigi Becali: ”Nu a existat nicio discuție”

Gigi Becali a anunțat că a avut o discuție cu șeful Jandarmeriei înaintea derby-ului FCSB - CFR Cluj, însă într-o reacție pentru FANATIK instituția a dezmințit acest lucru.
02.08.2023 | 23:51
Jandarmeria il contrazice pe Gigi Becali Nu a existat nicio discutie
Gigi Becali, mesaj pentru suporterii CSA Steaua. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT
02-08-2023
20:57

Reacția Jandarmeriei la afirmațiile lui Becali

Gigi Becali a declarat că a avut o discuție cu șeful Jandarmeriei înainte de meciul FCSB – CFR Cluj din Ghencea, însă instituția a dezmințit această informație într-o reacție oferită pentru FANATIK.

”În legătură cu afirmațiile domnului George Becali, prin care pretinde faptul că a discutat cu ‘șeful Jandarmeriei’, Direcția Generală de Jandarmi a Municipiului București face următoarele precizări.

Dezmințim aceste informații și menționăm faptul că nu a avut loc vreo discuție recentă între directorul general al Jandarmeriei Capitalei și domnul George Becali.

Mai concret, infirmăm orice interacțiune între conducerea Jandarmeriei Capitalei și patronul clubului de fotbal menționat în contextul meciului dintre FCSB și CFR Cluj ce urmează a fi disputat duminică, 06 august 2023.

Cu aceasta ocazie, asigurăm opinia publică de faptul că Jandarmeria Capitalei, alături de celelalte instituții abilitate, va institui dispozitive suficiente pentru desfășurarea acestei partide de fotbal în condiții de maximă siguranță”, a fost mesajul Jandarmeriei, transmis pentru FANATIK.

Patronul vicecampioanei României a mai spus că Jandarmeria i-a identificat pe suporterii CSA Steaua care au afișat un banner dur la adresa FCSB-ului, după ce FCSB a primit acceptul de a juca pe Ghencea.

Gigi Becali, mesaj pentru suporterii CSA Steaua

Gigi Becali a avut un mesaj pentru suporterii CSA Steaua, despre care a spus că nu au reușit să-l intimideze și că a vorbit cu șeful Jandarmeriei, care i-a spus că fanii au fost identificați și că poate să meargă pe stadion fără emoții.

ADVERTISEMENT

„Nu mă sperie în niciun fel, că dacă mă sperie, nu mai ies pe stradă. Jandarmeria i-a pozat, i-a filmat, i-a identificat. O să vedeți voi ce o să facă jandarmerie, bănuiesc, pentru că deja s-a ajuns prea departe.

Nu cred că o să facă alte lucruri! Pe mine nu mă interesează, ce depinde de mine eu fac, semnez acel contract și atât”, a spus Gigi Becali, la TV DigiSport.

ADVERTISEMENT

„Banii sunt la ei în cont!”

„Cum să nu plătesc dacă eu am plătit deja și am dat biletul la ordin, 750.000 de euro sunt la ei în cont, 250.000 de euro e polița de asigurare. Banii sunt la ei în cont!

Chiria a fost la 37.000 de euro. Eu nu mă duc la meci. Pentru ce să mă mai duc să mai și incit, eu stau liniștit și îmi văd de treabă”, a mai continuat Gigi Becali.

ADVERTISEMENT

„Șeful jandarmeriei mi-a spus că sunt om liber, că respect legea, că nu o să am nicio problemă, pentru că ei vor apăra ordinea și legea. Eu am încredere în jandarmerie”, a mai spus Gigi Becali.

„Oamenii nu sunt vinovați, ei trăiesc cu sufletul. Dar cei care au schimbat cu CSA, FCSB, cu toate numele… cei care conduc fotbalul românesc trebuiau să lămurească lucrurile astea, pentru că iată la ce se ajunge.

ADVERTISEMENT

Aceeași poveste și la cele două Craiove, că fanii au tot fost induși în eroare și nu știu ce echipă să aleagă. Pentru că e o nebunie care se întâmplă în fotbalul nostru”, este de părere Ion Crăciunescu.


  • Cotă BETANO pentru FCSB: 3,50 este cota pentru „x solist” la meciul FCSB – CSKA 1948 Sofia

ADVERTISEMENT
Tags: