Sport

Mihai Stoica, anunț despre bilete la FCSB – Dinamo! Premieră în ultimii ani

Mihai Stoica a vorbit despre repartizarea biletelor la derby-ul FCSB - Dinamo, din a doua etapă a SuperLigii, care va avea loc pe „Arcul de Triumf”.
19.07.2023 | 23:13
Mihai Stoica anunt despre bilete la FCSB  Dinamo Premiera in ultimii ani
Mihai Stoica a dezvăluit cum vor fi repartizate biletele la FCSB - Dinamo. Foto. sport.pictures.eu.
ADVERTISEMENT

FCSB – Dinamo, derby-ul etapei a doua din SuperLiga, se va desfășura sâmbătă, 22 iulie, de la ora 21:30. Vicecampioana României nu a primit acceptul din partea CSA Steaua pentru a evolua pe Ghencea, astfel, duelul împotriva clubului din Ștefan cel Mare va avea loc pe „Arcul de Triumf”. Mihai Stoica a dezvăluit că biletele nu se vor vinde online.

Mihai Stoica, anunț despre bilete la FCSB – Dinamo! Premieră în ultimii ani

FCSB a fost aproape de a reveni în Ghencea după o pauză de opt ani. Echipa lui Gigi Becali a făcut solicitare pentru a juca în „Templu” contra lui Dinamo, însă contractul nu a fost semnat. Mihai Stoica a oferit detalii despre modul în care vor fi repartizate biletele la FCSB – Dinamo. Președintele Consiliului de Administrație de la FCSB a dezvăluit că vor fi emise în jur de 7.000 de tichete.

ADVERTISEMENT

Totodată, oficialul roș-albaștrilor a precizat că biletele nu se vor vinde online pentru a-i împiedica pe dinamoviști să acceseze tichetele și a remarcat diferența în ceea ce privește numărul de suporteri, dacă derby-ul s-ar fi jucat în Ghencea.

„Vom emite până în 7.000 de bilete. Sunt 8.200 de locuri. 10% scazi din start: oaspeții, plus zona tampon. În Ghencea se puneau în vânzare 30.000 de bilete. Am planul de vânzare al biletelor. O diferență de 23.000 de bilete și de oameni care ar fi văzut meciul pe un stadion construit din banii lor.

ADVERTISEMENT

„Poate suntem proști, dar nu foarte proști”

Noi suntem într-o altă situaţie delicată. Noi nu putem să scoatem bilete online la acest meci. În primul rând, nu suntem foarte proşti. Poate suntem proşti, dar nu foarte proşti. Online nu putem să verificăm unde se duc biletele.

Aşa că, e posibil din 6.000 de bilete, 5.000 să se ducă la Dinamo. Atunci, le vom vinde steliştilor şi chiar ştim 5.000 de stelişti. Nu avem ce face”, a declarat Mihai Stoica, la TV Orange Sport. „Meme” îi îndeamnă pe suporterii din provincie ai celor de la FCSB să ia legătura cu Peluza Nord pentru achiziționarea biletelor.

ADVERTISEMENT

„Cei din provincie care vin de regulă la meciuri şi vor să vină şi acum, trebuie să ia legătura cu Peluza Nord, cu noi. Ştiu oameni care vin şi când jucăm la Sibiu, şi când jucăm la Craiova. Acestora trebuie să le dăm bilete. Nu avem ce face”, a mai spus Mihai Stoica.

Mihai Stoica a vorbit despre Octavian Popescu: „Va trebui să lupte pentru titularizare”

Octavian Popescu este suspendat pentru primele două partide oficiale ale sezonului, în urma cartonașului roșu văzut direct la derby-ul cu Rapid din ultima etapă a sezonului precedent. Astfel, „perla” roș-albaștrilor va deveni eligibil de joc după derby-ul roș-albaștrilor cu Dinamo.

ADVERTISEMENT

Mihai Stoica a vorbit despre jucătorul de la FCSB și a mărturisit că acesta trebuie să lupte pentru locul în echipa de start. „Octavian Popescu va trebui să lupte pentru titularizare, la momentul acesta, cu cel mai bun prieten al lui, David Miculescu.

Asta nu e o problemă, pentru că sperăm să avem cât mai multe meciuri şi atunci vom apela la rotaţie. După meciul cu Dinamo, jucăm în Bulgaria, apoi la Galaţi. E clar că nu putem juca cu aceiaşi jucători. Nu ştim ce se va întâmpla cu Olaru şi cu Coman, dacă îi vom recupera”, a încheiat Mihai Stoica.


  • Cotă BETANO pentru FCSB: 6,70 este cota pentru „2” la meciul FCSB – Dinamo

ADVERTISEMENT