Fotbal intern

Gigi Mulțescu nu a primit niciun ban la Dinamo până acum! Ce salariu are în actuala stagiune. Exclusiv

18.08.2020 | 15:45
Gigi Multescu nu a primit niciun ban la Dinamo pana acum Ce salariu are in actuala stagiune Exclusiv
ADVERTISEMENT

Gigi Mulțescu și-a respectat renumele de SMURD și la Dinamo. Echipa a scăpat de retrogradare, iar în cele două meciuri în care tehnicianul a condus formația, “câinii” au obținut 4 puncte. Antrenorul a spus că vine să lucreze gratis la Dinamo și va fi plătit doar dacă echipa scapă de Liga 2. 

Din informațiile FANATIK, Gigi Mulțescu nu a luat niciun ban de la Dinamo până acum, iar prima de 10.000 de euro promisă pentru evitarea retrogradării nu a fost încasată. Astfel, tehnicianul a muncit gratis în ultima lună. El a preluat echipa de la Adrian Mihalcea pe 14 iulie.

ADVERTISEMENT

Spaniolii care au preluat săptămâna trecută clubul i-au propus prelungirea înțelegerii, însă chiar și așa, viitorul lui Mulțescu pe banca lui Dinamo este incert. FANATIK a aflat că Mulțescu a semnat noul contract cu un salariu de 5000 de euro pe lună, însă asta nu îi garantează faptul că i se va acorda credit în acest sezon.

Gigi Mulțescu nu a primit niciun ban la Dinamo până acum! Ce salariu are în actuala stagiune

S-a vehiculat numele lui Cosmin Contra pentru banca tehnică a lui Dinamo, însă în condițiile în care începutul campionatului bate la ușă, cea mai bună soluție pentru echipă în acest moment este Gigi Mulțescu.

ADVERTISEMENT

El este omul care a salvat echipa de la retrogradare, cunoaște lotul pe care îl are la dispoziție și, probabil, este cea mai bună variantă în acest moment. Rămâne de văzut care sunt următorii pași gândiți de spanioli în acest proiect și dacă vor să meargă pe mâna unui alt antrenor.

Dinamo are lot subțire pentru prima etapă

Însă, la Dinamo mai sunt probleme de rezolvat. Gigi Mulțescu are la dispoziție un lot subțire pentru începutul de sezon și le cere jucători celor din conducere. Primul transfer al noii conduceri este Vlad Achim, adus gratis de la Viitorul.

ADVERTISEMENT

Debutul de campionat este foarte aproape și Mulțescu trebuie să se bazeze și pe juniori, în condițiile în care au plecat jucători importanți de la club în această perioadă de pauză, precum: Mattia Montini, Valentin Lazăr sau Slavko Perovic.

Echipa joacă pe Arena Națională în noul sezon!

Dinamo suferă și în apărarea după plecările lui Kristian Kostrna, Lukas Skovajsa sau Szabocs Kilyen. Nu sunt fundași care au rupt gura târgului, dar plecările lor nu au fost înlocuite până acum, iar primul meci este peste patru zile.

ADVERTISEMENT

Echipa lui Gigi Mulțescu începe acest sezon din Casa Pariurilor Liga 1 luni, de la ora 21:00, pe teren propriu, cu Hermnnstadt. Noua conducere a anunțat că toate confruntările de acasă se vor desfășura pe Arena Națională.

 

ADVERTISEMENT