Fotbal intern

Gigi Mulţescu vrea să-şi dea demisia de la Dinamo! Prima reacţie a antrenorului: “O să văd ce fac!” Exclusiv

22.07.2020 | 11:24
Gigi Multescu vrea sasi dea demisia de la Dinamo Prima reactie a antrenorului O sa vad ce fac Exclusiv
ADVERTISEMENT

Dinamo se află într-o situaţie fără scăpare, iar miercuri au apărut alte şapte cazuri de coronavirus în lotul echipei. FANATIK a aflat că Gigi Mulţescu vrea să-şi dea demisia în cursul acestei zile.

FANATIK a aflat că Gigi Mulţescu vrea să-şi dea demisia de la Dinamo, în condiţiile în care lotul este decimat de cazuri de coronavirus apărute în ultimele zile.

ADVERTISEMENT

Dinamo ar trebui să joace vineri cu Hermannstadt, însă Gigi Mulţescu nu ar putea să alinieze un prim “11” din cauza focarului de COVID-19 apărut la Săftica.

Gigi Mulţescu vrea să-şi dea demisia de la Dinamo

Gigi Mulţescu a fost prezentat pe 14 iulie la Dinamo şi urma să pregătească echipa alături de Cornel Ţălnar. Mandatul acestuia ar urma să ajungă la final după mai puţin de o săptămână.

ADVERTISEMENT

“O să văd ce fac. Sunt la dispoziţia clubului”, a declarat Gigi Mulţescu în exclusivitate pentru FANATIK.

Dinamo, comunicat după cele şapte cazuri noi de COVID-19

La scurt timp după ce a apărut informaţia că şapte fotbalişti ai lui Dinamo au fost depistaţi pozitiv, oficialii clubului au postat un comunicat de presă pe pagina oficială de Facebook a clubului.

ADVERTISEMENT

FC Dinamo București a anunțat în această dimineață Liga Profesionistă de Fotbal (LPF) că încă șapte jucători au fost confirmați pozitiv la testul Real Time PCR pentru diagnosticarea Covid-19.

“În urma retestării după perioada de izolare au fost depistați pozitiv încă șapte jucători din cadrul lotului”, a declarat medicul echipei noastre, Liviu Bătineanu, pentru site-ul oficial al clubului.

ADVERTISEMENT

Numărul dinamoviștilor confirmați pozitiv în ultima săptămână a ajuns la 19, 18 jucători și un membru al staff-ului medical al echipei”, se arată în comunicatul lui Dinamo.

Ionuț Șerban, Marco Ehamnn, Andreas Mihaiu, Valentin Borcea, Mihai Neicuțescu, Daniel Popa și Robert Moldoveanu sunt cei şapte jucători depistaţi pozitiv miercuri cu COVID-19.

ADVERTISEMENT