Sport

Gigi Becali s-a convins deja că Joyskim Dawa e transfer reușit pentru FCSB: ”A dat gol cu piciorul? E bun”

FCSB a înscris 12 goluri în două meciuri test, iar printre jucătorii care și-au trecut numele pe lista marcatorilor s-a numărat și Joyskim Dawa, transferat de la FC Botoșani. Reacția lui Gigi Becalia a fost pe măsură.
03.07.2022 | 18:05
Gigi Becali sa convins deja ca Joyskim Dawa e transfer reusit pentru FCSB A dat gol cu piciorul E bun
Camerunezul Joyskim Dawa a fost titular în ambele meciuri test ale FCSB și a marcat un gol în victoria 6-1 cu Zimbru Chișinău. © FOTO:Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

Apărătorul central  Joyskim Dawa a fost prima achiziție a vicecampioanei FCSB din această vară, așa cum FANATIK a dezvăluit în exclusivitate. Camerunezul a înscris deja pentru roș-albaștrii. Gigi Becali își freacă mâinile de bucurie.

Joyskim Dawa l-a convins pe Gigi Becali că face toți banii

Internaționalul camerunez Joyskim Dawa a făcut obiectul unui transfer interesant la FCSB. Managerul general Mihai Stoica nu l-a vrut pe fotbalist.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali a insistat și a semnat actele, prin fax, cu omologul său de la FC Botoșani Valeriu Iftime, mai înainte ca apărătorul central s-și fi dat acordul.

Fotbalistul de 26 de ani l-a costat pe Gigi Becali 350.000 de euro, dar finanțatorul vicecampioanei s-a convins că investiția merită toți bani. Camerunezul a marcat în victoria roș-albaștrilor 6-1 cu Zimbru Chișinău.

ADVERTISEMENT

Becali nu a urmărit meciul, dar s-a bucurat când a fost anunțat că Dawa și-a trecut numele pe lista marcatorilor. Și în prima repriză internaționalul camerunez a avut o ocazie imensă șutând din afara careului, de puțin pe lângă poarta adversă.

”Da? Nu știu. A dat gol cu capul? A, cu piciorul? E bun!”, a reacționat Gigi Becali la Pro Arena.

ADVERTISEMENT

Dawa, titular în defensiva roș-albastră

Fotbalistul achiziționat în această vară de la FC Botoșani pare să se fi impus deja în primul 11 al lui Toni Petrea.

Forțat de împrejurări (lui Vinicius i s-a terminat contractul, Andrei Miron a reziliat, iar Iulian Cristea s-a accidentat la echipa națională), antrenorul vicecampioanei a mizat în ambele meciuri test pe camerunez.

ADVERTISEMENT

Africanul a făcut pereche cu Denis Haruț în axul central al defensivei echipei FCSB. Cât timp Dawa s-a aflat pe teren, trupa lui Toni Petrea nu a încasat gol, reușita lui Rodriguez din meciul cu Zimbru venind după ce Dawa a fost înlocuit.

650.000 de euro este cota de piață a lui Joyskim Dawa, conform transfermarkt


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB: 3,25 este cota ca echipa lui Gigi Becali să ia titlul în sezonul 2022/2023. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT