Sport

Gigi Becali, scandal cu Emil Grădinescu la TV: „Vreau să rămâneți patron, nu antrenor!” / „Ai cap să gândești?”

Gigi Becali a avut un scandal cu Emil Grădinescu în direct la TV, după ce jurnalistul i-a cerut acestuia să rămână patron, nu antrenor.
31.10.2023 | 23:32
Gigi Becali scandal cu Emil Gradinescu la TV Vreau sa ramaneti patron nu antrenor  Ai cap sa gandesti
Gigi Becali, scandal cu Emil Grădinescu la TV. Sursă foto: fanatik.ro
ADVERTISEMENT

Patronul vicecampioanei României a luat „foc” după replica dată de Emil Grădinescu și a început să se certe cu acesta, explicându-i în ce fel controlează echipa și cum ia deciziile la club.

Gigi Becali, scandal cu Emil Grădinescu la TV

Gigi Becali a avut un scandal la TV OrangeSport cu Emil Grădinescu, după ce jurnalistul i-a cerut acestuia să nu mai facă pe antrenorul și să fie doar patron la FCSB.

ADVERTISEMENT

Emil Grădinescu – Vrem doar să rămâneți patron și să nu mai fiți antrenor. Trebuie să țineți cont că sunt milioane de suporteri care susțin echipa asta

Gigi Becali – Cine ești tu să dai astfel de indicații? Eu dau indicații la familia ta ce faci?

Emil Grădinescu – E vorba despre un obiect care e în atenția publicului, nu despre familie.

Gigi Becali – Cine ești tu de îmi dai mie indicații? Să comentezi meciurile, nu să dai indicații la oameni pe banii lor. Poate să își spună părerea, dar alta e să îmi spună mie în față că sunt antrenor. Asta e obrăznicia, mă faci pe mine antrenor? Antrenorul e ăla la meci, eu sunt acasă.

ADVERTISEMENT

„Sunt eu prost că intru din dragoste pentru voi la televizor. Eu nici măcar nu prind televiziunea voastră. E o vorbă, câinele moare de drum lung și prostul de grija altuia. Eu fac ce fac la mine în ogradă, ce fac alții e treaba lor.

Se ia lumea după mine? Influențez eu oamenii, nu asta e discuția, eu discut ce vreau, voi discutați ce vreți, dar nu să îmi spui mie în față că să nu mai fiu eu antrenor. M-ai văzut tu antrenor pe undeva?”, a mai spus Gigi Becali.

ADVERTISEMENT

„Dumneata ai cap să înțelegi?”

Emil Grădinescu – Nu ați spus de o mie de ori cine o să intre în teren? Ce schimbări o să fie?

Gigi Becali Dumneata ai cap să înțelegi cine face echipa și cine antrenează echipa?

Emil Grădinescu – Omul care dictează echipa și schimbările ce e? E selecționer, ce e?

Gigi Becali – Ăla e stăpânul echipei, face ce vrea el, că sunt banii lui. Care e problema ta?

Emil Grădinescu – Problema mea e că terminați pe locul doi de nouă ani de zile. Domnule stăpân, echipa termină pe locul doi de nouă ani de zile, cum explicați asta?

ADVERTISEMENT

Gigi Becali – Ce te interesează pe tine? Cine ești tu să dai argumente? Îți dau ție raportul, eu stau să văd ce aduci tu de mâncare acasă?

Emil Grădinescu – Nu știu dacă îți spune cineva, dar îți spun eu ca să înțelegi, că nu îți spune multă lume ție.

Gigi Becali – Râd de voi, n-aveți respect, n-aveți bun simț, vă dați prea mari. Intru la voi în emisiune și îmi spui obrăznicii în față. Am auzit de tine.

Emil Grădinescu – Mai sunt și alți jurnaliști, nu doar ăia care pleacă capul și care vă cântă în strună.

Gigi Becali – Eu n-am avut niciodată influență la jurnaliști, pe mine nu m-au interesat niciodată jurnaliștii, nu au lăsat capul plecat. Eu nu am dat niciodată șpagă nici cinci bani la un jurnalist. De ce să dau șpagă? N-are rost să mai discutăm, voi sunați ca să faceți circ aici cu mine, n-are rost să mai discutăm despre echipă.

„Toată lumea care are ceva împotriva mea e din răutate, sunt oameni invidioși, care cred că sunt deștepți și că la fotbal trebuie să facă nu știu cum Becali”, a mai spus Gigi Becali.

ADVERTISEMENT
Tags:
Cotă BETANO pentru FCSB: 2,10 este cota pentru "1 solist” la meciul FCSB - Rapid