Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Gigi Becali, ținta ironiilor lui Florin Talpan: „E în genunchi în fața mea, nu mai are nimic!”. Video exclusiv

Gigi Becali a fost ironizat de Florin Talpan în direct la Fanatik SuperLiga. Juristul CSA Steaua a transmis că patronul FCSB e „în genunchi în fața sa”.
14.05.2023 | 16:13
Gigi Becali tinta ironiilor lui Florin Talpan E in genunchi in fata mea nu mai are nimic Video exclusiv
Gigi Becali, ținta ironiilor lui Florin Talpan: „E în genunchi în fața mea, nu mai are nimic!”. FOTO: Fanatik
ADVERTISEMENT

Florin Talpan continuă războiul cu Gigi Becali. Juristul CSA Steaua a intervenit telefonic în cea mai recentă ediție de FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI și a dat de pământ cu patronul celor de la FCSB.

Florin Talpan îl ironizează pe Gigi Becali: „E în genunchi în fața mea”

Florin Talpan nu uită și nu iartă. Juristul CSA Steaua consideră că a câștigat toate războaiele cu Gigi Becali, iar patronul FCSB-ului a ajuns realmente „în genunchi” în fața sa,

ADVERTISEMENT

„Domnul Gigi Becali e în genunchi în fața mea, l-am bătut la toate capitolele. I-am luat tot. Nu mai are nimic. A rămas dezbrăcat. I-am luat numele, i-am luat marca, i-am luat palmaresul.

(n.r. – dar nu i-ați luat banii, cele 37 de milioane de euro) Știți cum e? Noi niciodată nu ne mulțumim. O să-i iau și pe aceia. Stați liniștit că nu scapă.

ADVERTISEMENT

Mie îmi pare rău de dumnealui. Eu unul l-am stimat până într-un anumit moment. Am început să am ceva împotriva lui când a început să mă jignească, să mă facă în toate felurile.

Până la urmă, persoana asta de care spunea că nu e bună de nimic, că stau la sprițuri, știți ce jigniri mi-a făcut, că turbează câinele cu mintea lui Talpan.

ADVERTISEMENT

Uite că mintea Talpan i-a luat numele, i-a luat marca, i-a luat palmaresul, nu mai are nimic și l-a pus în genunchi”, a declarat Florin Talpan, în exclusivitate la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI. – VEZI VIDEO

Juristul CSA Steaua, în război și cu Dîncu

Gigi Becali nu este singurul „dușman” al lui Florin Talpan. Juristul CSA Steaua s-a luat și de Vasile Dîncu, fostul ministru al Apărării. „Dar dacă nu găsim altă cale? Nu merge nimeni la închisoare. Dacă domnul Dîncu voia să face ceva, o făcea cât era ministru. Credea că-mi închide gura! A încercat să se pozeze cu suporterii poate îi mai votează cineva”.

ADVERTISEMENT

Fostul ministru al Apărării i-a refuzat și o decorare juristului CSA Steaua București: „A demonstrat că de fapt nu este o valoare. Problema este că propunerea a fost trimisă, dar datorită relei sale intenții nu am primit acea distincție. A zis că se rezolvă și uite că nu s-a întâmplat asta”, a mai spus Florin Talpan, la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

FANATIK SUPERLIGA se vede pe orice dispozitiv conectat la internet, tabletă, laptop sau chiar telefon mobil. Asigurați-vă că există o conexiune bună și un loc cât mai confortabil, show-ul este garantat! De luni până vineri începând cu ora 10:30, de fiecare dată o nouă ediție de colecție. Emisiunea poate fi urmărită pe site-ul FANATIK, pe canalul de YouTube FANATIK, pe pagina de Facebook FANATIK sau pe pagina de Facebook Horia Ivanovici Oficial sau pe contul FANATIK de Tik-Tok.

ADVERTISEMENT