Sport

Gigi Becali, “personaj negativ” în revista World Soccer! Ce scriu englezii despre patronul FCSB și de ce l-au trimis la aceeași categorie cu Overmars și Owen

Gigi Becali este considerat "personaj negativ" în revista World Soccer. Patronul FCSB este în aceeaşi categorie cu Marc Overmars şi Michael Owen, motivul fiind declaraţiile controversate despre vaccin.
19.03.2022 | 17:57
Gigi Becali personaj negativ in revista World Soccer Ce scriu englezii despre patronul FCSB si de ce lau trimis la aceeasi categorie cu Overmars si Owen
ADVERTISEMENT

Gigi Becali a fost una dintre cele mai vehemente voci împotriva vaccinului anti-COVID. Patronul FCSB a spus în repetate rânduri că nu se va vaccina, sfătuindu-şi şi jucătorii să facă acelaşi lucru.

Gigi Becali, “personaj negativ” în revista World Soccer! Ce scriu englezii despre patronul FCSB

Revista engleză World Soccer are o rubrică numită “Eroi vs. personaje negative”, în care oamenii din sport sunt puşi în cele două categorii în funcţie de lucrurile bune sau mai puţin bune pe care le-au făcut.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali a fost inclus de World Soccer în categoria “personajelor negative” din cauza celor spuse despre vaccin. Le-au atras atenţia englezilor declaraţia prin care patronul FCSB susţine că vaccinul le scade puterea fotbaliştilor:

“Cei de la FCSB au fost forţaţi să facă o clarificare după ce patronul lor, Gigi Becali, a spus că nu va băga în teren jucători vaccinaţi anti-COVID-19 pentru că: «Tuturor oamenilor vaccinaţi le scade puterea!». Într-un comunicat, FCSB a confirmat că jucătorii lor vaccinaţi vor continua să evolueze şi că patronul a glumit”.

ADVERTISEMENT
Rubrica
Rubrica “eroi vs. personaje negative” din revista World Soccer

Patronul FCSB, într-o “galerie selectă” cu Marc Overmars şi Michael Owen

Patronul celor de la FCSB este printre “personajele negative” din revistă, alături de fostul internaţional din Ţările de Jos, Marc Overmars, implicat într-un scandal sexual la Ajax şi Michael Owen, taxat pentru câteva declaraţii controversate în direct.

Declaraţia care a atras atenţia presei internaţionale au fost făcute de Gigi Becali după meciul dintre FCSB şi Mioveni, încheiat 1-1, în urmă cu o lună, când a vorbit despre faptul că jucătorilor vaccinaţi le scade puterea, oferindu-l exemplu pe Claudiu Keşeru:

ADVERTISEMENT

“El e gata. Nu mai poate la nivelul ăsta. Nu vreau să-l jignesc, nu vreau să se supere. Spun ce cred. După primele trei meciuri, i-am zis lui MM Stoica: Ăsta joacă la orice echipă din lume. Nu ştiu ce s-a întâmplat după. Şi l-am tot forţat. Ziceam: Stai, mă, puţin. S-a schimbat omul?

“Tuturor vaccinaţilor le scade puterea! La toţi. Văd şi la ai mei, la cei vaccinaţi. Pe unii nu-i afectează, dar pe cei care sunt mai în vârstă…”

O să râdeţi, dar s-ar putea să am dreptate. E posibil ca din cauza vaccinului. Celor vaccinaţi le scade puterea. N-aţi văzut şi la CFR? Cu Rapid, jucătorii parcă erau jaloane. Dormeau pe teren. Tuturor vaccinaţilor le scade puterea! La toţi.

ADVERTISEMENT

Văd şi la ai mei, la cei vaccinaţi. Pe unii nu-i afectează, dar pe cei care sunt mai în vârstă… N-ai văzut la Deac? Nu mai e ăla de era, când era vijelie. Acum nu mai e așa”, a spus Gigi Becali la Pro X.

După declaraţiile controversate ale patronului de la FCSB, platforma Guvernului, RO Vaccinare, a emis un comunicat prin care dezminte faptul că jucătorilor de fotbal le-ar putea scădea puterea după vaccinare.

  • 3.168 de cazuri COVID s-au înregistrat în România în ultimele 24 de ore
  • 8.080.740 de români sunt vaccinaţi anti-COVID în doză completă

  • (P) Cota BETANO pentru FC Argeș – FCSB: 1,85 este cota pentru „2 solist”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT
Fost fotbalist al Stelei, dezvăluiri incredibile din Coreea de Nord: „Știți ce am...
Fost fotbalist al Stelei, dezvăluiri incredibile din Coreea de Nord: „Știți ce am mâncat? Răducioiu și-a vomitat mațele”
Japonia mănâncă mici și sarmale. Românul care le prepară: „Clienții ling farfuria“ VIDEO
Japonia mănâncă mici și sarmale. Românul care le prepară: „Clienții ling farfuria“ VIDEO
BREAKING NEWS! Anunț șoc pentru Gigi Becali! Patronul de la FCSB are din...
BREAKING NEWS! Anunț șoc pentru Gigi Becali! Patronul de la FCSB are din nou mari probleme cu legea! A fost redeschis un dosar mai vechi ce îl vizează pe omul de afaceri din Pipera
Pasiune, furie, crimă: ucisă la 21 de ani de iubit, într-un apartament închiriat...
Pasiune, furie, crimă: ucisă la 21 de ani de iubit, într-un apartament închiriat din Sibiu. Mărturia vecinului care le-a bătut la uşă cu câteva ore înainte
Ce pensie poate avea, de fapt, Irinel Columbeanu, şi ce face cu banii...
Ce pensie poate avea, de fapt, Irinel Columbeanu, şi ce face cu banii fostul milionar în euro
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea...
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea sa. Fiul său a dezvăluit totul: ”Nu l-a văzut niciodată să...”
PENSIE sau INDEMNIZAȚII LUNARE? Confuzie majoră privind BANII PENSIONARILOR
PENSIE sau INDEMNIZAȚII LUNARE? Confuzie majoră privind BANII PENSIONARILOR
O nouă tentativă de blat, marca Pro TV!? Cine ar fi, de fapt,...
O nouă tentativă de blat, marca Pro TV!? Cine ar fi, de fapt, câștigătorul de la Românii au talent 2024: ”Tu ai cele mai mari șanse”
Nou proiect controversat. Fără pizza pe lângă școli
Nou proiect controversat. Fără pizza pe lângă școli
Gata, e oficial! Începe MasterChef. Scărlătescu, Bontea și Dumitrescu o să revină, în...
Gata, e oficial! Începe MasterChef. Scărlătescu, Bontea și Dumitrescu o să revină, în sfârșit, pe sticlă
Filmul crimei. Tânărul din Sibiu care și-a omorât iubita le-a spus anchetatorilor că...
Filmul crimei. Tânărul din Sibiu care și-a omorât iubita le-a spus anchetatorilor că era drogat şi gelos
Iubirea demult uitată a Corinei Chiriac. A iubit un cântăreț celebru, dar a...
Iubirea demult uitată a Corinei Chiriac. A iubit un cântăreț celebru, dar a părăsit-o în tinerețe: „Eu aveam 19 ani, ea puțin mai mult”