Sport

Gigi Becali, ofertă importantă pentru cel mai în formă jucător de la FCSB: “Au spus că dau 3 milioane. Eu vreau 10”

Gigi Becali a primit o ofertă importantă din Golf pentru Andrei Cordea, unul dintre cei mai importanţi jucători de la FCSB, în acest sezon.
12.09.2022 | 12:09
Gigi Becali oferta importanta pentru cel mai in forma jucator de la FCSB Au spus ca dau 3 milioane Eu vreau 10
Andrei Cordea şi colegii de la FCSB salută galeria. Sursa: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

FCSB a pierdut cu 1-3 în faţa lui West Ham United, în prima etapă din Conference League. Unul din plusurile roş-albaştrilor în acest meci a fost prestaţia lui Andrei Cordea, care a marcat unicul gol al echipei lui Dică.

Gigi Becali, ofertă importantă pentru Andrei Cordea: “Mi-a plăcut că a dat gol Cordea. Au spus că dau 3 milioane şi noi am cerut 10”

Gigi Becali poate da o nouă lovitură pe piaţa transferurilor cu Andrei Cordea. Latifundiarul a primit o ofertă importantă pentru atacant, însă cere 10 milioane de euro pentru marcatorul de la Londra:

ADVERTISEMENT

“Mi-a plăcut că a dat gol Cordea. Au spus că dau 3 milioane şi noi am cerut 10. Negocierile nu au continuat, o să vedem. Sunt din Arabia. Le-am dat bilete la lojă pentru meciul de joi”, a spus patronul FCSB la Pro Arena.

Patronul FCSB vreau un stadion plin cu Anderlecht: “Trebuie să scot şi eu bani”

Latifundiarul aşteaptă un stadion plin, joi, de la ora 22:00, cu Anderlecht. Până acum s-au vândut jumătate dintre bilete şi sunt şanse ca meciul împotriva belgienilor să fie sold out:

ADVERTISEMENT

Ce mai este bun din meciul cu West Ham este că am avut emoţia. Asta va aduce stadionul plin joi seara. O să câştig 700.000 de euro din vânzarea biletelor.

Trebuie să scot şi eu bani. La peluză le-am făcut jumătate, iar la tribună sau la VIP, trebuie să mai scoţi nişte bani. Unii iau pentru un meci 10 milioane de euro la un singur meci, cât bugetul pe un an. Cum să te baţi cu ei?”, a spus Becali.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali, resemnat după eşecul de la Londra: “Eu mă refer să te baţi de la egal la egal cu ei. Nu avem nicio şansă”

Gigi Becali a spus că echipa sa ar fi învins West Ham dacă nu ar fi existat faza penalty-ului controversat, însă recunoaşte că diferenţa dintre cele două formaţii este una foarte mare:

“FCSB la Londra… acolo clar că nu a fost 11 metri. Sunt unii oameni care au mintea întunecată de invidie. Sunt lucruri evidente. Dacă nu era penalty, probabil câştigam meciul. Dar ne minţeam şi dacă am fi câştigat.

ADVERTISEMENT

Suntem la distanţă de ei. Aţi văzut cum văd eu fotbalul: mingea la mine. Eu voiam să văd unde ne aflăm noi, fotbalul românesc. Ne aflăm departe de tot. Da, puteam să îi batem, că am dat golul ăla. 

Eu mă refer să te baţi de la egal la egal cu ei. Nu avem nicio şansă. E posibil o altă strategie de aplicat. I-am spus lui Dică: “Mi-a plăcut strategia ta, dar dacă făceai pressing sus? Zic”. Eu cred că o să putem să jucăm cu toţii, în afară de englezi.

Ei fac selecţie în toată lumea. Greu să te baţi cu el. N-ai cum? Echipa asta pe care o am, să o ţin trei ani. Dar nu poţi să ţii jucătorul? E tentant să iei 7-10 milioane pe un jucător. Dacă îi ţii trei ani, poţi să te baţi cu ei”, a spus latifundiarul.

Andrei Cordea este la al doilea sezon la FCSB. El a fost adus la roş-albaştrii de la Academica Clinceni. În această vară, atacantul a mai fost dorit de cei de la Legia Varşovia.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB: 2,05 este cota pentru ”Peste 2,5 goluri” la FCSB – FC Voluntari. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT