Sport

Favoritul lui Gigi Becali a salvat-o pe FCSB! Nu l-au lăsat să bată toate fazele fixe, dar a dat un super gol la ultima fază. Video

După înfrângerea suferită cu Farul Constanţa, Gigi Becali a izbucnit şi a spus că doar Tavi Popescu va bate fazele fixe. Însă favoritul patronului a dat un super gol în prelungiri, după lovitura liberă bătută de Olaru.
06.03.2022 | 22:33
Favoritul lui Gigi Becali a salvato pe FCSB Nu lau lasat sa bata toate fazele fixe dar a dat un super gol la ultima faza Video
Octavian Popescu, în meciul FCSB - Voluntari. Sursa: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

FCSB a câştigat cu 1-0 meciul cu Voluntari, Octavian Popescu reuşind să marcheze golul victoriei în minutul 90+4. Reuşita a venit cu un şut de la 30 de metri, pasa venind din lovitura liberă bătută de Olaru.

Cum au răspuns jucătorii de la FCSB la porunca lui Gigi Becali! Tavi Popescu a marcat după faza fixă a lui Olaru

După înfrângerea suferită cu Farul Constanţa, patronul celor de la FCSB a izbucnit şi a poruncit ca de acum încolo Octavian Popescu să bată toate fazele fixe, fiind nemulţumit de faptul că Florinel Coman a avut câteva execuţii nereuşite.

ADVERTISEMENT

În ultimul meci din sezonul regulat, jucătorii celor de la FCSB au respectat doar pe jumătate dorinţa patronului lor. Executanţii fazelor fixe au fost Tavi Popescu, aşa cum a poruncit Becali, dar şi Andrei Cordea sau Darius Olaru.

Dacă de obicei, loviturile libere periculoase au fost executate de Florin Tănase, în meciul cu Voluntari, căpitanul i-a dat mingea lui Tavi Popescu. Însă, timp de 90 de minute, mingile au ocolit poarta lui Popa.

ADVERTISEMENT

Tavi Popescu, încă un eurogol! Reuşita a venit din faza fixă bătută de Olaru

Octavian Popescu a bătut şi cornerele de pe partea dreaptă a terenului, în timp ce Andrei Cordea a executat loviturile liberea şi cornerele de pe cealaltă parte. În prelungiri, de pe partea dreaptă a bătut şi Darius Olaru un corner şi o lovitură liberă.

Iar unicul gol a venit după o fază fixă bătută de Olaru, dar reuşita a fost una marca Tavi Popescu. Atacantul în vârstă de 19 ani a primit mingea la 30 de metri de poarta lui Popa şi a tras un şut perfect, fără nicio şansă pentru goalkeeper-ul Voluntariului. Chiar dacă nu a bătut faza fixă, Tavi Popescu a marcat în urma unei astfel de faze.

ADVERTISEMENT

Ce spunea Gigi Becali după lovitura liberă cu Farul: “Dacă eu am spus că bate Tavi, bate Tavi”

În urmă cu o săptămână, Gigi Becali a izbucnit după înfrângerea cu Farul, spunând că toată lumea trebuie să execute ordinele sale, unul dintre ele fiind cel legat de executanţii fazelor fixe:

“De azi încolo, ordinele mele se execută aici! Dacă nu, daţi banii înapoi pe care i-aţi luat’. Dacă eu am spus că bate Tavi, bate Tavi. Că tu, Comane, nu mai ştii nici să dai în minge, nu mai ştie fotbal. A uitat fotbalul, trebuie să şi-l aducă aminte. Şi pentru asta trebuie antrenament.

ADVERTISEMENT

Dacă nu se antrenează, într-un an de zile o să uitaţi de el ca de Nilă (n.r – Mihai Costea). Ce potenţial dacă el nu-şi revine? Au venit mulţi după accidentări şi au jucat fotbal. Înseamnă că genunchii tăi nu mai au putere dacă te dau jos.

Sfat pentru Coman: “Te duci la sală, faci cu sfinţenie tot ce zice Kurti”

Te duci la sală, faci cu sfinţenie tot ce zice Kurti (n.r – Ovidiu Kurti, kinetoterapeut FCSB) şi mai faci şi suplimentar ca să-ţi întăreşti genunchii. Când spun aşa, aşa să faci. Dacă spun să dea Tavi Popescu loviturile? Comane, cine eşti tu, tartorul?

După ce că n-ai atins mingea o repriză şi nu mai stai în ghete deloc, te dai Stăpânul Inelelor? Nu, eu sunt stăpânul şi ce voi spune eu se va face. O să vezi!”, a spus Gigi Becali la Pro X.

“Avem mai mulţi jucători posibili care ar putea să execute o lovitură liberă, dar nu cred că asta e o problemă. Le-am spus tot timpul, punem trei-patru jucători la o lovitură liberă pentru ca adversarul să nu ştie cine va executa. Acolo le las şi lor libertate, în funcţie şi de poziţia mingii faţă de poartă şi de cum se simt ei la momentul respectiv. Poate mai are unul o inspiraţie şi zice >. Le dau posibilitatea asta”, Toni Petrea

  • 19 ani are Octavian Popescu
  • 7 goluri a dat atacantul în acest sezon
ADVERTISEMENT