Sport

Gigi Becali, noi presiuni la Edi Iordănescu: „Cum să joace cel mai bun jucător din România doar 5 minute?!”

Gigi Becali continuă „războiul” de la distanță cu Edi Iordănescu și pune presiune pe selecționer înaintea meciului cu Grecia, în prinvința lui Octavian Popescu, pe care îl consideră cel mai valoros jucător al României.
23.03.2022 | 13:36
Gigi Becali noi presiuni la Edi Iordanescu Cum sa joace cel mai bun jucator din Romania doar 5 minute
Octavian Popescu este evaluat la 1,9 milioane de euro conform Transfermarkt, deși are doar 19 ani. Sursă foto: frf.ro
ADVERTISEMENT

FANATIK a anunțat în exclusivitate că Octavian Popescu va fi convocat în premieră la naționala de seniori a României, iar „perla” lui Gigi Becali a declarat că se va bucura și dacă va juca doar 5-10 minute.

Gigi Becali nici nu concepe ca Octavian Popescu să joace câteva minute împotriva Greciei „Cum să joace 5 minute?”

Într-un interviu după meciul cu FC Argeș, Octavian Popescu a recunoscut că s-ar bucura și dacă ar intra câteva minute pe finalul meciului cu Grecia, pentru a debuta sub „tricolor”:

ADVERTISEMENT

„M-a felicitat toată lumea (n.r. pentru convocarea la națională) și am fost foarte fericit. Mulțumesc domnului selecționer că a ales să mă convoace! Pentru mine ar fi foarte important să intru să joc și 5-10 minute”.

Cu toate acestea, Gigi Becali nici nu concepe ca „perla” sa să intre pe final de meci într-un amical cu Grecia: „Dacă cel mai bun jucător al României joacă 5 minute…. Ce facem?!”.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali îi mai dă o șansă lui Claudiu Keșeru: „A zis că și-a revenit”

Gigi Becali a decis ca atacantul de 35 de ani să nu mai fie în lot la meciurile FCSB sau să rămână doar pe bancă, însă patronul FCSB a revenit la sentimente mai bune.

„M-am întâlnit cu el. I-am spus: «băi, o să mai primești șanse». I-am spus că prima dată când a venit era bombă, putea juca la orice echipă. După, nu mi-a mai plăcut. A zis că și-a revenit. O să mai primească o șansă. Poate avem nevoie de el. E posibil. El nu știu ce mi-a zis, de o accidentare, ceva cu gheață, în Antalya. Acum ar fi bine”.

ADVERTISEMENT

FANATIK a anunțat în exclusivitate că Andrei Vlad ar putea reveni și el între buturi, la prima greșeală a tânărului Ștefan Târnovan, iar Gigi Becali a abordat și acest subiect: „Mă întrebați pe mine când vine Vlad? Eu știu că apară Târnovan. Târnovan nu greșește niciodată”. 

Gigi Becali nu concepe ca Darius Olaru să mai lipsească de la naționala României: „E mai bun decât Tavi și Tănase acum!”

Becali consider că Darius Olaru este într-o revenire de formă și a arătat în ultimul meci că joacă mai bine decât Octavian Popescu sau Florin Tănase: „Olaru e mai bun decât Tavi și Tănase acum! Dar e de înțeles și Edi. Olaru a avut Covid, accidentare. Nu a fost chiar așa în formă. El acum, în ultimul meci, a jucat bine. Înainte, 5-6-7 meciuri, nu era de luat. Îl va lua în viitor, o să vedeți!”.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali a ținut să îl felicite încă o dată pe Toni Petrea pentru înlocuirea lui Tănase cu Dumiter, care a reușit să marcheze golul victoriei în prelungiri cu FC Argeș și care i-ar putea aduce titlul FCSB-ului în opinia sa: „Petrea a făcut o schimbare cu care a câștigat campionatul. Cum să îl schimbi pe Tănase să îl bagi pe Dumiter! Cu astea două puncte o să fim campioni! E foarte greu să bați pe Craiova. Apoi vor juca CFR-ul și vom vedea dacă vor juca la fel și cu ei. ”, a declarat Gigi Becali la plecarea de la baza de pregătire a FCSB de la Berceni.

În privința jucătorilor de la Șahtior și Dinamo Kiev, patronul FCSB a explicat că aceștia doar se vor antrena la baza de la Berceni, așa cum consideră ei de bună cuviință: „Nu a fost vorba de așa ceva. Am spus că eu voi propune dacă au nevoie. Dacă vor să joace, să joace! Asta e ideea. Nu o fac cu interes. Cum e mai bine? Să se antreneze și să joace sau doar să se antreneze? Nu vreau să se interpreteze în niciun fel”.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – Universitatea Craiova: 3,70 este cota pentru ”1 și peste 2,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT