Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Gigi Mustață a intrat în direct și a lămurit câte bilete s-au vândut la FCSB – Rapid. Contre cu Robert Niță

Gigi Mustață, liderul galeriei FCSB, a intrat în direct la FANATIK SUPERLIGA și a anunțat câte bilete s-au vândut la derby-ul cu Rapid.
05.11.2023 | 15:48
Gigi Mustata a intrat in direct si a lamurit cate bilete sau vandut la FCSB  Rapid Contre cu Robert Nita
Gigi Mustață a anunțat în direct numărul de bilete vândute la FCSB - Rapid până în ziua meciului. Foto: colaj FANATIK.
ADVERTISEMENT

FCSB – Rapid este derby-ul ultimei etape a turului din SuperLiga. Cele două rivale se întâlnesc duminică, 5 noiembrie, de la ora 20:30. Înainte să se contreze cu Robert Niță, Gigi Mustață, liderul galeriei FCSB-ului, a anunțat câte bilete s-au vândut la derby până în ziua meciului.

Câte bilete s-au vândut la FCSB – Rapid: „Este o sursă cât se poate de oficială”

Gabi Safta a anunțat în direct la FANATIK SUPERLIGA că până la 10 dimineața s-au vândut aproximativ 32.000 de bilete la derby-ul FCSB – Rapid. Jurnalistul a precizat că se așteaptă ca până diseară să fie vândute până la 35.000 de bilete.

ADVERTISEMENT

„Mai am o informație importantă. 32.000 de bilete s-au vândut. Se așteaptă să se vândă 35.000 de bilete la derby-ul de diseară. Și eu m-am așteptat la mai mult. Aceasta este o sursă cât se poate de oficială, e din partea ticketing-ului de la securitate. 

Pe de altă parte, Gheorghe Mustață m-a încredințat să vă spun că va fi bătut recordul de 43.000 de locuri. Probabil un record la un meci de campionat.

ADVERTISEMENT

Sursa de la securitate coroborată cu ticketing-ul 32.000 undeva la ora 10 dimineața. Se așteaptă 35.000 până diseară, iar Mustață susține că peste 43.000 de oameni vor fi diseară la meci”, a dezvăluit Gabi Safta la FANATIK SUPERLIGA.

Gigi Mustață a intrat în direct și a lămurit câte bilete s-au vândut de fapt la FCSB – Rapid

Gigi Mustață a venit cu o altă cifră. Liderul Peluzei Nord a anunțat că s-au vândut peste 43.000 de bilete cu tot cu tichetele achiziționate de suporterii Rapidului. De asemenea, Mustață a comentat protestul pus la cale de anumiți susținători ai FCSB-ului la adresa lui Gigi Becali.

ADVERTISEMENT

Nu știu ce surse are Gabi. Dimineață erau vândute cu tot cu biletele celor de la Rapid 43.000. Nu mai știu ce s-a vândut de dimineață până în prezent, suntem peste 43.000, batem recordul 100% și suporterii, în ciuda acelei ședințe le-a demonstrat și le-a dat răspunsul. 

Eu nu mă grăbesc. Eu am văzut evidența. Diseară poți să-ți dai seama când se va spune și când se va vedea, atunci poți să-mi spui dacă am avut dreptate sau nu. Dacă țin evidența sau nu. Noi nu facem proteste. Noi nu avem treabă cu protestele, noi ne încurajăm echipa. Noi nu facem protest împotriva nimănui. 

ADVERTISEMENT

Nu știu despre cine este vorba și cine a făcut chestia asta. Dacă au făcut-o, au făcut-o pentru ei, bravo lor, nu ne interesează. Putem să spunem noi nu faceți? Suporterii asta au simțit. Să facă, nu e vreo problemă. Eu am alte treburi de făcut, să-mi încurajez echipa. Cu totul sunt 43.000 de bilete”, a declarat Gigi Mustață, la FANATIK SUPERLIGA.

Gigi Mustață, contre cu Robert Niță înainte de FCSB – Rapid: „Nu ați putut să numărați” / „Să nu îți aud gura după meciul ăsta”

Gigi Mustață a intrat într-un schimb de replici cu Robert Niță înainte de FCSB – Rapid. Specialistul FANATIK SUPERLIGA a amintit de victoria categorică a Rapidului din returul play-off-ului din sezonul trecut, scor 5-1. De cealaltă parte, Gigi Mustață le-a bătut obrazul lui Niță și ‘Bocciu’ pentru biletele la peluză.

Gigi Mustață: E mai greu Robert. Nouă nu ne plătește autocare, microbuze și toate alea. 

Robert Niță: De unde vă văitați că ați avut zeci de mii de euro când ați intrat în Giulești. Aveți 3.000 de cotizanți. 

Gigi Mustață: Alo, domnul! Avem și noi Asociație, suntem membri cotizanți, plătim anual. E mai greu. 

Robert Niță: Domnul, Gigi! Dacă la fiecare meci aveți câteva zeci de mii în coregrafie. 

Gigi Mustață: Spune-i prietenului tău, Bocciu, altădată când nu ai cuvânt nu mai te jeli pe la stadion, pe la televiziuni. ‘Aoleu, domne, pierdem toată peluza’. Meritați ca să v-o dau (n.r. peluza) la ce mi-ați făcut voi data trecută? Să nu mai vorbească de ultraserie când tu promiți cuiva că-i dai peluza și după în ultimele 3 zile îți dă 600 de bilete. Lasă-i sus să-și ia elan. 

Robert Niță: Și-au luat elan și anul trecut și nu ați putut să numărați. Ați găsit câteva mostre care erau ciungi de-o mână. 

Gigi Mustață: Să nu îți aud gura după meciul ăsta. 

Robert Niță: Așa ai zis și anul trecut și ai văzut ce împăciuitor erai după meci. Știi care e diferența? Diferența este că tu poți să hotărăști la FCSB, ești acolo în conducere. Să-ți spun care e diferența între FCSB și Rapid. Acolo decid oamenii angajați în conducere, în partea cealaltă mai decide galeria și patronul. 

Gigi Mustață: Înseamnă că avem adidași în picioare, nu avem papuci. 

FANATIK SUPERLIGA poate fi urmărită în fiecare luni, marți și vineri, ora 10:30, în exclusivitate pe FANATIK.RO. În premieră, fiecare ediție poate fi vizionată pe canalul de Youtube FANATIK și pagina de facebook Horia Ivanovici în fiecare luni, marți și vineri, ora 17:30.

Mustață a anunțat câte bilete s-au dat la FCSB - Rapid

ADVERTISEMENT