Sport

Gigi Becali, nou atac la Kyros Vassaras: „O să se dea peste cap și el, și Burleanu!”

Gigi Becali a continuat atacurile la adresa lui Kyros Vassaras și Răzvan Burleanu. Cum a reacționat când a aflat că Mariana Trandafir e secretara șefului CCA.
27.02.2024 | 15:20
Gigi Becali nou atac la Kyros Vassaras O sa se dea peste cap si el si Burleanu
Gigi Becali, război total cu FRF și CCA. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Gigi Becali a desființat-o pe arbitra Cristina Mariana Trandafir, iar patronul FCSB și-a continuat tirul la adresa președintelui CCA, Kyros Vassaras și a lui Răzvan Burleanu.

Gigi Becali, nou atac după ce a aflat că arbitra Cristina Trandafir e secretara lui Vassaras: „Adu familia toată s-o pui împotriva mea”

Gigi Becali a vorbit despre dezvăluirea FANATIK, potrivit căreia Cristina Trandafir e secretara lui Kyros Vassaras„Nu e domnișoară, e doamnă. Vine pe la biserică acolo la noi la bază. Nu știu dacă o să mai vină, dar ea venea.

ADVERTISEMENT

Cred că o să-i fie și rușine să mai vină pentru ce a făcut. Am înțeles că e secretara lui Vassaras, o să mă interesez mai bine”, a spus patronul FCSB, potrivit prosport.ro.

Becali și-a continuat atacurile la adresa șefului CCA și FRF: „Ține mă secretara. Acum vrei și cu secretara? Adu familia toată s-o pui împotriva mea. Luptați-vă toți împotriva mea! Dacă o să vrea Dumnezeu peste cap o să se dea și Vassaras și Burleanu”.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali îl face praf pe Vassaras: „El stă în Grecia și ne deleagă nouă arbitri”

Gigi Becali a trecut apoi la Răzvan Burleanu, pe care îl consideră principalul vinovat: „Ăsta trebuia de la început… Cineva care are putere în țara asta să spună: Ce faci Burleanule? Noi chiar suntem ultimii handicapați ai globului? Chemăm un grec să ne învețe să delegăm arbitri.

El stă în Grecia și ne deleagă nouă arbitri. Ce avem, mă, suntem handicapați? Omul dă galben și îl cheamă din VAR”, a mai spus patronul FCSB potrivit sursei citate.

ADVERTISEMENT

„Ei sunt cu egalitatea de gen. O să vedeți voi ce se alege cu egalitatea de gen. Lumea, direct distrusă, cu egalitatea de gen. Dar nu o să existe la noi. E doar foc de paie. Burleanu, încă 2-3, USR, care sunt cu egalitate de gen, nu o să fie la noi egalitate de gen”, a mai completat Becali la FANATIK SUPERLIGA.

Patronul FCSB a făcut-o praf pe Cristina Mariana Trandafir: „Să se lase de arbitraj sau să arbitreze la femei”

Gigi Becali nu a avut deloc milă cu arbitra de la meciul cu Botoșani: „De vină a fost femeia de la VAR. Vrea să îi împlinească Dumnezeu dorințele pe care le cere ea în biserică? Să se lase de arbitraj sau să arbitreze la femei. Să nu mai arbitreze ea bărbați și o să-i ajute Dumnezeu dorințele.

ADVERTISEMENT

Arbitrul a arbitrat bine. A venit o femeie și a zis roșu? Bă, ești nebun la cap? Lasă femeile la femei și bărbați la bărbați. Ați înnebunit de tot? O luăm razna de tot! Cum să vină femeia peste bărbat să ia decizia? Asta e lupta la jocuri. Lupta la jocuri o arbitrează bărbații, bă, nebunilor!

Ea nu își dă seama că nu are voie să intervină peste bărbat. Mingea nu e în control, până venea mingea de sus, că ei au luat momentul când a dat Nana în minge. Mingea nu a fost în control, a dat lumânare, până venea mingea de jos, aveau 3 metri în față și Dawa și Ngezana. Mingea era la 5 metri în aer! Cum o controla?

Dacă ea avea inteligență, dar dacă pui femeia să-l arbitreze pe bărbat se alege praful. Eu nu minimalizez femeile. Eu le iubesc mai mult decât voi. Eu am una și o iubesc până la moarte și mor în orice secundă pentru nevasta mea și pentru fetele mele. Dar ăia care apără femeile au 4 neveste”.

ADVERTISEMENT
1,50 este cota oferită de BETANO pentru pronosticul „1 solist sau ambele marchează” la meciul FC Voluntari - FCSB