Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Fanatik SuperLiga, luni, 6 noiembrie, ora 10:30. Horia Ivanovici, invitați de top după FCSB – Rapid

FANATIK SUPERLIGA programează o ediție de top, luni, 6 noiembrie, ora 10:30. Horia Ivanovici îi are invitați pe Mihai Stoichiță, Robert Niță, Bănel Nicoliță și Adrian Ilie.
05.11.2023 | 19:04
Fanatik SuperLiga luni 6 noiembrie ora 1030 Horia Ivanovici invitati de top dupa FCSB  Rapid
Fanatik SuperLiga, luni, 6 noiembrie, ora 10:30. Horia Ivanovici, invitați de top după FCSB - Rapid. Foto: colaj FANATIK.
ADVERTISEMENT

FANATIK SUPERLIGA revine în forță cu o nouă ediție de top, luni, 6 noiembrie, ora 10:30. Horia Ivanovici analizează derby-ul FCSB – Rapid cu invitați de marcă. Emisiunea poate fi urmărită LIVE doar pe site-ul FANATIK.RO.

FANATIK SUPERLIGA, luni, 6 noiembrie, ora 10:30. Horia Ivanovici, invitați de top după FCSB – Rapid

Capul de afiș al rundei cu numărul 15 din SuperLiga, ultima a turului de campionat, este șocul FCSB – Rapid. Derby-ul de pe Arena Națională va fi în prim-plan în ediția de luni, 6 noiembrie, a emisiunii FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

HORIA IVANOVICI va analiza în amănunt toate detaliile din derby alături de invitații de top Mihai Stoichiță, Robert Niță, Bănel Nicoliță și Adrian Ilie. FCSB poate pierde prima poziție în clasament după această etapă. Formația lui Gigi Becali riscă să pice în clasament, deși a condus turul de campionat de pe prima poziție.

Emisiunea va prezenta toate reacțiile după derby-ul dintre FCSB și Rapid. Analizele și comentariile specialiștilor FANATIK SUPERLIGA vor fi extrem de pertinente. De asemenea, prin telefon vor intra cele mai relevante personaje din fotbalul românesc pentru a spune lucrurilor pe nume după meciul de pe Arena Națională.

ADVERTISEMENT

Horia Ivanovici și invitații de gală Mihai Stoichiță, Robert Niță, Bănel Nicoliță și Adrian Ilie vor analiza toate partidele care s-au consumat în etapa a 15-a din SuperLiga. Lupta de la vârful clasamentului a devenit aprigă, odată cu revenirea celor de la CFR Cluj și Rapid.

Fiți pe fază! Pregătiți-vă telefoanele, tabletele sau laptopurile, asigurați-vă că aveți o conexiune bună la internet și fiți gata. „Să facem show” împreună cu Horia Ivanovici și invitații săi la o nouă ediție de FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

Cum se poate vedea Fanatik SuperLiga, cea mai importantă emisiune sportivă din România

FANATIK SUPERLIGA poate fi urmărită LIVE și EXCLUSIV pe www.fanatik.ro în fiecare luni, marți și vineri, ora 10:30. În premieră, emisiunea se vede în fiecare luni, marți și vineri, ora 17:30 pe canalul de Youtube FANATIK.RO și pagina de facebook Horia Ivanovici.

FANATIK SUPERLIGA revine de fiecare dată cu ediții speciale înainte și după cele mai tari meciuri din fotbalul românesc, așa cum s-a întâmplat duminică, 5 noiembrie când ați putut afla toate reacțiile înainte de FCSB – Rapid. Pe canalul de Youtube FANATIK, dar și pe pagina de facebook Horia Ivanovici puteți fi la curent cu cele mai savuroase momente din emisiune.

ADVERTISEMENT

FANATIK SUPERLIGA, cea mai importantă emisiune sportivă din România, se laudă cu parteneriate puternice. Sponsorul principal al emisiunii este SUPERBET, sponsor al SuperLigii, în timp ce AQUA Carpatica rămâne sponsor PREMIUM al emisiunii.

ADVERTISEMENT