Sport

Gigi Becali pune „tunurile” pe arbitri după Rapid – CFR Cluj: „Ați făcut praf meciuri înainte, acum le faceți la fel cu VAR?”

Gigi Becali s-a enervat după victoria Rapidului cu CFR Cluj, scor 2-1, partidă în care au existat grave erori de arbitraj.
31.10.2022 | 21:25
Gigi Becali pune tunurile pe arbitri dupa Rapid  CFR Cluj Ati facut praf meciuri inainte acum le faceti la fel cu VAR
Gigi Becali pune „tunurile” pe arbitri după Rapid - CFR Cluj. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Patronul vicecampioanei României i-a dat dreptate lui Dan Petrescu și consideră că se pot pierde campionate din cauza unor astfel de greșeli.

Gigi Becali pune „tunurile” pe arbitri după Rapid – CFR Cluj

Gigi Becali a pus „tunurile” pe arbitrajul de la duelul dintre Rapid și CFR Cluj, fiind enervat la maximum de felul în care s-au luat mai multe decizii:

ADVERTISEMENT

„Bă, tată, aș fi ultimul din România care le-aș lua apărarea ălora de la CFR Cluj, dar nu mă pot abține să nu fiu un om corect. Dan Petrescu are perfectă dreptate în tot ce a spus după meci.

La primul 11 metri, Popa e acoperit, deși săracul nici atunci nu a luat decizia corectă din prima. Însă, la al doilea 11 metri omul ăsta are o mare problemă”.

ADVERTISEMENT

„El a fost plin de mândrie și nu a avut demnitatea să îi întrebe pe aia de la VAR. Du-te, bă, băiatule și consultă VAR-ul cu ochii tăi că de aia l-am adus în România.

Ați făcut praf atâtea meciuri fără VAR, iar acum le faceți la fel și cu VAR? Toată România a văzut că Dugandzic îl trage de tricou pe Burcă, iar el, săracul, se ținea de tricoul rapidistului să nu cadă”, a spus Gigi Becali, conform prosport.ro.

ADVERTISEMENT

„CCA trebuie să fie atență cu delegările!”

Gigi Becali a continuat și a spus că de acum înainte CCA trebuie să fie mult mai atentă în privința delegărilor, mai ales la meciurile de mare interes.

„Nici vorbă de 11 metri pentru Rapid. A fost fault în atac. CCA trebuie să fie atentă cu delegările. Nu trebuie să mai trimită la meciuri cu miză astfel de arbitri.

ADVERTISEMENT

Ce explicație să dea Popa ăla? Se pot pierde campionate din cauza unor asemenea arbitri”, a mai spus Gigi Becali.


  • Cota BETANO pentru FCSB: 5,80 este cota pentru „1 solist” la FCSB – West Ham. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT
Tags: