Sport

„Gigi Becali va fi făcut sfânt! Intră în istorie”. Profeția lui Dumitru Dragomir după ultimele isprăvi religioase ale patronului FCSB

Gigi Becali pregătește un show unic pentru derby-ul FCSB - Rapid, iar Mitică Dragomir spune că patronul va intra în istorie după ultimele isprăvi religioase.
19.04.2024 | 00:39
Gigi Becali va fi facut sfant Intra in istorie Profetia lui Dumitru Dragomir dupa ultimele ispravi religioase ale patronului FCSB
„Gigi Becali va fi făcut sfânt! Intră în istorie”. Profeția lui Dumitru Dragomir după ultimele isprăvi religioase ale patronului FCSB. sursă foto: Fanatik
ADVERTISEMENT

Gigi Becali a renunțat la artificii, însă patronul de la FCSB a dezvăluit că la derby-ul cu Rapid pregătește un show de drone, care vor forma o cruce deasupra Arenei Naționale. Mitică Dragomir a lansat o profeție în direct și spune că latifundiarul din Pipera va intra in istoria după gestul religios.

Profeția lui Dumitru Dragomir după ultimele isprăvi religioase ale patronului FCSB: „Va fi făcut sfânt”

Mitică Dragomir a rămas impresionat când a auzit ce pregătește Gigi Becali pentru derby-ul cu Rapid București. „Oracolul de la Bălcești” spune că show-ul unic propus de patronul „roș-albaștrilor”” va rămâne în istorie.

ADVERTISEMENT

„Oracolul de la Bălcești” spune și că lupta pentru titlu s-a încheiat, iar trofeul va merge în vitrina celor de la FCSB. Acesta a vizitat și celebra biserică construită de Gigi Becali și a rămas cu gura căscată, atunci când a văzut „minunea” patronului din Capitală.

„S-a terminat de mult, tot spuneam că nu au cum să piardă. Nici dacă nu mai joacă nu îl prind din urmă, se bat între ele. Termină la 15 puncte de a doua. S-a terminat, ce miracole la fotbal. O face pentru toată omenire, toată omenirea va afla de chestia asta (n.r. crucea din drone).

ADVERTISEMENT

Nu va exista televiziune pe pământ care să nu dea imaginea asta, o cruce luminoasă deasupra meciului. Nu a mai existat așa ceva. Gigi Becali va fi făcut sfânt, dacă nu va fi așa să nu îmi spuneți Mitică Dragomir. 

M-am dus să văd și eu biserica, e una din minunile de la Maglavit. Câți bani poate să bage în ea, sunt curios pe cine aduce la pictură. Fac pariu pe cât vreți că va fi punct de atracție mondial. Încap un milion de oameni în curte”, spune Dragomir.

ADVERTISEMENT

„Nu există televiziune pe pământ care să nu dea crucea pe cer! Va intra în istorie”

Mitică Dragomir este convins că biserica construită de Gigi Becali va avea un succes extraordinar, iar lumea se va aduna într-un număr extrardinar la inaugurare. Fostul șef de la LPF spune că patronul FCSB va intra în istorie pentru ultimele isprăvi religioase.

„Sunt curios ce preoți va aduce acolo, din ăștia cu o voce grozavă. O să inaugureze cu peste 100.000 de oameni, o să vedeți. Se va opri circulația, este fără precedent în istoria omenirii cu crucea pe cer în timpul meciului.

ADVERTISEMENT

Nu există televiziune pe pământ care să nu dea crucea pe cer în timpul meciului. Așa ceva nu s-a mai pomenit, categoric va intra în istoria”, a spus Dragomir la MAX Profețiile lui Mitică, de la ora 13:30, în fiecare zi de luni, pe site-ul FANATIK.RO.

“Gigi Becali VA FI SANCTIFICAT! O sa-l faca SFANT!” | Mitica Dragomir, ULUIT de biserica

ADVERTISEMENT