Sport

Gigi Becali nu se dezminte nici cu Rapid! Trei jucători de la FCSB, sacrificați la pauza derby-ului

După o primă repriză dezastruoasă făcută de FCSB în derby-ul cu Rapid, câștigat de giuleșteni cu 1-0, Gigi Becali și-a pierdut răbdarea. Astfel că, FCSB a efectuat trei schimbări la pauză.
15.08.2021 | 22:50
Gigi Becali nu se dezminte nici cu Rapid Trei jucatori de la FCSB sacrificati la pauza derbyului
ADVERTISEMENT

La pauza primei reprize, Rapid o conducea pe FCSB cu 1-0, după autogolul lui Paulo Vinicius, din minutul 39.

Trei jucători de la FCSB, sacrificați la pauza derby-ului cu Rapid

Având în vedere că, la finalul primelor 45 de minute, FCSB era condusă de Rapid, formația lui Gigi Becali a efectuat trei schimbări la pauză.

ADVERTISEMENT

Mai exact, au intrat Iulian Cristea, Ivan Mamut și Olimpiu Moruțan, în locul lui Alexandru Crețu, Dariu Olaru, respectiv Octavian Popescu.

În meciul cu UTA Arad, FCSB a efectuat trei schimbări după 33 de minute

Un alt moment uluitor a avut loc în partida UTA Arad – FCSB 1-1, din acest sezon de Liga 1, când echipa lui Gigi Becali a efectuat trei schimbări după 33 de minute.

ADVERTISEMENT

Atunci, cei schimbați au fost Răzvan Oaidă, Iulian Cristea și Andrei Dumite, în locul cărora au intrat Darius Olaru, Valentin Crețu și Andrei Cordea.

„Este un rezultat echitabil, a fost un spectacol frumos. Jucătorii au avut dorință, au făcut mult efort, mai ales că veneau după o deplasare lungă.

ADVERTISEMENT

Am depus un efort foarte mare, trebuie să vedem cum ne vom recupera. Domnul Gigi Becali știe toate aspectele cu Moruțan, eu profit de el cât îl am la echipă.

Nu ați obosit să-mi puneți această întrebare cu schimbările? Nu e nicio umilință, jucătorii trebuie să fie pregătiți. Joacă 30 de minute, o repriză.

ADVERTISEMENT

Era 1-0 când au ieșit, dar am jucători de caracter. Altceva”, declara Dinu Todoran, după meciul cu UTA Arad.

„E jucăria lui. El cumpără şi dă afara pe cine vrea pentru că el e patronul, măi, oameni buni.

El nu are Consiliu de Administraţie. Spunea cineva că să intervină MM Stoica. Cine să intervină, bă, la Gigi Becali. Păi, voi înseamnă că nu îl cunoaşteţi”, a declarat fostul șef LPF, Dumitru Dragomir, la PRO X, despre modul în care Gigi Becali alege să-și conducă propria echipă.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – Sepsi: 2,15 este cota pentru „peste 2,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT