Sport

Prima reacție a lui Mircea Lucescu după ce s-a spus că vine la Dinamo: „Sunt multe lucruri de discutat”

Mircea Lucescu a oferit o primă reacție după ce Florin Prunea a susținut cu subiect și predicat că cel mai titrat antrenor român va veni la Dinamo.
05.02.2024 | 21:45
Prima reactie a lui Mircea Lucescu dupa ce sa spus ca vine la Dinamo Sunt multe lucruri de discutat
Mircea Lucescu a reacționat în premieră după ce s-a spus că vine la Dinamo. Foto: colaj FANATIK.
ADVERTISEMENT

Mircea Lucescu a reacționat după ce Florin Prunea a susținut că „Il Luce” va veni la Dinamo. Fostul portar din Ștefan cel Mare este ferm convins că antrenorul în vârstă de 78 de ani va ajunge fie pe banca „alb-roșiilor”, fie va ocupa un post în cadrul conducerii.

Mircea Lucescu, îngrijorat de situația lui Dinamo

Dinamo trece printr-o nouă perioadă extrem de slabă în campionat. Echipa antrenată de Zeljko Kopic a ajuns la 3 înfrângeri consecutive și a coborât pe ultimul loc în SuperLiga, cu doar 16 puncte în 24 de partide.

ADVERTISEMENT

Mircea Lucescu este îngrijorat pentru parcursul „câinilor” și consideră că greșelile din trecut au dus la aceste rezultate nefaste pentru clubul din Ștefan cel Mare. „Nu pot să-mi spun părerea, urmăresc cu îngrijorare situația lui Dinamo și îmi dau seama că greșelile, care s-au făcut, se răsfrâng asupra echipei de astăzi.

E nevoie de atenție, de răbdare, de organizare. Foarte mulți suporteri, care au ajuns la o anumită maturitate și independență financiară, se gândesc la posibilitatea de a fi alături de Dinamo și altfel decât ca suporteri. Dinamo are nevoie de un stadion pentru a avea toată suflarea dinamovistă”, a declarat Mircea Lucescu, potrivit PlaySport.ro.

ADVERTISEMENT

Prima reacție a lui Mircea Lucescu după ce s-a spus că vine la Dinamo: „Sunt multe lucruri de discutat”

Florin Prunea, fostul portar al lui Dinamo și al naționalei României, a susținut în urmă cu 2 zile că Mircea Lucescu va reveni la Dinamo. Fostul internațional român nu exclude ca Ion Țiriac să-l însoțească pe „Il Luce” în Ștefan cel Mare. În altă ordine de idei, Mircea Lucescu reprezintă un obiectiv și pentru Rapid, așa cum Dan Șucu a declarat la FANATIK SUPERLIGA.

Mircea Lucescu susține că cei care au condus Dinamo în perioada de glorie a clubului trebuie să revină la echipă. Totodată, antrenorul român este convins că vor veni investitori la Dinamo în momentul în care va fi anunțat startul construirii stadionului din Ștefan cel Mare.

ADVERTISEMENT

Sunt convins că, atunci când se va anunța că începe construirea stadionului, se va crea o emulație deosebită, mai ales în rândul suporterilor. Sunt multe lucruri de discutat.

„Ar trebui ca cei care au condus Dinamo, când totul era perfect, să se întoarcă”

Ar trebui ca cei care au condus Dinamo într-o anumită perioadă, când totul era perfect și toți se bucurau de succesul echipei, să se întoarcă. Totul este ciclic, va mai veni un astfel de moment.

ADVERTISEMENT

Vor veni oameni care să știe să conducă acest club. Oameni tineri, entuziaști, iubitori ale culorilor lui Dinamo, vor veni cu siguranță”, au fost cuvintele lui Mircea Lucescu.

Mircea Lucescu, discuții cu Ion Țiriac pentru a investi la Dinamo: „Suntem construiţi pentru a face sport”

Mircea Lucescu s-a întâlnit cu Ion Țiriac. Fostul antrenor de la Șahtior Donețk sau Dinamo Kiev a lăsat de înțeles că există posibilitatea unei viitoare colaborări cu miliardarul român. „Am avut o întâlnire şi am discutat. Vom vedea, ne gândim.

Suntem doi oameni care se respectă extraordinar şi îi leagă aşa o istorie de cel puţin 55-60 de ani, de când am început să-l urmăresc pe el, el pe noi. Chiar dacă nu apare la meciuri, venea la meciurile noastre peste tot şi pe urmă pleca.

Este foarte ataşat de culorile echipei naţionale. Şi pe unul, şi pe altul ne-a interesat evoluţia sportului românesc. Încercăm să ne dăm seama din nou de ce… Talentul e acelaşi, nu s-a întâmplat nimic. Suntem construiți pentru a face sport”, spunea Mircea Lucescu, la Orange Sport.

ADVERTISEMENT