Fotbal intern

Gigi Becali visează să-l vândă cu milioane de euro, dar l-ar putea pierde gratis pentru 30.000 de lei! Ce se întâmplă cu Adrian Niță

04.04.2020 | 17:12
Gigi Becali viseaza sal vanda cu milioane de euro dar lar putea pierde gratis pentru 30000 de lei Ce se intampla cu Adrian Nita
ADVERTISEMENT

Gigi Becali a dezvăluit că FCSB se va baza, începând cu stagiunea viitoare, pe mai mulți fotbaliști de la academia clubului, iar Adrian Niță este considerat cel mai talentat jucător. Totuși, „roș-albaștrii” l-ar putea pierde gratis pe mijlocașul de 17 ani pentru că nu au plătit îndemnizația de formare către LPS Slatina.

FCSB îl poate pierde gratis pe Adrian Niță

Adrian Niță este considerat cel mai mare talent produs de academia FCSB în ultimii ani și în următoarea perioadă ar putea deveni o piesă importantă în angrenajul primei echipe, Gigi Becali anunțând că se va baza în viitor pe jucători de la centrul de copii și juniori.

ADVERTISEMENT

Chiar dacă Gigi Becali speră ca Niță să ajungă titular în echipa lui Bogdan Vintilă și să obțină o sumă importantă de bani în cazul unui eventual viitor transfer, FCSB l-ar putea pierde gratis pe mijlocașul de 17 ani.

Ion Pârvulescu, profesorul care l-a descoperit pe Adrian Niță, a dezvăluit că FCSB nu a plătit îndemnizația de formare a tânărului jucător către LPS Slatina, în valoare de 30.000 de lei, și mijlocașul ar putea deveni liber de contract.

ADVERTISEMENT

Eu am acceptat cu inima deschisă ca Niță să meargă la FCSB după ce am fost contactat de Luțu și Vali Argăseală. Mă sunase și Dănciulescu să îl ia la Dinamo, dar și cei de la centrul de juniori al Craiovei. Am decis să îl las să meargă la FCSB, dar nu am primit niciun ban pe acest fotbalist.

Ne-am înțeles cu cei de la FCSB că în momentul în care copilul va semna un contract cu acest club, iar lucrul ăsta s-a întâmplat în 2019 , atunci când pe 8 martie el a făcut 16 ani noi trebuie să primim indemnizația lui de formare.

ADVERTISEMENT

Adică cei de la FCSB trebuie să plătească către LPS Slatina aproximativ 300 de milioane de lei vechi, dar nici până în ziua de azi nu am primit niciun leu. A trecut un an de zile de când trebuia să încasăm banii, dar nu am văzut nimic.

I-am spus și lui Luțu la telefon să îi transmită lui Gigi Becali, dar nu s-a rezolvat nimic. Dacă nu o vom rezolva cât de curând, atunci noi suntem nevoiți să ne îndreptăm către Comisiile de la FRF pentru că nu putem să îl lăsăm gratis pe Niță să joace la FCSB”, a declarat Ion Pârvulescu, conform Prosport.

ADVERTISEMENT

Adrian Niță a debutat la echipa mare

Adrian Niță a debutat în acest sezon la echipa de seniori a celor de la FCSB. Mijlocașul de 17 ani a intrat pe teren pentru ultimele 18 minute ale meciului cu Metaloglobus, din șaisprezecimile Cupei României.

Adrian Niță a făcut parte din lotul „roș-albaștrilor” și în cele două cantonamente din ultimul an.

ADVERTISEMENT