Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Gigi Becali analizează „cazul Luis Phelipe”. „E fricos, dar aștept să-și ascundă frica asta”

Gigi Becali a dat verdictul în privința lui Luis Phelipe. Câte șanse va mai primi mijlocașul brazilian la FCSB. Declarații la Fanatik SuperLiga.
06.02.2024 | 14:19
Gigi Becali analizeaza cazul Luis Phelipe E fricos dar astept sasi ascunda frica asta
Luis Phelipe a primit un ultimatum din partea lui Gigi Becali. Mai are timp să demonstreze până la meciul cu Botoșani. Sursă foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Gigi Becali a vorbit la FANATIK SUPERLIGA după FCSB – Farul 1-1. Patronul liderului a anunțat că Luis Phelipe are zilele numărate la FCSB dacă nu își schimbă atitudinea.

Gigi Becali începe să își piardă răbdarea cu Luis Phelipe: „Vrei să ascunzi frica prin talente, prin figuri”

Gigi Becali a analizat prestațiile mijlocașului brazilian transferat de la Poli Iași la FANATIK SUPERLIGA: „Cred că e fricos. Și atuncea când ți-e frică n-ar fi o problemă. Dacă ți-e frică, să păzești frica ar fi bine. Problema e atunci când îți este frică și vrei să ascunzi frica prin talente, prin figuri”.

ADVERTISEMENT

Patronul FCSB l-a oferit ca exemplu pe stoperul pe care l-a dat afară de la echipă și a ajuns la Rapid: „Cum făcea Cristea. Când a venit Cristea la noi era cel mai bun fundaș central. I-am mărit salariul și pe urmă a crezut că e Maradona și a început să își ascundă frica”.

Aceeași atitudine și mentalitate Becali a remarcat-o la rezerva lui Târnovanu: „Adică să arate ce mare fotbalist e el. Și atunci s-a făcut praf. Dacă frica vrei s-o ascunzi prin relaxare… Sau Vlad. El e talentat de exemplu. Numai că el vrea să arate că el n-are emoții”.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali, sfaturi pentru Luis Phelipe: „Asta trebuie să facă”

Gigi Becali crede că Luis Phelipe se îndreaptă într-o direcție total greșită: „Dacă ai emoții e bine, dar emoția să îți scoată atenția la iveală. Atunci când ai emoții și tu ești fricos și vrei să arăți că tu de fapt n-ai emoții și fac niște mișcări, niște figuri, atunci se alege praful.

Iar el asta trebuie să facă, Phelipe. Să aibă frica și de frică să fie concentrat, nu să se relaxeze. Că unii vor să arate: ‘Nu, domne, eu sunt relaxat. N-am niciun fel de treabă’. Nu mi-e frică mie. Atunci nu e bine”.

ADVERTISEMENT

Patronul FCSB e gata să despartă de jucător pe modelul Dorin Rotariu și a primit ultimatum până la meciul cu FC Botoșani pe 24 februarie: „Îi mai dau 2-3 șanse, dar dacă nu își revine nu îl mai vedeți. O să plece. E posibil să mă fi păcălit cu el”.

Nu mai dă randament nici la antrenamentele FCSB: „Jucător de amicale”

Horia Ivanovici a dezvăluit la FANATIK SUPERLIGA informațiile primite de la jurnalistul Criste Coste în privința lui Luis Phelipe: „Nu mai dă randament nici la antrenamente. Nu mai trage la poartă.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali e decis să se despartă de el pe modelul Dorin Rotariu. S-a creat impresia că este doar un jucător de amicale și nu poate juca sub presiune”. 

ADVERTISEMENT