Sport

Câți bani încasează FCSB după remiza cu Anderlecht. Sumă modestă în contul lui Gigi Becali

FCSB a remizat pe terenul lui Anderlecht, scor 2-2, și va primi o sumă de bani pentru punctul obținut, dar mult prea puțin față decât își dorea Gigi Becali.
27.10.2022 | 22:51
Cati bani incaseaza FCSB dupa remiza cu Anderlecht Suma modesta in contul lui Gigi Becali
FCSB a remizat pe terenul lui Anderlecht, scor 2-2, și va primi o sumă de bani pentru punctul obținut, dar mult prea puțin față decât își dorea Gigi Becali. Sursă foto: Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

Deși a lăsat o impresie mai bună la Bruxelles, vicecampioana României nu mai are nicio șansă de calificare cu o etapă înainte de încheierea fazei grupelor.

Remiza cu Anderlecht aduce bani la FCSB

Remiza din meciul cu Anderlecht va aduce și o sumă de bani la FCSB. UEFA va premia formația patronată de Gigi Becali cu suma de 166.000 de euro, bani care se acordă pentru fiecare punct obținut în faza grupelor Conference League.

ADVERTISEMENT

”Roș-albaștrii” se află pe ultimul loc în Grupa B, cu 2 puncte, ambele obținute în întâlnirile cu Anderlecht, astfel că până acum în conturile FCSB vor intra 332.000 de euro. O sumă foarte mică ținând cont de investițiile făcute de patron în vară.

Fără șanse de calificare, vicecampioana României își mai poate adăuga cel mult un bonus financiar de 500.000 de euro dacă va învinge în ultima etapă pe West Ham United, într-un meci programat pe Arena Națională.

ADVERTISEMENT

Becali, negru de furie după remiza cu Anderlecht

Gigi Becali a ”tunat” după remiza obținută de FCSB în duelul cu Anderlecht, scor 2-2, fiind nemulțumit de jocul echipei și de Florinel Coman. Un alt client al latifundiarului din Pipera a fost fundașul Joyskim Dawa.

Extrem de nervos, omul de afaceri a anunțat că nu mai este deloc interesat să investească 1.500.000 de euro anual pentru Academia de Fotbal a ”roș-albaștrilor” și va păstra doar câteva grupe pentru a respecta regulamentul.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali a vorbit și despre situația lui Nicolae Dică la FCSB și l-a asigurat din nou pe antrenor că nu va fi demis, însă își dorește ca acesta să lucreze mult mai mult la capitolul posesie, acolo unde vicecampioana României a suferit împotriva lui Anderlecht.

Joyskim Dawa, stoperul preferat al lui Gigi Becali, a continuat seria de gafe majore și la meciul cu Anderlecht din Conference. Fundașul golgheter al FCSB a greșit la ambele reușite ale belgienilor, dar și-a răscumpărat erorile în finalul partidei.

ADVERTISEMENT

Andrea Compagno a înscris primul său gol european pentru FCSB, atacantul italian primind o centrare perfectă din partea lui Risto Radunovic, marcând cu capul fără emoții și fără speranțe pentru portarul belgienilor.


  • Cota BETANO pentru FCSB: 1,38 este cota pentru „x solist sau peste 2,5 goluri” la Universitatea Cluj – FCSB. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT