Sport

Gigi Becali, Varga, Rotaru, Șucu sau Hagi? Mitică Dragomir a ales modelul de patron de succes din fotbalul românesc

E bătălie mare în SuperLiga. Granzii se laudă cu patroni care mai de care, iar Mitică Dragomir și-a ales preferatul dintre Becali, Varga, Rotaru, Șucu sau Hagi.
03.02.2024 | 15:59
Gigi Becali Varga Rotaru Sucu sau Hagi Mitica Dragomir a ales modelul de patron de succes din fotbalul romanesc
Gigi Becali, Varga, Rotaru, Șucu sau Hagi? Mitică Dragomir a ales modelul de patron de succes din fotbalul românesc. FOTO: Fanatik
ADVERTISEMENT

Fierbe SuperLiga mai tare decât oricând. Chiar dacă FCSB are un avans de 11 puncte în fruntea clasamentului, între patroni rămân în continuare orgolii și ambiții mari. Cine este preferatul lui Dumitru Dragomir.

Cine e cel mai tare patron din SuperLiga. Dumitru Dragomir și-a ales preferatul

Gigi Becali, la FCSB, Dan Șucu, la Rapid, Neluțu Varga, la CFR Cluj, Mihai Rotaru, la Universitatea Craiova, și Gică Hagi, la Farul, sunt patronii din SuperLiga care se bat an de an la campionat. Fiecare dintre aceștia are un mod diferit de a conduce. Dumitru Dragomir e de părere că sub presiune se lucrează cel mai bine.

ADVERTISEMENT

(n.r. – are dreptate Gigi, că fără presiune nu se poate?) În toată viața asta, cine rezistă, ți-am mai zis eu, cine rezistă la tăvăleală, doar ăla are un caracter puternic. El este cocoloșit de când se naște. Când dă de greu, cedează. De ce se lasă majoritatea la 18 ani? Care nu ajung fotbaliști la 18 ani, dar sunt acolo. Dacă ar mai forța doi ani de zile, ar ajunge fotbaliști. Cedează, nu rezistă la tăvăleală.

E un jucător, ăsta, Tavi Popescu. Ce i-a făcut Gigi, ce i-a făcut presa, ce i-au făcut TV. Mă gândeam aici la tine. Il strică, îl distrug. Ieri m-am convins că ăsta are moral de competiție mare de tot.

ADVERTISEMENT

Gigi o face din naștere. El a fost născut să dea comandă. O singură chestie spun. L-a p-ăsta de la CFR Cluj, care e la Rapid, pe Djokovic. Când l-a dat afară am zis că e nebun. Am vrut să mă duc să îi zic Bă, lasă-l în pace, că ăsta e fotbalist.

După ce l-a dat, am văzut că Gigi are dreptate, nu eu. Djokovic e jucător de viteza 1 și 2, iar FCSB întârzia jocul de fiecare dată când juca Djokovic. Nu știu cine i-a spus sau el s-a deșteptat, că e antrenor emerit acum, mai tare ca Ferguson, dar a scăpat de el și a scăpat de toți lenții”, a declarat Dumitru Dragomir, în exclusivitate la „Maxprofețiile lui Mitică”.

ADVERTISEMENT

Fotbalistul în care Becali a avut încredere și pe care Dragomir îl vede titular în Premier League

Contestat vehement în sezonul trecut, Joyskim Dawa face un sezon foarte bun la FCSB. Stoperul camerunez l-a impresionat pe Dragomir, care e convins că poate face față la cel mai înalt nivel.

„Îți dau un jucător de la FCSB, care joacă în Anglia. Titular. Dawa. Are o vitalitate ieșită din comun. Titular joacă și în Germania și în Anglia. În Spania mai puțin,dar în Anglia joacă titular. Fă-i contract și pune-i clauză 25 de milioane de euro, că zboară imediat. Ca să ia banii. Dar ar știi și cu mingea, ar juca în echipa lumii. E fotbalist. Ce materiale bagă. Așa trebuie să fii.

ADVERTISEMENT

Nu are abecedarul fotbalului foarte dezvoltat. Nu lovește cu stângul, cu exteriorul, nu le are p-asta, dar nici nu trebuie să le aibă”, a adăugat fostul preledinte LPF.

Becali, Varga, Sucu sau Hagi | Mitica Dragomir A ALES MODELUL de patron in SuperLiga

ADVERTISEMENT
Dialog halucinant între vedetele Pro TV. Filmați în timp ce analizau cât de...
Dialog halucinant între vedetele Pro TV. Filmați în timp ce analizau cât de sexy sunt colegele: „Dacă ele sunt «piese» acum, cum erau când plesneau de tinerețe?”
După 8 ani, a recunoscut relația cu Ion Țiriac și a spus totul...
După 8 ani, a recunoscut relația cu Ion Țiriac și a spus totul despre viața lângă un miliardar: "Mai bine plâng pe un iaht!"
Locul în care se consumă cele mai multe droguri. Este o universitate de...
Locul în care se consumă cele mai multe droguri. Este o universitate de top în care 90% dintre studenți au încercat
Simona Halep rupe tăcerea: „M-a părăsit, a fost un șoc să stau fără...
Simona Halep rupe tăcerea: „M-a părăsit, a fost un șoc să stau fără el”. A vorbit despre unul dintre cele mai grele momente
Prețul uriaș cu care se vinde cea mai scumpă proprietate din lume
Prețul uriaș cu care se vinde cea mai scumpă proprietate din lume
Garsonieră de 15 metri pătraţi,
Garsonieră de 15 metri pătraţi, "cu patul sub masă", scoasă la vânzare cu 143.000 de euro, preţ redus. Afaceri cu imobiliare în Milano
Scriitor reclamat de vecini dintr-un motiv bizar: „Blocul riscă să se prăbușească din...
Scriitor reclamat de vecini dintr-un motiv bizar: „Blocul riscă să se prăbușească din cauza cărților“
Luna Plină în Fecioară pe 24 februarie. Gemenii, Fecioarele, Săgetătorii și Peștii vor...
Luna Plină în Fecioară pe 24 februarie. Gemenii, Fecioarele, Săgetătorii și Peștii vor fi cei mai influențați de Luna Plină
Ce a transmis Silvia Chifiriuc, soția lui Petre Roman, în ziua în care...
Ce a transmis Silvia Chifiriuc, soția lui Petre Roman, în ziua în care Mioara a decedat: ”Numai așa vine binele și fuge răul”
WhatsApp nu va mai funcționa pe anumite telefoane. Lista cu smartphone-uri bune de...
WhatsApp nu va mai funcționa pe anumite telefoane. Lista cu smartphone-uri bune de aruncat
Vedeta de la noi care a fost filmată în timp ce făcea amor!...
Vedeta de la noi care a fost filmată în timp ce făcea amor! Imaginile au ajuns virale: „Nu cred că e ceva rușinos...”
Ce religie are Cătălin Măruță. A fost botezat la fel ca părinții lui
Ce religie are Cătălin Măruță. A fost botezat la fel ca părinții lui
Bianca Drăgușanu a îmbrăcat o bluză transparentă și și-a lăsat sânii la vedere....
Bianca Drăgușanu a îmbrăcat o bluză transparentă și și-a lăsat sânii la vedere. Ultimele intervenții estetice pe care și le-a făcut
Zodii protejate de Dumnezeu în ultimele zile ale lunii februarie. Au parte de...
Zodii protejate de Dumnezeu în ultimele zile ale lunii februarie. Au parte de schimbări benefice și noroc cât cuprinde