Sport

Gigi Becali a „tunat” după Anderlecht – FCSB 2-2: „Nu jucăm nimic! Coman nu mai e fotbalist”. Dawa, criticat în premieră de patron

Gigi Becali a „tunat” după remiza obținută de FCSB în duelul cu Anderlecht, scor 2-2, fiind nemulțumit de jocul echipei și de Florinel Coman.
27.10.2022 | 22:02
Gigi Becali a tunat dupa Anderlecht  FCSB 22 Nu jucam nimic Coman nu mai e fotbalist Dawa criticat in premiera de patron
Gigi Becali a „tunat” după Anderlecht - FCSB. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Patronul vicecampioanei României l-a certat în direct la TV pe Florinel Coman, despre care a spus că nu mai este fotbalist și l-a criticat pentru prima dată și pe Joyskim Dawa.

Gigi Becali a „tunat” după Anderlecht – FCSB

Gigi Becali a „tunat” după remiza FCSB-ului în deplasarea din Beglia, cu Anderlecht, scor 2-2: „Nu mă interesează ce s-a făcut! Mă interesează viitorul. Cu jocul ăsta nu există viitor.

ADVERTISEMENT

Cu ce facem noi, cum jucăm, nu există viitor. Dacă nu o bați pe Anderlecht… asta e echipă slabă rău. Ce dacă are nume. Noi nu jucăm nimic, nu pasăm bine, nu știu ce se întâmplă, ce nu se întâmplă, vedem”.

„Compagno trebuia ținut pentru campionat, la fel a fost scos și Olaru. E vorba că nu jucăm noi. Tavi și-a mai revenit puțin, dar Coman parcă nu mai e fotbalist, se întâmplă ceva cu el, nu știu ce. Coman nu mai este fotbalist, nu mai e, deloc!

ADVERTISEMENT

Dacă Radaslavescu îți dă mingea, intră și tu în careu, dă pasă sau centrează dacă n-ai curaj. Nu se face așa ceva în ultima fază a meciului. Orice duel, Coman nu rămâne cu mingea la picior”, a mai spus Gigi Becali, la TV DigiSport.

„M-am convins și de Dawa!”

Gigi Becali a continuat și l-a criticat pentru prima dată pe Joyskim Dawa, fundașul care până nu de mult părea „protejatul” patronului FCSB-ului:

ADVERTISEMENT

„M-am convins și eu de Dawa, deși i-am luat apărarea. Mi-a plăcut de Dawa în primele meciuri, mi-a plăcut de Malcom în primele meciuri, dar când primesc statutul de vedetă, de titulari nu se mai concentrează la maxim. Așa a fost și cu Vînă de la Craiova, în primele meciuri ziceam că l-am adus pe Maradona.

Nu e mingea la noi, asta e problema. Nu mă interesează de statistică, n-am nevoie, eu văd meciul, mi-e de-ajuns. N-am cum să mă păcălesc când văd că mingea nu e la noi și nu facem 6-7 pase.

ADVERTISEMENT

Stai să vedem, nu știu. Nu mai avem soluții în stânga. Nu știi dacă e Tavi, dacă e Coman, nu știi ce să mai joci. A venit închizător Șut. Malcom se împiedică în minge, dă, bă, mingea, nu te împiedica în ea”.

„Nu mă mai sunați ca să joace bine echipa. Eu o să încerc să nu mai răspund la telefon, poate de-asta nu jucăm, e posibil și asta, nu știu.

L-am văzut pe Tavi Popescu mai bine azi. Cât de cât a fost ca în sezonul trecut. Miculescu își face datoria, dar n-are cu cine. N-am ce să zic de el. Ia mingea, se luptă, merge pe cont propriu, ce să zic de el.

Tănase era cheia de jucam bine, așa i-am zis și lui MM. Sunt porțiuni de teren goale, unde nu vine nimeni la primit. Jucăm bufa-bufa și vin ei peste noi. E noțiunea de echipă scurtă. Eu văd numai echipă lungă”, a mai spus Gigi Becali.


  • Cota BETANO pentru FCSB: 2,00  este cota pentru „2 solist” la U Cluj – FCSB. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT