Sport

Gigi Becali, schimbare radicală pe banca FCSB-ului. Ce se întâmplă cu Mihai Pintilii

FCSB traversează o perioadă bună în SuperLiga, însă Gigi Becali a luat o decizie radicală. Patronul roș-albaștrilor a vorbit despre situația lui Mihai Pintilii.
14.02.2023 | 14:45
Gigi Becali schimbare radicala pe banca FCSBului Ce se intampla cu Mihai Pintilii
Gigi Becali a făcut o schimbare radicală în ceea ce privește situația lui Mihai Pintilii. Sursă foto: sport.pictures.eu.
ADVERTISEMENT

FCSB a învins-o în ultima partidă din campionat pe FC Voluntari, scor 2-1 și s-a apropiat la cinci puncte de liderul Farul. Situția lui Mihai Pintilii pe banca FCSB-ului îi dă bătăi de cap lui Gigi Becali. Tehnicianul roș-albaștrilor nu are licență Pro, iar Gigi Becali a decis că acesta nu va mai sta pe bancă la meciuri.

Gigi Becali a luat o decizie radicală în privința lui Mihai Pintilii: „O să stea în lojă”

În ultima apariție publică, Gigi Becali a vorbit despre situația lui Mihai Pintilii, care se ocupă de pregătirea jucătorilor FCSB-ului, dar nu are licență Pro. După ce Mihai Stoica l-a înlocuit pe Mihai Pintilii la flash-interviu, latifundiarul din Pipera a luat o nouă decizie radicală.

ADVERTISEMENT

Patronul vicecampioanei a mărturisit că Mihai Pintilii nu va fi sancționat de Comisiile FRF pentru că nu va mai sta pe bancă la meciurile FCSB-ului, ci va urmări partida din lojă. „N-are de ce să-i dea (n.r. amendă lui Pintilii). El nu o să mai fie pe bancă. O să stea în lojă. Unde să-i dea? Leo Strizu e pe bancă.

Cum să-l suspende și pe Leo Strizu? Cine să-i suspende? Ce, sunt procurori? Antrenamentele le face Neubert, care e problema? Nu vii tu Burchel, pleacă de aici! Du-te, cu regulamentele tale!”, a declarat Gigi Becali.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali se amuză pe seama lui Leo Strizu: „Pintilii doar îl ajută la antrenamente”

Gigi Becali a continuat să vorbească despre scandalul din fotbalul românesc al licențelor de antrenor și a contestat regulile impuse de FRF. Patronul roș-albaștrilor a făcut precizări ironice la adresa lui Leo Strizu, antrenorul principal în acte al FCSB-ului.

„Care vrea să piardă banii pune antrenor. După fotbal feminin, mă obligi acum cu licența. După ce că suntem varză, praf, venim cu reguli. Du-te la UEFA, unde vezi civilizație. E carnet de Moldova, lasă-l să antreneze!

ADVERTISEMENT

Pe ei nu-i interesează decât Becali. De șapte ani Croitoru și Poenaru antrenează. Rădoi la națională. Mie îmi place mult de Leo Strizu (n.r râde). Pintlii doar îl ajută la antrenamente. Pintilii stă în lojă.

Poate mai inventează Burchel ceva. Inventează reguli care să-mi fie favorabile, nebunule! Dacă Neubert face echipa să joace, să pun pe unul care arată la tablă și echipa nu joacă?”, a mai spus Gigi Becali.

ADVERTISEMENT

Mihai Stoica i-a luat locul lui Mihai Pintilii la flash-interviu: „Eu duc la presiune! Nu-i problemă”

Mihai Pintilii a lipsit de la interviurile FCSB-ului, iar Mihai Stoica a precizat înaintea meciului cu FC Voluntari că fostul căpitan al roș-albaștrilor s-a săturat de situația în care este implicat.

„(n.r. de ce absentează Pintilii?) Pentru că e și el om și s-a cam săturat de toată telenovela. Tot ce se spune, ce se scrie. Normal că-l deranjează. Atâta timp cât el doar a răspuns solicitărilor pentru a apărea la flash-interviu. Acum, am preferat să-l înlocuiesc eu, pentru că eu duc la presiune. Nu-i problemă! Am carapace!”, a declarat Mihai Stoica.


  • Cota BETANO pentru FCSB: 2,27 este cota pentru „1 solist” la meciul FCSB – Universitatea Craiova. 

ADVERTISEMENT