Sport

Gigi Becali, revoluție în repriza a doua din Oțelul – FCSB! Patru schimbări la pauză și un debutant în locul lui Tavi Popescu

Gigi Becali a fost deranjat de prima repriză a meciului din cupă dintre Oțelul Galați și FCSB, făcând nu mai puțin de patru schimbări la pauză.
31.10.2023 | 22:16
Gigi Becali revolutie in repriza a doua din Otelul  FCSB Patru schimbari la pauza si un debutant in locul lui Tavi Popescu
Gigi Becali, revoluție la pauza meciului cu Oțelul. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT
31-10-2023
20:35

Ultima schimbare a FCSB-ului a fost un debutant de 16 ani

În minutul 72, FCSB a efectuat ultima schimbare disponibilă, Octavian Popescu fiind cel schimbat, iar în locul lui a intrat Vlăduț Mihai Toma, un puști în vârstă de 16 ani.

Mihai Toma se află la primul meci în tricoul FCSB-ului, acesta fiind rezervă și la ultimul meci din campionat al vicecampioanei României, contra Petrolului Ploiești, scor 2-2.

Astfel, Alexandru Băluță, Adrian Șut, Darius Olaru și Dorin Rotariu au intrat la începutul reprizei secunde, în timp ce Mihai Lixandru, Damjan Djokovic, David Miculescu și Andrea Compagno au fost fotbaliștii înlocuiți.

Gigi Becali, revoluție la pauza meciului cu Oțelul

Gigi Becali a făcut revoluție la pauza meciului cu Oțelul, acesta făcând nu mai puțin de patru schimbări dintr-un „foc”, introducându-i pe teren pe Darius Olaru, Adrian Șut, Alexandru Băluță și Dorin Rotariu.

ADVERTISEMENT

Patronul vicecampioanei României este din ce în ce mai supărat pe jucătorii săi, mai ales că echipa sa a remizat în ultimele două meciuri din campionat, cu Petrolul, scor 2-2, și cu FC Voluntari, scor 0-0, pierzând avansul față de CFR Cluj și Rapid.

În prima repriză a confruntării de la Galați, FCSB nu a avut multe faze importante de a marca, în timp ce Oțelul a fost la un pas de a înscrie, însă șutul lui Cisotti a trecut puțin pe lângă poarta lui Vlad.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali, supărat pe jucători după remiza cu Petrolul

Gigi Becali a fost nervos după remiza FCSB-ului cu Petrolul, mai ales că vicecampioana României a avut un avans de două goluri, însă a fost egalată la ultima fază a meciului, după un penalty transformat de Gicu Grozav:

„Când te retragi, înseamnă că nu mai ai fotbaliști în teren, care să facă posesie. Am schimbat niște jucători… Dawa merita roșu. Era Miculescu, l-am băgat, a dat bara aia, nu a mai atins mingea.

ADVERTISEMENT

Fotbalul e sport de bărbați. Dacă n-ai bărbăție, e greu să ajungi fotbalist. Compagno pierde mingea. Are doi metri, ține, bă, de minge. Fă ceva! Un atacant bun dădea gol”.

„Am crezut mult în Ganea. Nu prea o să-l mai vedeți. Nici faza ofensivă, nici defensivă, era ca un fel de… Ce era el pe acolo. Mi-a plăcut foarte mult de el când era la Hagi. Poate o să intre Vlad, asta e dreptatea.

ADVERTISEMENT

După aia vine Ngezana. Păi, ce cauți tu… Să faci faultul ăla… Miuță vreau, posesia la mine. Dar eu fac antrenamentele? Dacă pot să-l dau și pe al treilea, îl dau. Dar nu am nevoie”, a mai spus Gigi Becali.

ADVERTISEMENT
Cotă BETANO pentru FCSB: 2,10 este cota pentru "1 solist” la meciul FCSB - Rapid