Fotbal intern

Sănmărtean s-a accidentat! Gigi Becali FIERBE!

Gigi Becali e îngrijorat din cauza lui Sănmărtean. Jucătorul are din nou probleme medicale, iar medicii sînt în alertă. Sănmărtean are probleme mai vechi de sănătate, iar Gigi Becali şi...
29.06.2014 | 16:10
Sanmartean sa accidentat Gigi Becali FIERBE

Gigi Becali e îngrijorat din cauza lui Sănmărtean. Jucătorul are din nou probleme medicale, iar medicii sînt în alertă. Sănmărtean are probleme mai vechi de sănătate, iar Gigi Becali şi Costel Gâlcă vor să găsească soluţii ca perla Stelei să înceapă cu bine sezonul.

Chiar dacă “au scăpat” de preparatorul fizic Tommy Neurbert, recunoscut pentru antrenamentele exigente pe care le pregătea în cantonamente, steliştii tot întîmpină probleme. În locul lui Neubert a venit Julian Jimenes, iar “roş-albaştri” trag din greu în cantonamente. Astfel, chiar dacă Gâlcă le-a dat mai mult balonul la antrenamente jucătorilor săi, iar Jimenez a lucrat mult mai puţin cu TRX-ul, primul jucător care a căzut la datorie a fost chiar “perla” lui Gigi Becali, Lucian Sănmărtean.

Gigi Becali a cerut explicaţii despre Sănmărtean

Lucian Sămărtean, care are, totuşi, 34 de ani, după ce a acuzat o inflamaţie la muşchiul piciorului drept, a fost menajat de Costel Gâlcă în cele două jocuri pierdute de Steaua în primul cantonament din Italia. “Gigi Becali a înroşit telefonul cu Italia să întrebe oamenii din staff-ul echipei de ce nu joacă Sămărtean. I s-a explicat că Lucică are o inflamaţie la muşchiul piciorului drept şi că e mai bine pentru el să fie menajat, să nu sufere o ruptură musculară, caz în care ar trebui să stea pe bară mai bine de o lună de zile. Oricum, cu o recuperare bine efectuată Lucică ar putea fi apt de joc sută la sută la primul meci din al doilea cantonament. Mai mult, el va efectua la Bucureşti, pînă va pleca în cel de al doilea cantonament, nişte analize medicale suplimentare”, ne-a dezvăluit sursa respectivă.

Accidentările l-au oprit în drumul spre Ajax şi PSV

Lucian Sănmărtean a avut ghinion cu accidentările  în toată cariera sa. După doi ani mai mult pe tuşă la Panathinaikos din cauza problemelor medicale, în perioada în care a jucat la Utrecht, în Olanda, în 2007, totul începuse bine. Se integrase perfect şi ajunsese titular. După 16 meciuri în care reuşise trei pase de gol, pentru jucătorul ardelean a urmat un lanţ al accidentărilor din care nu credea că mai putea ieşi. Chiar dacă nu marcase în campionatul batav, granzii Ajax şi PSV au observat potenţialul românului şi au pus pe masa clubului din Utrecht o ofertă consistentă. Şi acceptată. Ghinion din nou! Sănmărtean a suferit o pubalgie, iar doctorii olandezi i-au greşit diagnosticul şi au decis să-l opereze, considerînd că are o hernie.

Pentru Lucian a urmat o perioadă cruntă, nereuşind să-şi mai revină din punct de vedere fizic. “Putea fi unul dintre cei mai buni jucători din Eredivisie. Echipa era mult mai puternică atunci cînd el era pe teren”, spunea antrenorul lui Utrecht, Willem van Hanegem, din păcate după rezilierea contractului.

Gigi Becali a cerut intrebari legate de sanatatea lui Sanmartean

 

P: Pariaza la Cupa din 2014 cu Unibet! Bonus de 150 RON la inregistrare!