Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Gigi Becali, ultimele detalii despre transferul lui Florinel Coman în Qatar. „Faceți glume?”

Gigi Becali, patronul FCSB, a oferit ultimele detalii despre posibilul transfer al vedetei Florinel Coman în Qatar, la echipa Al-Duhail.
22.04.2024 | 14:40
Gigi Becali ultimele detalii despre transferul lui Florinel Coman in Qatar Faceti glume
Gigi Becali, detalii despre transferul lui Florinel Coman în Qatar. foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Aproape campion în SuperLiga, Gigi Becali a susținut o conferință de presă la Palat în care a vorbit despre toate subiectele arzătoare din interiorul FCSB. Printre ele, și posibilul transfer al vedetei Florinel Coman la Al Duhail în Qatar, mutate anunțată în exclusivitate de FANATIK.

Gigi Becali, detalii despre transferul lui Florinel Coman în Qatar

Evoluțiile excelente ale lui Florinel Coman în acest sezon de SuperLiga nu au rămas fără ecou, iar pentru FCSB s-a găsit deja clubul care să achite clauza de reziliere a contractului, în valoare de 5 milioane de euro. Este vorba despre qatarezii de la Al Duhail, care sunt dispuși să-i ofere atacantului de la FCSB și un salariu colosal, de două milioane de euro anual.

ADVERTISEMENT

Întrebat de ziariși la conferința de presă de la Palat dacă arabii au găsit contul clubului unde să vireze banii, Gigi Becali a răspuns direct că nu are chef de glume, dar a oferit în continuare detalii despre situația lui Florinel Coman.

„Hai mă, faceți glume? Ce glume sunt astea? Eu nu știu… Au sunat pe cineva că vor să vină. Și am spus de ce să vină, pentru ce? La telefon, pac pac contract, bagă banii în cont și gata. Ei vor să dea banii în rate.Dar nu merge cu banii în rate. Și gata!

ADVERTISEMENT

Acum, nu e o problemă. Ați văzut când a plecat Alibec în Qatar… Coman mai poate juca și două meciuri în preliminariile europene. Și mă ajută foarte tare”, a declarat Gigi Becali.

Gigi Becali despre situațiile lui Olaru și Radunovic: „Poate pleca oricine”

Întrebat și despre un posibil transfer al lui Darius Olaru, patronul FCSB a discutat și despre ceilalți jucători „vandabili” de la FCSB și a spus că este dispus să renunțe la oricine, dar numai pentru suma corectă. El a vorbit și despre situația lui Risto Radunovic, căruia i-a propus prelungirea contractului scadent în iarnă.

ADVERTISEMENT

„Pentru ce facem noi niște ipoteze? Poate pleca… Unde poate pleca? La Brașov? Sau la Ploiești? Vorbim de Coman pentru că, într-adevăr, a fost oferta aia și ca să știe publicul.

Dar acum ca să ne apucăm să vorbim de fiecare jucător… Dacă poate Târnovanu pleca, dacă poate Olaru pleca, dacă poate Șut pleca… Poate pleca, se urcă omul în mașină și se duce la Brașov. Vorbim acum de fiecare dacă poate pleca? De la mine se vinde orice! Nu v-am zis dintotdeauna, nu mă știți? Când e banul, pleacă! Tot vând!

ADVERTISEMENT

Radunovic mai are contract până în iarnă. Are 10.000, i-am propus 15.000… Vrea bine, nu vrea asta este”, a încheiat Gigi Becali intervenția pe acest subiect în conferința de presă susținută la Palat.

Gigi Becali, ultimele detalii despre transferul lui Florinel Coman în Qatar

ADVERTISEMENT