ADVERTISEMENT
Fotbal intern

Gigi Becali, replică tăioasă pentru Mihai Rotaru: „Eu nu am intrat cu o echipă direct în liga a doua!”

Autor: Andrei Șchiopu | 21.03.2020 | 12:16
Gigi Becali, replică tăioasă pentru Mihai Rotaru: „Eu nu am intrat cu o echipă direct în liga a doua!”
Gigi Becali. Sursă foto: sportpictures.eu

Gigi Becali a luat foc după acuzațiile lui Mihai Rotaru, patronul Universității Craiova, la adresa lui. Finanțatorul FCSB-ului l-a atacat și a făcut referire la felul în care Universitatea Craiova a fost înscrisă direct în liga a doua, conform prosport.ro.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali, replică tăioasă pentru Mihai Rotaru

Gigi Becali, patronul FCSB-ului, a vorbit despre atacurile pe care Mihai Rotaru i le-a adresat, privind actele de caritate făcute de latifundiarul din Pipera.

„Sunt atât de supărat de ceea ce se întâmplă acum în România încât nu am chef să mă mai cert și cu acest Rotaru apărut peste noapte în fotbal. Să fie sănătos și să spună ce vrea, dar eu nu am intrat în fotbal direct cu o echipă în Liga a 2. Ce vreți să fac eu?”.

ADVERTISEMENT

„Suntem și în Postul Paștelui și mai bine ne-am da mâna toți oamenii cu bani din România și am ajuta  spitalele. Eu nu o să mă opresc deloc aici cu donațiile și voi ajuta cât pot eu de mult.

Pot să fiu atacat pentru ceea ce fac, dar eu o fac doar din dragoste pentru poporul meu. Îi transmit lui Rotaru să fie sănătos, dar eu nu am timp acum să mă cert cu el”, a încheiat Gigi Becali.

ADVERTISEMENT

Mihai Rotaru contestă gesturile de caritate făcute de Gigi Becali

Mihai Rotaru nu este de acord cu actele de caritate făcute de Gigi Becali, despre care crede că nu ar trebui să fie mediatizate: Ați auzit vreodată că cineva a donat un bloc operator? Ați auzit de o donație pentru spitalul „Victor Babeș” din Craiova?

Știați că cineva a dat bani pentru spitalul de copii? Mi-ar fi rușine să mă apuc la televizor să spun că am făcut donații”.

ADVERTISEMENT

Direcția nu este cea bună. Noi avem deja niște decizii, nu le-am implementat încă. Nu avem sprijin încă din partea statului. În acest moment nu există nicio ordonanță de urgență, nici un act, prin care să primim ajutor.

Știm deja ce avem de făcut! Trebuie să protejăm clubul U Craiova și jucătorii de la U Craiova. Dacă putem să facem ceva mai mult pentru fotbalul românesc, o vom face”, a mai spus Mihai Rotaru.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!