Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Gigi Becali, super inspirație la schimbări în FCSB – Petrolul 1-0. Ce spune de „bărbatul” Miculescu

După victoria lui FCSB din meciul cu Petrolul Ploiești, Gigi Becali a discutat despre schimbările pe care le-a făcut la pauză. Patronul liderului a mai vorbit și despre Miculescu.
05.03.2024 | 09:00
Gigi Becali super inspiratie la schimbari in FCSB  Petrolul 10 Ce spune de barbatul Miculescu
Gigi Becali, după schimbările făcute la FCSB în meciul cu Petrolul 1-0. Sursa Foto: Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

FCSB s-a impus cu Petrolul Ploiești pe Arena Națională, scor 1-0, după schimbările făcute de Gigi Becali. Doi dintre cei trei intrați la pauză au contribuit la unicul gol al duelului din etapa 29 a SuperLigii.

Gigi Becali s-a lăudat singur pentru schimbările de la FCSB – Petrolul 1-0. Ce spune de „bărbatul” Miculescu

Gigi Becali a făcut schimbările la pauză în duelul câștigat de FCSB cu Petrolul. Finanțatorul liderului i-a cerut în teren pe Lixandru, Radaslavescu și Luis Phelipe. Becali este bucuros cu alegerea făcută, mai ales că Radaslavescu și Luis Phelipe au contribuit la gol.

ADVERTISEMENT

La FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI, Gigi Becali a mai discutat și despre David Miculescu. Fostul jucător de la UTA Arad nu l-a impresionat pe patron, dar acesta susține că vede o evoluție în jocul mijlocașului.

“Să îți zic de schimbări. Am făcut trei schimbări. Radaslavescu. Pierde ăla mingea cu el, pentru că îl atacă Radaslavescu. O ia Șut și după e gol. Participă și Radaslavescu și Luis Phelipe.

ADVERTISEMENT

Spune lumea că e autogol, păi mingea aia se ducea în poartă și a intrat în colțul scurt. Deci Phelipe a dat gol. Lixandru a fost impecabil. Miculescu a crescut în bărbăție, în luptă și în război. Acum se războiește și contează”, a spus Gigi Becali, la FANATIK SUPERLIGA.

Becali, despre Luis Phelipe după golul victoriei marcat cu Petrolul

“Phelipe nu doar că a intrat cu gol. A avut situații în care a driblat. I-a zis Charalambous ‘Mergi și joacă jocul tău’. Să se bucure te fotbal și să joace jocul lui. Și așa a a făcut. A driblat, s-a luptat și a făcut faze.

ADVERTISEMENT

Dacă se prindea Coman de pasa aia, putea să dea scăriță. A dat câteva pase luminoase și a driblat câte 2-3 odată. E departe de ce vreau eu, dar o să capete încredere. Deocamdată e jucător de repriza a doua. E puțin tracasat”, a mai spus Gigi Becali, la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

„Cu Olaru îi năucim pe toți” Gigi Becali a analizat jocul FCSB

Gigi Becali a analizat jocul lui FCSB după victoria cu Petrolul Ploiești, scor 1-0. Finanțatorul a dezvăluit că viteza este punctul forte al echipei sale. Totodată, Becali a mărturisit că atunci când este Darius Olaru în teren, echipa are o viteză cu care poate să doboare orice adversar.

ADVERTISEMENT

“Da, s-a simțit lipsa lui Olaru. Când e el în teren, toată echipa joacă în viteză. El e un fel de liant între mijlocași și atacanți. Noi jucăm mai mult un 4-2-3-1, cu Olaru ca număr 10. El dă viteză echipei. E ca un fel de injector. El dă tonul. Altceva e când joci în viteză și altceva e când joci mai lent. 

Noi când jucăm în viteză, îi năucim pe toți. Îi obosim repede. Și a doua repriză după ce îi năucim, ne jucăm și ne distrăm cu ei. Eu așa cred. Când joci în viteză îi năucești, pentru că nu mai știu ce să facă. Olaru amplifică viteză echipei, a declarat Gigi Becali, la FANATIK SUPERLIGA.

Gigi Becali, după FCSB - Petrolul 1-0: "Suntem ca Manchester City!"

ADVERTISEMENT