Sport

Gigi Becali nu mai e mulțumit de Luis Phelipe și a primit deja o ofertă din Superliga: „Nu exclud această posibilitate”

Gigi Becali l-a criticat pe Luis Phelipe după evoluția din meciul cu Farul. Brazilianul de la FCSB a primit deja o propunere din SuperLiga.
06.02.2024 | 20:14
Gigi Becali nu mai e multumit de Luis Phelipe si a primit deja o oferta din Superliga Nu exclud aceasta posibilitate
Luis Phelipe a fost luat în colimator de Gigi Becali după duelul cu Farul din SuperLiga. Foto: colaj FANATIK.
ADVERTISEMENT

Luis Phelipe s-a alăturat FCSB-ului în pauza de iarnă. FANATIK a dezvăluit în exclusivitate contractul fotbalistului brazilian adus de Gigi Becali de la Poli Iași. Deși a impresionat la debutul în tricoul „roș-albaștrilor”, Luis Phelipe a fost criticat de Gigi Becali după prestația din derby-ul cu Farul, scor 1-1.

Gigi Becali nu mai e mulțumit de Luis Phelipe și a primit deja o ofertă din Superliga: „Nu exclud această posibilitate”

Luis Phelipe a fost titular în toate cele 3 meciuri oficiale ale FCSB-ului din acest an. Gigi Becali a avut doar cuvinte de laudă la adresa brazilianului după evoluția din meciul cu UTA Arad, scor 4-0. În derby-urile cu Universitatea Craiova (3-0) și Farul (1-1), jucătorul care va împlini 23 de ani pe 12 februarie nu a impresionat.

ADVERTISEMENT

După duelul împotriva campioanei României, Gigi Becali l-a luat în colimator pe atacantul brazilian. Leo Grozavu, fostul antrenor al lui Luis Phelipe, este convins că fotbalistul ar fi trebuit să rămână cel puțin până în vară la Iași înainte să facă pasul la FCSB.

Antrenorul moldovenilor nu a exclus varianta unei reveniri a lui Luis Phelipe în Copou. „Ce să mai comentez eu în plus acum? Eu am spus încă de la început că Luis Phelipe trebuia să mai stea la noi cel puțin șase luni ca să se mai prindă experiență pentru un posibil transfer la FCSB.

ADVERTISEMENT

„Acum trei săptămâni era Pele pentru FCSB, era unt pe pâine”

Eu unul știam că el o să treacă și prin astea. Când ajungi acolo trebuie să fii pregătit din toate punctele de vedere. Sau cine îl transferă trebuie să strângă despre el toate informațiile.

Dar pe mine nu mă mai miră nimic. Acum trei săptămâni el era Pele pentru FCSB, era unt pe pâine, iar acum nici măcar unt pe pâine nu mai este? Untul de pe pâine s-a topit? Păi cum vine asta?

ADVERTISEMENT

Eu cred că și el și-a luat toate măsurile de siguranță și cred că știe să treacă peste aceste critici, mai ales când rămâi pe bancă după prima repriză. Așa este la FCSB, iar eu zic că nu e treaba mea să vorbesc despre cum trebuie să gestioneze cei de acolo această situație cu el.

Mă întrebați dacă l-aș lua înapoi la Poli Iași? Eu unul aș avea nevoie de Luis Phelipe și nu aș spune niciodată nu unei posibile reveniri. Deci nu exclud o asemenea posibilitate”, a declarat Leo Grozavu, pentru ProSport.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali, ultimatum pentru Luis Phelipe: „Nu îl mai vedeți. O să plece”

Gigi Becali s-a enervat la culme după prestațiile lui Luis Phelipe de la ultimele două partide. De altfel, în duelurile cu Universitatea Craiova și Farul brazilianul a fost înlocuit încă de la pauză. Patronul FCSB-ului i-a dat un ultimatum fostului fotbalist de la Poli Iași.

„Cred că e fricos. Și atunci când ți-e frică n-ar fi o problemă. Dacă ți-e frică, să păzești frica ar fi bine. Problema e atunci când îți este frică și vrei să ascunzi frica prin talente, prin figuri. 

Cum făcea Cristea. Când a venit Cristea la noi era cel mai bun fundaș central. I-am mărit salariul și pe urmă a crezut că e Maradona și a început să își ascundă frica. 

Adică să arate ce mare fotbalist e el. Și atunci s-a făcut praf. Dacă frica vrei s-o ascunzi prin relaxare… Sau Vlad. El e talentat de exemplu. Numai că el vrea să arate că el n-are emoții. 

Dacă ai emoții e bine, dar emoția să îți scoată atenția la iveală. Atunci când ai emoții și tu ești fricos și vrei să arăți că tu de fapt n-ai emoții și faci niște mișcări, niște figuri, atunci se alege praful. Iar el asta trebuie să facă, Phelipe. Să aibă frica și de frică să fie concentrat, nu să se relaxeze.

Că unii vor să arate: ‘Nu, domne, eu sunt relaxat. N-am niciun fel de treabă’. Nu mi-e frică mie. Atunci nu e bine. Îi mai dau 2-3 șanse, dar dacă nu își revine nu îl mai vedeți. O să plece. E posibil să mă fi păcălit cu el”, a declarat Gigi Becali, la FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT
Cotă BETANO pentru FCSB: 1,75 este cota pentru „1 solist” la meciul FCSB - Sepsi