Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Gigi Becali, plan măreț: “Punem 10 ecrane! 50.000 fani sa vadă FCSB – Dinamo”

Gigi Becali a făcut un anunț excelent pentru suporterii FCSB. Patronul roș-albaștrilor a anunțat la FANATIK SUPERLIGA că va pune 10 ecrane la stadionul „Arcul de Triumf”.
22.07.2023 | 12:45
Gigi Becali plan maret Punem 10 ecrane 50000 fani sa vada FCSB  Dinamo
Gigi Becali vrea să pună ecrane la stadion pentru derby-ul FCSB - Dinamo. Foto: colaj FANATIK.
ADVERTISEMENT

FCSB nu va putea disputa derby-ul cu Dinamo, din a doua etapă a SuperLigii, nici pe Arena Națională, cel mai mare stadion al țării, și nici pe Ghencea, după refuzul celor de la CSA Steaua. Vicecampioana României îi va înfrunta pe rivali, sâmbătă, 22 iulie, de la ora 20:30 pe „Arcul de Triumf”, arenă de doar 8.800 de locuri.

Gigi Becali: “Punem 10 ecrane! 50.000 fani sa vadă FCSB – Dinamo”

FCSB a dorit amânarea derby-ului cu Dinamo după ce a primit „interzis” pe stadionul Ghencea în speranța ca duelul împotriva „câinilor” să aducă în tribună 50.000 de suporteri pe Arena Națională, informație dezvăluită în exclusivitate de FANATIK. Totuși, confruntarea va avea loc la ora stabilită pe „Arcul de Triumf”.

ADVERTISEMENT

Mutarea partidei de foc pe stadionul cu o capacitate de 8.800 de locuri din sectorul 1 al Capitalei a atras cu sine o serie de consecințe, iar Mihai Stoica a anunțat că biletele nu se vând online. Astfel, fanii roș-albaștrilor au luat cu asalt casele de bilete vineri dimineață și s-au creat cozi imense.

Horia Ivanovici, moderatorul emisiunii FANATIK SUPERLIGA, i-a ridicat mingea la fileu lui Gigi Becali. „Îmi spun oamenii de la coadă: ‘Dom’ne, spuneți-i lui nea Gigi, că are bani poate să ne ajute și pe noi, să ne pună un ecran să vedem și noi meciul. Nu se poate așa ceva. Suntem înnebuniți, e derby-ul României”, a dezvăluit Horia Ivanovici.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali: „Punem 10 ecrane! 50.000 fani sa vadă FCSB – Dinamo”

Ideea l-a încântat pe Gigi Becali. Patronul de la FCSB a reacționat pe măsură și a mărturisit că îl va anunța pe Mihai Stoica, președintele Consiliului de Administrație de la FCSB, să amplaseze 10 ecrane la stadionul „Arcul de Triumf”.

„Să punem ecrane acolo, ca să vină 50-100.000 și să vadă toată lumea ce se întâmplă, nu? Îi spun lui Meme să pună mâine ecrane. Nu la Berceni. (n.r. la Arcul de Triumf?) Da. Mâine îi spun lui Meme să facă asta. Îi spun lui Meme să pună 10 ecrane. Îl sun acum”, a declarat Gigi Becali, la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

ADVERTISEMENT

Inițiativa i-a surâs și lui Bănel Nicoliță, fostul fotbalist al echipei lui Gigi Becali. „E o idee foarte bună”, a spus sincer Bănel Nicoliță, la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

Nebunie la casele de bilete de la Arena Națională

Mii de suporteri ai celor de la FCSB au luat cu asalt casele de bilete din jurul Arenei Naționale pentru a intra în posesia unui tichet la derby-ul FCSB – Dinamo, sâmbătă, 22 iulie, de la ora 21:30. Deși punctele de vânzare s-au deschis la ora 11:00, fanii au format cozi, începând cu ora 7 dimineața.

ADVERTISEMENT

După ce coada a devenit prea mare pentru numărul de bilete rămase disponibile la derby, Mihai Stoica i-a anunțat pe fanii din spatele cozii că nu își mai pot achiziționa tichete.

FANATIK SUPERLIGA se poate vedea LIVE, în fiecare luni, marți și vineri, numai pe site-ul FANATIK.RO. Ediția integrală a emisiunii poate fi urmărită, în PREMIERĂ, în aceleași zile, de la ora 17:30, pe canalul de Youtube și pagina de facebook FANATIK.

Gigi Becali, anunț pentru suporterii FCSB

ADVERTISEMENT