Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Bate Rapid pe FCSB? „Da, e echipa momentului” Bergodi, discurs de titlu!

Rapid este pe val după ce a învins fără drept de apel în derby-ul cu CFR. Trupa lui Bergodi a câștigat cu 3-1 duelul contra clujenilor și se gândește deja la titlu. Un singur obstacol stă în calea Rapidului: FCSB.
01.10.2023 | 19:40
Bate Rapid pe FCSB Da e echipa momentului Bergodi discurs de titlu
Poate Rapid SA BATA FCSB Raspunsul lui Cristiano Bergodi. foto: colaj fanatik.ro
ADVERTISEMENT

Giuleștenii vin tare pe turnantă după un start dezamăgitor de sezon. Trupa lui Bergodi are 4 victorii în ultimele 5 partide și a urcat în clasament până pe locul 3. Victoria cu CFR le-a dat aripi rapidiștilor, care se gândesc deja la duelul pentru supremație contra celor de la FCSB.

Rapid se luptă cu FCSB pentru titlu

“FCSB e echipa momentului. Când am văzut meciul cu Sepsi, echipa cu cea mai bună apărare a acelui moment, bine, au și ei justificare, de la ei lipseau 3-4 jucători importanți. Deci au avut justificare pentru meciul slab.

ADVERTISEMENT

Și să dai 5 goluri înseamnă că ai un cuvânt de spus important pentru titlu. Dar campionatul e lung, vedem ce se întâmplă. Nu știm dacă avem echipă să batem FCSB-ul. Ei sunt în acest moment cea mai bună echipă”, a declarat Cristiano Bergodi.

Rapid și-a găsit și vedeta care să o ducă spre titlu. Rrahmani are 6 goluri în 4 meciuri și a fost principala gură de foc a lui Bergodi în duelul cu CFR. Kosovarul în vârstă de 23 de ani a marcat de două ori contra CFR-ului care nu a găsit soluții pentru a proteja poarta lui Sava.

ADVERTISEMENT

Bergodi crede în șansa lui

FCSB este singura echipă care poate sta între Rapid și un nou titlu de campioană. Formația lui Gigi Becali are 25 de puncte după primele 10 etape și se laudă cu cel mai puternic atac din campionat. Nu mai puțin de 22 de goluri a înscris FCSB, cu unul mai mult decât Rapid.

“Sunt o echipă dinamică, au dinamică în joc, jucători talentați. În acest moment le merge totul bine. Dar, repet, nu pot să știi până la sfârșitul campionatului. Echipele au momente și monente, iar noi trebuie să profităm.

ADVERTISEMENT

Nu e ușor, că nu e doar FCSB. Oricum e o echipă bună, poate să țină ritmul. E și Craiova, iar atunci sunt multe echipe care se luptă pentru titlu. Voi știți mai bine, pentru mine play-off-ul e un campionat separat.

Dacă nu ajungi departe cu punctele te poți aștepta la orice. Dacă eu am ajuns la Craiova eram la multe puncte în spate și am ajuns să ne luptăm pentru titlu. În play-off e diferit. Important e să nu ne îndepărtăm de locurile din față”, a completat Cristiano Bergodi.

ADVERTISEMENT

În fiecare luni, marți și vineri, de la 10:30, FANATIK SUPERLIGA se vede LIVE și exclusiv pe FANATIK.RO. Emisiunea se poate vedea, în aceeași zi, în premieră, de la 17:30, pe canalul de Youtube Fanatik și pe Facebook Fanatik și Horia Ivanovici Oficial.

Bergodi despre lupta la titlu

 

ADVERTISEMENT