Sport

„Dacă nu te bagă Ferguson, mai bei și un shot la 3 dimineața de inimă neagră”. Andrei Vlad are un susținător surpriză

Andrei Vlad are un susținător surpriză. Portarul FCSB-ului este apărat după ce au apărut imagini cu el în timp ce bea shot-uri în club.
29.01.2024 | 22:27
Daca nu te baga Ferguson mai bei si un shot la 3 dimineata de inima neagra Andrei Vlad are un sustinator surpriza
„Dacă nu te bagă Ferguson, mai bei și un shot la 3 dimineața de inimă neagră” Andrei Vlad are un susținător surpriză. FOTO: Fanatik
ADVERTISEMENT

Andrei Vlad a fost pus la zid înainte de Universitatea Craiova – FCSB 0-3. Portarul de rezervă al roș-albaștrilor a fost surprins în club, în timp ce bea shot după shot. Goalkeeperul are însă un aliat surpriză.

Dumitru Dragomir sare în apărarea lui Andrei Vlad: „Marii fotbaliști ai țării au tras”

Gigi Becali a dezvăluit în exclusivitate la FANATIK SUPERLIGARapid a oferit 300.000 de euro pentru transferul lui Andrei Vlad. Patronul liderului din SuperLiga a refuzat oferta, iar, acum, goalkeeperul își face de cap prin cluburi.

ADVERTISEMENT

„Foarte bine. Marii fotbaliști ai acestei țări au și tras. Toți marii fotbaliști. Mai puțin Hagi. Nu cred că le-a avut. Dar Dumitrache, Dobrin, Cornel Dinu. Dacă ar avea 25 de ani Cornel Dinu, eu l-aș vinde cu cel puțin 150.000.000 de dolari.

Sau Dumitrache? Doamne Dumnezeule ce fotbaliști am avut. Și dacă a băut și el un shot? De inimă neagră mai bei și câte un shot. Păi dacă nu îl bagă antrenorul, Ferguson”, s-a amuzat copios Dumitru Dragomir, în exclusivitate la „Max profețiile lui Mitică”.

ADVERTISEMENT

Portarul a intrat în gura lui Răchită: „MM trebuie să ia atitudine!”

Nu de aceeași părere a fost și fostul fundaș al Stelei, Vivi Răchită, care a pus tunurile pe Andrei Vlad pentru escapada de dinaintea derby-ului cu Universitatea Craiova.

„Anormal total, știa că nu joacă a doua zi. Se putea întâmpla ca seara să facă gripă Târnovanu și să fi titular a doua zi. Ce faci dacă ai stat până la 5 dimineața și ai dat shot-uri, duminică nu mai puteai să fii la 100% nici măcar mental pentru că nu tu ești pregătit de ceea ce se întâmplă a doua zi.

ADVERTISEMENT

Fiind profesionist nu ai cum să faci lucrurile astea, fă-le mă după meci, cum se le faci înainte de meci. Cum este Edi răcit și e viroza asta, face Târnovanu o viroză, cine trebuie să apere? Nu Vlad? Eu nu cred că rămâne așa, cred că MM o să ia atitudine.

Noi marțea sau miercurea mai închiriam un restaurant și mergeam cu toții, nu stăteam foarte mult și a doua zi ne prezentam la antrenamente. Eram convins că nu avea cum să fie sămbătă pentru că plecau. Dimineața la 3,4 e greu să mai vii la antrenament să dai randament.

ADVERTISEMENT

Poți să faci o accidentare care să te țină în afara terenului mult timp. Citeam un interviu al profesorului Leon Dănăilă că un om normal trebuie să doarmă cel puțin 7 ore. Dă dovadă de un amatorism total”, a declarat Vivi Răchită la FANATIK SUPERLIGA.

Mitica Dragomir II IA APARAREA lui Andrei Vlad in SCANDALUL “SHOT-URILOR”

ADVERTISEMENT