Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Gigi Becali știe ce reacție va avea Talpan în proiectul lui Pavel de la Steaua. „Asta se va întâmpla”

Gigi Becali a intuit ce reacție va avea Florin Talpan în momentul în care va afla despre proiectul lui Jean Pavel de la CSA Steaua.
24.12.2023 | 09:20
Gigi Becali stie ce reactie va avea Talpan in proiectul lui Pavel de la Steaua Asta se va intampla
Detaliul din motivarea CEDO care îl va scoate din sărite pe Florin Talpan. Ce spun francezii despre Gigi Becali. Foto: colaj FANATIK.
ADVERTISEMENT

Jean Pavel a făcut un anunț important pentru viitorul lui CSA Steaua în direct la FANATIK SUPERLIGA. Fostul lider al galeriei steliste i-a invitat pe suporteri și pe fostele glorii să cumpere acțiuni pentru înființarea unei societăți pe acțiuni. Ulterior, noua societate se va uni cu CSA Steaua, iar clubul lui Daniel Oprița va obține drept de promovare în SuperLiga.

Gigi Becali știe ce reacție va avea Talpan în proiectul lui Pavel de la Steaua. „Asta se va întâmpla”

Totuși, Gigi Becali le-a tăiat elanul „militarilor”. În direct la FANATIK SUPERLIGA, patronul celor de la FCSB a precizat că un asemenea demers este imposibil, deoarece nu pot să cumpere marca a cărei valoare se ridică la 3,6 milioane de euro pe an.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali este convins că Florin Talpan nu va fi de acord cu inițiativa suporterilor. „Ce să le dea Talpan? O să zică: ‘Banii statului, banii Armatei, păcăliți Armata’”, a declarat Gigi Becali, la FANATIK SUPERLIGA.

Ulterior, Gigi Becali a anunțat ironic care sunt condițiile pentru care Florin Talpan ar accepta să ia parte la inițiativa lui Jean Pavel. „Dacă-l ia pe Talpan și îl pune președinte pe viață, să fie președintele Consiliului de Administrație și să-i dea lui 51%, atunci acceptă.

ADVERTISEMENT

Să fie și antrenor, și preparator fizic. Oamenii ăștia bat câmpii, ei cred că se poate așa?”, a mai spus Gigi Becali. Principalul obiectiv al celor de la CSA Steaua este să obțină drept de promovare pentru sezonul 2024-2025. Astfel, Jean Pavel consideră că fanii vor veni alături de echipa lui Daniel Oprița.

Jean Pavel și-a dezvăluit planul la Fanatik SuperLiga: „În martie vom avea societate pe acțiuni la Steaua. Ne asociem cu clubul”

Jean Pavel a pus deja bazele înființări unei societăți pe acțiuni, iar fostul lider al galeriei „roș-albastre” i-a invitat deja pe suporteri și fostele glorii să cumpere acțiuni, însă nimeni nu va avea mai mult de 5%. Fiecare acțiune costă 10 euro, iar obiectivul îl reprezintă obținerea dreptului de promovare pentru sezonul 2024-2025.

ADVERTISEMENT

„O parte din suporteri s-au organizat la inițiativa mea. Sunt și persoane importante și vom face o conferință de presă, prima societate de acțiuni corectă pentru un club din România. În următoarele trei luni urmează prospecția acționarilor.

Fiecare cumpără cât poate. Societatea pe acțiuni se va asocia cu Clubul Sportiv al Armatei Steaua București. Fiecare cu părțile ce i se cuvin în funcție din banii care se vor strânge și ei cu marca. Avocații lucrează, s-a definitivat actul constitutiv 99%.

ADVERTISEMENT

Nimeni nu avea curajul și interesul să pornească această scânteie și inițiat demersul… Oricine ține cu Steaua, oricine vrea să investească într-o societate adevărată poate oricine și va costa doar 10 euro o acțiune. Acțiunile se vor determina în funcție de prospecția fiecăruia. Nimeni nu va putea însă să cumpere mai mult de 5% din total. 

Consiliul de Administrație va fi format din zece persoane, plus al 11-lea, președintele clubului ales de Adunarea Generală a Acționarilor. Reprezentații grupurilor care se vor concretiza vor urca în consiliu”, a declarat Jean Pavel, la FANATIK SUPERLIGA.

FANATIK SUPERLIGA se vede în fiecare luni, marți și vineri, ora 10:30, în direct pe www.fanatik.ro. În premieră, emisiunea va putea fi urmărită pe canalul de Youtube FANATIK.RO și pagina de facebook Horia Ivanovici, luni, marți și vineri, ora 17:30.

Gigi Becali știe ce reacție va avea Talpan în proiectul lui Pavel de la Steaua. „Asta se va întâmpla”

ADVERTISEMENT