News

Gigi Becali, reacție explozivă la adresa lui Dorian Popa: „Merită 5 ani de închisoare și carnetul luat pe viață”

Gigi Becali, neiertător cu Dorian Popa. Ce pedeapsă spune el că merită inflencerul cu Lamborghini după ce a fost oprit de poliție
29.10.2023 | 12:42
Gigi Becali reactie exploziva la adresa lui Dorian Popa Merita 5 ani de inchisoare si carnetul luat pe viata
Gigi Becali este fără milă cu cei prinși la volan după ce au consumat substanțe interzise / Foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Gigi Becali ia atitudine împotriva vedetelor prinse la volan după ce au consumat substanțe interzise. Ultimul pe listă, influencerul Dorian Popa, prins în această situație în localitatea Domnești, în apropiere de Capitală.

Combinația droguri-Lamborghini

În ultima vreme, combinația fatală droguri-alcool-volan pare să atragă mai mulți români ca niciodată. Accidentul cunmplit de la intrarea în stațiunea 2 Mai din această vară încă nu s-a șters din memoria colectivă.

ADVERTISEMENT

Totuși, din ce în ce mai mulți tineri cu bani și posibilități, nu ezită să se suie la volanul unor bolizi de sute de mii de euro pentru a face furori deasupra gropilor de pe drumurile României.

Youtuberul Dorian Popa nu a scăpat nici el prilejul de a se remarca. Influencerul de 35 de ani a fost oprit de poliție, vineri seară, în timp ce ar fi consumat substanțe interzise (substanțe psihoactive), la volanul unui Lamborghini.

ADVERTISEMENT

Dorian Popa a fost condus la o unitate medicală pentru a-i recoltate probe biologice. Potrivit unor surse, Popa, căruia i-a fost întocmit dosar penal, ar fi consumat canabis. Permisul de conducere i-a fost reținut.

„Becali: 5 ani de pușcărie, carnetul luat pe viață”

În legătură cu acest incident, Gigi Becali a declarat că cei prinși conducând după ce au consumat substanțe interzise trebuie tratați fără milă și nu ar mai trebuie să fie lăsați să coducă niciodată.

ADVERTISEMENT

În legătură cu acest incident, Gigi Becali a declarat că cei prinși conducând după ce au consumat substanțe interzise trebuie tratați fără milă și nu ar mai trebuie să fie lăsați să coducă niciodat.

„Eu spun așa dacă ești în mașina ta conduci și în chiloți și dezbrăcat, numai că dacă ești drogat sau beat, 5 ani de pușcărie, carnetul luat pe toată viața. Trebuie lege data”, a declarat Gigi Becali, potrivit Realitatea TV.

ADVERTISEMENT

Reacția sindicatului Europol

Sindicatul Europol a reacționat pe pagina de Facebook în legătură cu acest incident. „Pentru că informația referitoare la Dorian Popa, Lambo-ul și chiloții se rostogolește rapid în presă în formatul copy/paste, credem că este important să facem următoarele precizări:

Dorian Popa nu a fost oprit de colegii noștri de la Serviciul Rutier Ilfov pentru că acesta conducea îmbrăcat doar în chiloți; Reținerea permisului de conducere nu a fost operată de către polițiștii rutieri pentru că Dorian Popa conducea un Lamborghini în chiloți, deși, fie vorba între noi, oricât de excentric ai fi, o astfel de mașină impune un anumit standard;

Dosarul penal nu a fost deschis pentru că Dorian Popa conducea doar în chiloți, ci a fost deschis în urma rezultatului testării preliminare cu aparatul drug test, care a confirmat prezența canabioidelor.

P.S. Având în vedere ultimele cazuri de corupție documentate la nivelul unor structuri teritoriale de medicină legală, ne punem speranța ca rezultatul probelor biologice să nu fie afectate de cursul euro.

P.S.S. Sperăm că pe perioada suspendării dreptului de a conduce pe drumurile publice pentru Dorian Popa să nu cumva să ne întâlinim cu Cheluțu la volan

P.S.S.S. Felicităm polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Ilfov care au demonstrat că aplicarea legii nu ține cont nici de marca autoturismului, nici de statului social și nici de brand-ul chiloților pe care îi poartă ocupantul”.

 

ADVERTISEMENT
Tags: