Sport

Gigi Becali, reclamat din nou la comisiile FRF! Ce riscă patronul FCSB

Gigi Becali, patronul FCSB, riscă încă o dată să fie amendat în urma declarațiilor la adresa arbitrului Cristina Mariana Trandafir.
26.02.2024 | 16:02
Gigi Becali reclamat din nou la comisiile FRF Ce risca patronul FCSB
Gigi Becali riscă o amendă usturătoare și o suspendare din partea FRF. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Gigi Becali nu s-a putut abține și a făcut-o praf pe arbitra Cristina Mariana Trandafir după FCSB – FC Botoșani 3-2. Patronul FCSB riscă însă fie pedepsit de Federația Română de Fotbal.

Gigi Becali, reclamat de FRF la  Comisia de Disciplină și Etică. Ce riscă patronul FCSB

Gigi Becali are șanse mari să primească o amendă usturătoare ținând cont că nu se află la prima aparte. Conform iamsport.ro, declarațiile sexiste după meciul cu Botoșani nu au trecut neobservate.

ADVERTISEMENT

„Federația Română de Fotbal a luat act de declarațiile menționate și acestea vor face obiectul unui caz la Comisia de Disciplină și Etică”, a comunicat Biroul de Presă al FRF.

Patronul FCSB ar putea fi de această suspendat. Becali a mai avut un derapaj la adresa arbitrei Iuliana Demetrescu în sezonul trecut după un FC Voluntari – CS Mioveni: „Arbitru a fost o femeie, cu sânii în vânt pe teren! Ați mai pomenit așa ceva? Asta ne mai trebuia! Unde se dezbracă ea înainte de meci? Ce este asta?Știu, așa este în vestul Europei, asta este moda, dar de ce trebuie să facem și noi așa? Du-te la fotbal feminin”.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali a făcut-o praf pe arbitra Cristina Mariana Trandafir după FCSB – FC Botoșani 3-2: „De vină este femeia de la VAR!”

Gigi Becali nu a putut să se abțină la deja celebrele sale conferințe de presă de la palat și a atacat-o dur pe Cristina Mariana Trandafir: „De vină a fost femeia de la VAR. Nici pe ea nu sunt supărată. E sora mea. Se împărtășește în biserică, nu mă supăr pe oamenii care se împărtășesc.

Dar îi dau un sfat. Vrea să îi împlinească Dumnezeu dorințele pe care le cere ea în biserică? Să se lase de arbitraj sau să arbitreze la femei. Să nu mai arbitreze ea bărbați și o să-i ajute Dumnezeu dorințele. Că știe ea la ce mă refer.

ADVERTISEMENT

Ea vine acolo la biserică la noi la Berceni, la bază. Dar vezi, cum să mai apară ea acolo? Nu avem de ce să fim supărați pe ea. Femeia vine la biserică, se împărtășește cu noi, e sora noastră. A greșit și ea. Dar e o dublă greșeală”.

„Lasă femeile la femei și bărbații la bărbați”

Gigi Becali a sugerat că arbitra VAR Cristina Mariana Trandafir ar trebui să fie delegată doar la fotbalul feminin: „Arbitrul a arbitrat bine. A venit o femeie și a zis roșu? Bă, ești nebun la cap? Lasă femeile la femei și bărbați la bărbați. Ați înnebunit de tot? O luăm razna de tot! Cum să vină femeia peste bărbat să ia decizia? Asta e lupta la jocuri. Lupta la jocuri o arbitrează bărbații, bă, nebunilor!

ADVERTISEMENT

Ea nu își dă seama că nu are voie să intervină peste bărbat. Mingea nu e în control, până venea mingea de sus, că ei au luat momentul când a dat Nana în minge. Mingea nu a fost în control, a dat lumânare, până venea mingea de jos, aveau 3 metri în față și Dawa și Ngezana. Mingea era la 5 metri în aer! Cum o controla?

Și dacă dădea el roșu, ea trebuia să intervină. ‘A fost fault înainte, anulează roșu!’ Dacă ea avea inteligență, dar dacă pui femeia să-l arbitreze pe bărbat se alege praful. Eu nu minimalizez femeile. Eu le iubesc mai mult decât voi. Eu am una și o iubesc până la moarte și mor în orice secundă pentru nevasta mea și pentru fetele mele”.

Patronul FCSB, „săgeți” la Răzvan Burleanu: „Ei sunt cu egalitatea de gen”

Gigi Becali consideră că toată această politică este dictată de la șefia FRF: „Dar ăia care apără femeile au 4 neveste. Cum aperi tu femeia dacă tu o iubești și pe prima și pe a doua și pe a treia și pe a patra? Tu o batjocorești că nu îi dai niciun fel de respect și de dragoste. Eu iubesc și respect femeia și îi dau toată dragostea, dar nu are ea ce să caute să-l arbitreze pe bărbat.

Dar femeie? Dacă pui femeie… Ei sunt cu egalitatea de gen. O să vedeți voi ce se alege cu egalitatea de gen. Lumea, direct distrusă, cu egalitatea de gen. Dar nu o să existe la noi. E doar foc de paie. Burleanu, încă 2-3, USR, care sunt cu egalitate de gen, nu o să fie la noi egalitate de gen”.

ADVERTISEMENT
1.91 este cota BETANO pentru o victorie a celor de la FCSB în meciul cu FC Voluntari de pe 29 februarie