Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Gigi Becali și-a făcut calculele la titlu. „De atâtea puncte avans am nevoie la înjumătățire”

Gigi Becali și-a făcut calculele la titlu și este pregătit pentru 2024. Finanțatorul de la FCSB a mărturisit de câte puncte avans are nevoie echipa pentru a lua campionatul.
19.12.2023 | 10:11
Gigi Becali sia facut calculele la titlu De atatea puncte avans am nevoie la injumatatire
Gigi Becali și-a făcut calculele la titlu și este pregătit pentru 2024. Finanțatorul de la FCSB a mărturisit de câte puncte avans are nevoie echipa pentru a lua campionatul. Sursa Foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

FCSB s-a depărtat la 8 puncte de CFR Cluj și Universitatea Craiova. În ultima etapă din acest an, elevii lui lui Charalambous se vor duela cu Poli Iași, formația de pe locul 13 în campionat. Gigi Becali are încredere în “roș-albaștri” și și-a făcut calculele la titlu.

Gigi Becali și-a făcut calculele la titlu

La FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI, Gigi Becali și-a făcut calculele la titlu. Latifundiarul din Pipera este pregătit pentru a lua campionatul la finalul sezonului și are încredere în jucători. Patronul a mărturisit și de câte puncte avans are nevoie FCSB pentru a termina pe prima poziție în SuperLiga.

ADVERTISEMENT

“Când ai diferență cu soț mai ai un punct în plus. Când ai diferență cu soț ori nu te rotunjești tu și nici ei, ori te rotunjești și tu și ei. Ai avantajul că ai diferența de puncte, că ai terminat sezonul regulat cu mai multe puncte. La egalitate suntem favorizați. Deci nu ai 4, ai 5. 

Dacă avem 5 sau 6 puncte avans după înjumătățire nu mai am niciun fel de emoții. Puteam să avem 11 puncte  față de ei (n.r. CFR Cluj). Alea 2 (n.r. din egalul cu CFR Cluj) care erau la noi acum, minus 1 la ei (n.r. la CFR Cluj)”, a spus Gigi Becali.

ADVERTISEMENT

Cu ce atacant va putea juca FCSB anul viitor

FCSB este în căutarea unei soluții în atac. La FANATIK SUPERLIGA, Gigi Becali este de părere că “roș-albaștrii” au nevoie de un vârf de calitate, însă până atunci există și două soluții bune în cadrul lotului: “Suntem în căutare. Nu e obligatoriu să mai luăm atacant.

Să vedem dacă găsim. Iau atacant, dar dacă nu iau unul de bun, de clasă, nu mai iau. Îl avem pe Băluță atacant și pe Tavi atacant. Schimbăm sistemul. E posibil să nu mai luăm atacant”,

ADVERTISEMENT

Ce se întâmplă cu Vali Crețu la FCSB

La FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI, Gigi Becali a luat decizia în privința lui Valentin Crețu. Finanțatorul liderului din SuperLiga a analizat și este de părere că fundașul dreapta este o piesă importantă în acest sezon și poate ajuta la câștigarea campionatului.

“Pe Crețu cred că îl voi ține, pentru că este folositor echipei. Adică el ne-a câștigat două meciuri. Cu Craiova nu a mișcat Mitriță. Deci este folositor echipei. Cred că îl țin până în vară”, a mai spus Gigi Becali.

ADVERTISEMENT

FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI este în direct în fiecare zi de luni, marți și vineri, de la ora 10:30, pe site-ul nostru. Emisiunea va fi în premieră de la ora 17:30 și pe canalul de YouTube, dar și pe pagina de Facebook.

Gigi Becali, super intervenție după FCSB - Hermannstadt 3-0

ADVERTISEMENT