Fotbal intern

Gigi Becali, supărat pe Panţîru după FCSB – Astra 1-3: “Fraier sunt eu că i-am făcut salariu 10.000 de euro! Era cel mai bun din Europa când juca pe 6000” EXCLUSIV

24.11.2019 | 23:07
Gigi Becali suparat pe Pantiru dupa FCSB  Astra 13 Fraier sunt eu ca iam facut salariu 10000 de euro Era cel mai bun din Europa cand juca pe 6000 EXCLUSIV
ADVERTISEMENT

FCSB a pierdut cu 1-3 meciul împotriva Astrei, suferind prima înfrângere după trei luni în Casa Pariurilor Liga 1. Echipa lui Bogdan Argeş Vintilă a deschis scorul prin Gnohere, însă oaspeţii au întors meciul prin golurile lui Alibec, care a înscris o “dublă”, şi Gabi Enache.


  • (P) Cota BETANO pentru Voluntari – FCSB: 1.80 este cota pentru “peste 2,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!
ADVERTISEMENT

Gigi Becali, supărat pe Panţîru după FCSB – Astra 1-3: “Când avea 6000 de euro salariu, era cel mai bun din Europa”

Gigi Becali a vorbit pentru FANATIK după confruntarea cu Astra Giurgiu şi a rămas dezamăgit de jucătorii săi, luându-l în colimator pe Panţîru: “Au jucat slab. Parcă nu au fost pregătiţi pentru meciul acesta. Nu ştiu care este cauza. Poate pauza asta… Nu ştiu ce să zic.

Fraier sunt eu că i-am făcut lui Panţîru salariu de 10.000 de euro. Când avea 6000 era cel mai bun din Europa. Greşeala este a mea. Dar se mai întâmplă. Nu ştiu ce s-a întâmplat la echipă, dar Astra a meritat să câştige. Când tu n-ai şut pe poartă în repriza a doua nu poţi să ai pretenţii să câştigi”, a declarat Becali pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

Ionuţ Panţîru a avut o evoluţie modestă în flancul stâng al apărării, fiind depăşit la primul gol marcat de Alibec. Cu acest eşec, FCSB coboară pe locul 5, având 27 de puncte după primele 17 etape. Cu acest succes, Astra a urcat pe locul 2 în clasament, cu 31 de puncte.

Gigi Becali, supărat pe Panţîru după FCSB - Astra 1-3: "Fraier sunt eu că i-am făcut salariu 10.000 de euro! Era cel mai bun din Europa când juca pe 6000" EXCLUSIV
Gigi Becali, supărat pe Panţîru după FCSB – Astra 1-3: “Fraier sunt eu că i-am făcut salariu 10.000 de euro! Era cel mai bun din Europa când juca pe 6000” FOTO. Gigi Becali la conferinta de prezentare a noului antrenor de la FCSB, desfasurata la sediul din Aleea Alexandru din Bucuresti

Andone îşi cinsteşte elevii cu un grătar

Echipa lui Bogdan Andone are cinci victorii la rând, fiind cea mai în formă formaţie din Casa Pariurilor Liga 1. Antrenorul Astrei le-a promis băieţilor săi un grătar luni, la două zile după victorie: “Luni o să facem un grătar cu toată echipa, că nu am apucat să facem de când am venit la echipă.

ADVERTISEMENT

A fost și Denis cu Budescu la națională și am zis că e normal să facem cu toată echipa. O să ne adunăm cu toții, unul o să vină cu cârnăciorii, Tamaș cu vinul, Budescu o să taie porcul… O să ne organizăm ca la Astra”, a spus Bogdan Andone.

  • 60,82% a fost posesia în favoarea FCSB
  • 9 şuturi pe poartă a avut echipa lui Vintilă