Fotbal intern

Gigi Becali nu crede că se va suspenda campionatul ca în Olanda: “UEFA şi FIFA se vor ocupa” + admiră gestul galeriei de a ajuta Dinamo

27.04.2020 | 11:52
Gigi Becali nu crede că se va suspenda campionatul ca în Olanda:
Gigi Becali nu crede că se va suspenda campionatul ca în Olanda + Admiră gestul galeriei de a ajuta Dinamo. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Gigi Becali nu crede că România își va suspenda campionatul cum s-a întâmplat în Olanda, iar patronul FCSB-ului admiră gestul galeriei de a ajuta Dinamo.

Gigi Becali nu crede că România va suspenda campionatul ca în Olanda

Gigi Becali a vorbit despre reluarea campionatului în România și nu crede că Liga 1 va avea soarta campionatului din Olanda, care a fost suspendat: Statele și popoarele lumii nu vor sta de fotbal.

UEFA și FIFA se vor ocupa, dar statele vor spune că nu o să-i intereseze. Fotbalul e cam pe ultimul loc acum, sunt alte probleme care sunt mai grele.

ADVERTISEMENT

Nu cred că o să se întâmple ca în Olanda. În Suedia au murit 5.000, la noi 500. Ce să mai caute De Amorim la noi, dacă o mai avea un contract la noi, așa o fi, n-am ce să fac”.

„Nu m-a supărat Gnohere, nimeni nu mă mai poate supăra pe mine. Eu mă supăr cu miliardari care fac mizerii și vor să facă rău lumii, dar pe Gnohere nu mă supăr, lui i-a dat Dumnezeu să muncească, e adevărat că pe bani mulți, dar nu mă supăr cu el.

ADVERTISEMENT

Îl vrea Iftime pe Gnohere? Eu nu știu despre așa ceva. Nu cred că îi dă Iftime 15-20.000 pe lună lui Gnohere. N-am auzit așa ceva, sunt vărjeli, niște tâmpenii. Iftime vrea bani, nu schimb de jucători. I-am oferit 580.000 de euro pentru Chindriș, acum i-am dat 400.000 de euro pe el.

Pe Miron îl dau cu 500.000 de euro, îl iau pe Chindriș cu 400.000 de euro și îmi rămân 100.000 de euro de semințe”, a spus Gigi Becali la PRO X.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali admiră gestul galeriei FCSB de a ajuta Dinamo

„Nu mă interesează Dinamo, i-am zis lui Patrick, fiul lui Borcea, să bage taică-su bani. Mi-a zis că nu vrea să piardă bani, iar eu i-am zis că e greu la fotbal și că nici Negoiță n-o fi nebun să bage bani aiurea.

Socoteala mea nu se potrivește cu a antrenorului, el vrea performanță, pe mine nu mă ține rezultatul, pe mine mă țin banii pe care îi am la finalul sezonului.

ADVERTISEMENT

El îmi spune să joace cu Soiledis, eu îi zic să-l bage pe Panțîru, el îmi zice să-l joace pe Popa, dar nu are cum niciodată să joace în fața lui Man”, a continuat Gigi Becali.

„Nu există dușmănie, iar gestul galeriei este unul frumos, ei nu vor să moară Dinamo. Vor să joace derby-uri cu Dinamo, nu să joace cu Botoșani.

ADVERTISEMENT

Eu nu vreau să joc cu Dinamo, că ei dau totul pe teren cu noi din ambiție sau poate am și eu o parte când zic că e frumos să joci cu Dinamo, că victoria e mult mai dulce cu ei.

M-a sunat Meme, m-a sunat Vintilă și le-am zis să facă ce vor ei, în fiecare zi se antrenează 5-6 jucători”, a mai spus Gigi Becali.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria FOTBAL INTERN
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 860. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri