Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Gigi Becali nu se mai teme de CFR Cluj. „Să ia bătaie 5-0! Oricum nu mai e echipă grea, ia gol mereu. El le făcea tot jocul” Video exclusiv

Gigi Becali nu se mai teme de CFR Cluj, despre care spune că nu mai este o echipă grea, pentru că a început să primească goluri.
22.02.2023 | 11:16
Gigi Becali nu se mai teme de CFR Cluj Sa ia bataie 50 Oricum nu mai e echipa grea ia gol mereu El le facea tot jocul Video exclusiv
Gigi Becali nu se mai teme de CFR Cluj. Sursă foto: fanatik.ro
ADVERTISEMENT

Patronul „roș-albaștrilor” nu este interesat de ce va face CFR Cluj în returul cu Lazio și a glumit spunând că vrea ca echipa lui Dan Petrescu să piardă meciul la scor, doar ca să îl tachineze pe tehnicianul campioanei României.

Gigi Becali nu se mai teme de CFR Cluj

Gigi Becali nu se mai teme de CFR Cluj, fiind de părere că echipa lui Dan Petrescu a început să primească multe goluri, ceea ce înseamnă că nu mai este un club greu din campionatul nostru: Nu vreau să fiu ocupat, vreau să mănânce bătaie 5-0. Nu vreau să vorbesc mai multe că n-are rost, nu vorbesc eu.

ADVERTISEMENT

Nu o mai văd nici pe CFR echipă grea. Era echipă grea, n-aveai cum s-o bați, acum nu, primește goluri, nu mai au forța, puterea aia. Nu mai e Djokovic, a îmbătrânit Deac cu vreo doi ani, nu mai merge. Deac făcea tot jocul, nu-l au pe Deac, praf sunt. Deac le face tot jocul, dar nici el nu mai poate cum putea. Nici atacanți nu mai au, deci nu e greu.

De Farul nu vreau să vorbesc, pentru că nu vorbesc despre alte echipe și nu vreau să-l supăr pe Gică și nu o să vorbesc. De CFR vorbesc ca să-l supăr pe Petrescu. Neluțu nu se supără, dar vreau să-l supăr pe Petrescu. Mai glumim, mai râdem, dar nu zic nimic de Gică, că cine știe, se supără”, a mai spus Gigi Becali.

ADVERTISEMENT

VEZI VIDEO MAI JOS

„Toată lumea așteaptă să ne calificăm!”

Dan Petrescu este îngândurat înaintea returului cu Lazio din Conference League, iar antrenorul campioanei României a spus că va alinia pe teren cea mai bună echipă împotriva italienilor, în speranța unui rezultat mare pentru fotbalul românesc.

Totuși, Dan Petrescu a amintit de evoluția bună a lui Ciro Immobile, care a marcat unicul gol împotriva CFR-ului și care a înscris și o „dublă” în meciul de campionat cu Salernitana, scor 2-0, vorbind și despre sumele de bani cheltuite de Lazio pe transferuri în vară:

ADVERTISEMENT

„Am văzut că Immobile a dat două goluri celor de la Salernitana. Știți câți au cheltuit pe transferuri? 60 de milioane de euro. Vom încerca, voi băga cea mai bună echipă. Toată lumea așteaptă să ne calificăm. M-am obișnuit cu aceste presiuni care vin de afară”.

„Încercăm să facem ceva, dar dacă suntem prea optimiști ne facem iluzii aiurea. Vom încerca un joc bun. Poate prindem o zi fantastică și ei una rea. Immobile poate să dea gol oricând, de oriunde.

ADVERTISEMENT

Yuri e suspendat, și Boateng e suspendat pentru Lazio. Țîru are și el o șansă. Să vedem dacă se poate apăra în fața lui Immobile”, a mai spus antrenorul campioanei României, la finalul meciului dintre CFR Cluj și FC Argeș, scor 3-1.

Nu uita! Poți urmări emisiunea FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI în fiecare luni, marți și vineri, începând de la ora 10:30. O poți viziona prin intermediul rețelelor noastre de socializare: site-ul FANATIK, canalul de YouTube FANATIK, pagina de facebook Horia Ivanovici Oficial, pagina de Facebook FANATIK și conturile FANATIK de pe Tik-Tok și Twitch.

ADVERTISEMENT