Sport

Gigi Becali, entuziasmat după Universitatea Craiova – FCSB 2-3: “E jocul care îmi place mie”

Gigi Becali s-a declarat încântat de victoria pe care a obținut-o FCSB la Craiova, 3-2 cu Universitatea. Spune că s-ar fi mulțumit și cu un egal și îi dă credit lui Toni Petrea. L-a supărat doar Horațiu Feșnic
29.11.2021 | 00:59
Gigi Becali entuziasmat dupa Universitatea Craiova  FCSB 23 E jocul care imi place mie
ADVERTISEMENT

FCSB a câștigat cu mult noroc la Craiova, scor 3-2, dar Gigi Becali este mulțumit. Consideră că echipa sa a avut posesia, iar asta e decisiv pentru el. Ce-i drept, recunoaște că elevii lui Petrea au mai cedat mingea în perioada în care erau în avantaj.

Becali recunoaște că ar fi fost mulțumit și cu un rezultat de egalitate, mai ales că pentru Universitatea Craiova era meciul anului în opinia sa. Ultima șansă a oltenilor să continue lupta la titlu.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali, încântat după Universitatea Craiova – FCSB 2-3: “E jocul care îmi place mie, cu posesia”

“E jocul care-mi place mie, cu posesia. E adevărat, în a doua repriză au avut ocazii, dar e normal, noi conduceam, eram obosiți. Au avut ocazii, dar nu clare, nu au avut bare, nu au avut șutul lui Șut.

Posesia o fi fost a Craiovei, dar pentru că noi am avut 2-1. Nu mi-a fost frică că pierdem, că în prima repriza a fost mingea numai la noi. Nu mi-a fost frică. Ce ocazie la Ivan? N-a fost singur, erau vreo trei. Aici nu e cu dacă, eu sunt mulțumit de joc așa.

ADVERTISEMENT

Intra șutul lui Șut dacă dădea Ivan. Noi am jucat cu o Craiovă care era la ultima șansă, era meciul anului pentru ei. Eram mulțumit și cu egal, noi n-aveam cum să pierdem meciul ăsta”, a declarat Gigi Becali la Digi Sport.

Toni Petrea, mână liberă din partea lui Becali. Care sunt condițiile pe care le pune patronul pentru a nu se implica

Gigi Becali insistă că îi acordă în continuare credit total lui Toni Petrea. Patronul FCSB spune că schimbările, care s-au dovedit din nou inspirate, au fost decise de antrenor.

ADVERTISEMENT

”Eu nu mă gândesc la schimbări, când merge echipa bine, nu mă gândesc. Atât timp cât joacă echipa, mie-mi place ce joacă, și atât timp cât ești în credit la titlu, îi dai credit omului. Meciurile grele au trecut, cu Botoșani și Craiova”

După un meci pe placul său la Craiova, Gigi Becali are și o nemulțumire. Nu i-a plăcut arbitrajul lui Horațiu Feșnic, cel despre care spunea în trecut că este centralul său favorit.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali s-a supărat pe Horațiu Feșnic. Ce i-a reproșat arbitrului de la Universitatea Craiova – FCSB 2-3

Becali spune că Feșnic nu ar fi trebuit să acorde lovitură de pedeapsă la duelul dintre Iulian Cristea și Elvir Koljic. A încercat să îl convingă și pe Ilie Dumitrescu să îi susțină părerea.

“Penalty-ul ăla e inventat. Uitați-vă. Ăla dă în minge și cade peste el. Să spună Ilie (n.r. – Ilie Dumitrescu), că e atacant, dacă ăsta e 11 metri. Pune mâna pe el, dar nu-l incomodează.

Nu l-a tras, a ținut mâna pe tricoul lui, dar nu-l trage, nu-l împinge. Ei au avut niște ocazii, dar mingea e la noi, avem jucători de valoare și suntem foarte periculoși, orice fază poate să fie gol”, a transmis Gigi Becali.


(P) Cota BETANO pentru FCSB – UTA Arad: 1,57 este cota pentru „1 solist”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT