Sport

Gigi Becali, profit de tot râsul în 16 ani! Stăpânul FCSB a luat Steaua în 2003 cu planuri mărețe, dar a scos un „plus” mult sub așteptări. Toate cifrele „afacerii”, în revista FANATIK din luna mai!

28.05.2020 | 18:10
Gigi Becali profit de tot rasul in 16 ani Stapanul FCSB a luat Steaua in 2003 cu planuri marete dar a scos un plus mult sub asteptari Toate cifrele afacerii in revista FANATIK din luna mai
Gigi Becali, profit de tot râsul în 16 ani! Stăpânul FCSB a luat Steaua în 2003, dar bilanțul financiar reliefează un „plus” mult sub așteptări. Toate cifrele „afacerii”, in revista FANATIK din mai! Sursa foto: economica.net
ADVERTISEMENT

A apărut revista FANATIK pe luna mai! Numărul 710 al celei mai bune reviste de sport din România te invită la relaxarea spre o viață normală, care trebuie să învingă „la scor” pandemia de COVID-19 trimisă nimicitor „în teren” de coronavirusul SARS-Cov-2 și te așteaptă la orice chioșc de difuzare a presei!

A apărut revista FANATIK de mai! Află cifrele „afacerii” Steaua/FCSB din ultimi 16 ani. Gigi Becali a „scos” un profit „palid”, mult sub așteptările sale

Dezvăluiri șocante, interviuri cu masca de protecție pe față, dar cu toate… „cărțile” pe masă, analize detaliate, amintiri de la frumoase la dureroase, că așa e viața, nu ne mângâie tot timpul, pe scurt toată gama jurnalismului curat, de calitate, asta poți citi în cel mai recent număr al revistei FANATIK. În pofida pandemiei de COVID-19! Treci la… relaxare numai cu revista FANATIK din luna mai!

ADVERTISEMENT

În ianuarie 2003, Gigi Becali devenea principalul finanţator al Stelei, redenumită ulterior FCSB. Avea planuri mărețe, însă bilanţul financiar reliefează un profit palid, mult sub așteptări. Află din cel mai recent număr al revistei FANATIK toate cifrele „afacerii”, de la plus 13.285.634 la minus 8.260.826 de euro!

Ce mai poți citi în revista FANATIK din luna mai

  • Povestea tulburătoare a uimitorului Levente Polgar, care, după un moment dramatic din copilărie, și-a dedicat viața maratonului și lui Dumnezeu. Citește în revista FANATIK din mai cum poate un OM condamnat la infirmitate să ajute cu tot sufletul și cu toate puterile sale alți oameni, mai ales acum, în această perioadă potopită de coronavirusul SARS-CoV-2!
ADVERTISEMENT
revista FANATIK din luna mai
Revista FANATIK din luna mai îți dezvăluie povestea tulburătoare a uimitorului Levente Polgar, care, după un moment dramatic din copilărie, și-a dedicat viața maratonului și lui Dumnezeu
  • Telenovela „Dinamo à venda” continuă! Află din revista FANATIK de câte ori a avut ocazia Ionuț Negoiță să vândă Dinamo în cei 4 ani de când s-a săturat de „jucăria” cumpărată în 2013. A făcut „antijoc” și a „degajat” în „out” cumpărători din Arabia în Spania, de la șeici la… „catarame” de „curea” electorală… Toată odiseea lui Dinamo, în revista FANATIK din luna mai!

 

  • Rică Răducanu este un izvor nesecat de umor și optimism. Chiar dacă de Ziua Regalității a împlinit 74 de ani! Citește în revista FANATIK din luna mai un interviu spumos cu fostul mare, atât la propriu, cât și la figurat, portar! „Tamago” în exclusivitate pentru cititorii revistei FANATIK!
ADVERTISEMENT

 

  • Nimic despre fotbal cu… Kira Hagi! Fiica „Regelui” păşeşte pe „calea regală” a artei dramatice cu convingerea că profesia este cel mai important lucru în viață. Citește un interviu exclusiv, între scenă și platoul de filmare, cu tânăra actriță din familia Hagi, numai în numărul din mai al revistei FANATIK!

 

  • Halep 007. Transformarea. Pe 15 iunie 2013, „S1mona” câștiga primul ei titlu WTA, la Nürnberg. Au trecut 7 ani incredibili pentru ea. Și pentru noi, să recunoaștem… Revista FANATIK din luna mai face o analiză amănunțită a deosebirilor dintre speranța de atunci și campioana confirmată de acum. Transformarea Simonei Halep, de la stilul de joc la… contul bancar, numai în revista FANATIK din luna mai!
ADVERTISEMENT

 

  • „Marcatori” în „porțile” coechipierilor… Revista FANATIK din luna mai îți oferă „lista scurtă” a iubirilor „ilegale”, dar confirmate din sportul-rege. Condiția includerii pe această listă „fierbinte”: EA să fie soția sau iubita unui coleg de echipă!

Și sunt numai câteva subiecte din paginile revistei FANATIK din luna mai! Nu uita: numărul 710 al revistei FANATIK este acum la toate chioșcurile de difuzare a presei! Relaxează-te, ieși din casă, dar păstrează distanțarea socială, puneți masca de protecție pe față și ia-ți ultimul număr al revistei FANATIK! Dacă îl mai găsești… Dacă nu, abonează-te ca să fii sigur că nu pierzi niciun număr al revistei FANATIK! Cea mai bună revistă de sport din România!

ADVERTISEMENT