Fotbal intern

Gigi Becali, ruptură totală și cu Laurențiu Reghecampf. „Eu, trădare? A uitat când m-a șantajat în pușcărie!” Exclusiv

28.01.2021 | 16:24
Gigi Becali ruptura totala si cu Laurentiu Reghecampf Eu tradare A uitat cand ma santajat in puscarie Exclusiv
ADVERTISEMENT

Gigi Becali a pus punct relației cu Anamaria Prodan având în vedere modul cum s-au derulat negocierile privind transferul lui Dennis Man la Parma. Dar patronul de la FCSB a rupt-o definitiv și cu Laurențiu Reghecampf, cu care avea o relație apropiată.

În exclusivitate pentru FANATIKGigi Becali a dezvăluit ce mesaje i-au transmis soții Reghecampf în ultimele ore, fiind deranjat de faptul că a fost acuzat de trădare. Becali îi amintește fostului său antrenor cum l-a șantajat la două săptămâni după ce intra la pușcărie!

ADVERTISEMENT

Gigi Becali a rupt relația cu Laurențiu Reghecampf: „A uitat cum m-a șantajat când am intrat la închisoare? Aia e trădare!”

Gigi Becali a trăit tensionat ziua în care Man se pregătește să semneze cu Parma, transfer de pe urma căruia FCSB va încasa 13 milioane de euro, plus încă două bonusuri.

În cursul dimineții, transferul intrase pe avarie, Anamaria Prodan făcând valuri pentru că Gigi Becali a mers pe mâna lui Giovani Becali, cel care a realizat de fapt mutarea în ultimele zile.

ADVERTISEMENT

Patronul celor de la FCSB a dezvăluit pentru FANATIK ce mesaje a schimbat cu Laurențiu și cu Anamaria, care se află în Statele Unite. Aceștia i-au reproșat declarațiile făcute în acest caz, dialogul dintre ei purtându-se prin mesaje vocale.

Eu le-am spus că las deoparte toate lucrurile rele care s-au mai întâmplat între noi, pentru că așa sunt eu. Eu nu fac afaceri cu femei, dar am acceptat cu Anamaria pentru că era vorba de Reghe. E nevasta omului. Dar acum m-a deranjat și Reghe cu ce mesaje mi-a dat. Că nu se poate cum am trădat-o pe Ana, că nu se face așa ceva!

ADVERTISEMENT

Păi, măi Reghe! Tu vorbești de trădare? Ai uitat cum ai venit la mine la închisoare la două săptămâni după ce am intrat acolo și mi-ai cerut să-ți măresc salariul de la 15.000 la 30.000 de euro pe lună că altfel pleci de la Steaua? Ai uitat cum m-ai șantajat atunci profitând de situația mea? Păi aia e trădare! Am acceptat atunci ce mi-ai cerut pentru că nu aveam ce face”a dezvăluit Gigi Becali pentru FANATIK.

„Să știți că nici Reghe nu mai e băiatul ăla pe care-l cunoșteam. S-a schimbat mult. Tommy și Petrea erau îngrijorați că-l iau înapoi”

Ruptura dintre Gigi Becali și Laurențiu Reghecampf este evidentă după tot ce s-a întâmplat în cazul acestui transfer al lui Dennis Man de la FCSB la Parma. Asta cu toate că acum o săptămână antrenorul îl vizitase pe fostul său prieten la Palat, imagini dezvăluite în premieră de FANATIK.

ADVERTISEMENT

Patronul de la FCSB simte că Laurențiu s-a schimbat mult în ultimii ani, față de omul pe care-l cunoștea când lucrau împreună. Becali face lumină și în ceea ce privește relația lui Reghecampf cu foștii săi colaboratori, Tommy Neubert și Toni Petrea, acum pe banca roș-albaștrilor.

Să știți că nici Reghe nu mai e băiatul ăla pe care-l cunoșteam. S-a schimbat mult, mai ales în modul cum se comportă cu colaboratorii săi. Păi Tommy și cu Petrea erau îngrijorați că-l iau înapoi pe Reghe la FCSB, pentru că ei nu s-au despărțit în condiții prea bune acolo, la arabi.

Reghe îi trata de sus și s-a rupt ceva între ei. Le-am spus să stea liniștiți, să-și facă treaba la FCSB și să ia titlul”, a mai declarat Becali pentru site-ul nostru.

  • 2 mandate a avut Laurențiu Reghecampf la FCSB: 21 mai 2012 – 27 mai 2014 și 4 decembrie 2015 – 19 mai 2017
  • 2 titluri a câștigat Reghecampf cu echipa lui Gigi Becali, în 2013 și 2014, plus Supercupa în 2014

  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – Poli Iași: 1,42 este cota pentru „1 și peste 1,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT