Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Gigi Becali a confirmat exclusivitatea FANATIK despre Chiricheș. „Avem nevoie de el”

Gigi Becali a făcut un anunț despre Vlad Chiricheș după derby-ul FCSB - Rapid 1-2. Patronul FCSB a confirmat informația dezvăluită în exclusivitate de FANATIK.
06.11.2023 | 12:55
Gigi Becali a confirmat exclusivitatea FANATIK despre Chiriches Avem nevoie de el
Gigi Becali a confirmat exclusivitatea FANATIK despre Vlad Chiricheș. Foto: colaj FANATIK.
ADVERTISEMENT
06-11-2023
10:58

Gigi Becali, anunț despre Chiricheș

Vlad Chiricheș nu a fost pe foaia de joc la derby-ul FCSB – Rapid, scor 1-2, în etapa a 15-a din SuperLiga. FANATIK a anunțat în exclusivitate încă din ziua meciului că fundașul central nu va evolua în meciul de pe Arena Națională. 

Gigi Becali a revenit cu un anunț despre situația „veteranului” din lotul „roș-albaștrilor”. Patronul FCSB a mărturisit că Vlad Chiricheș încă mai simte ceva și nu a vrut să riște. 

După ce va reveni, Gigi Becali a anunțat că Vlad Chiricheș va face echipă în centrul defensivei cu Siyabona Ngezana, așa cum FANATIK a dezvăluit în exclusivitate. 

„Lui Chiricheș i-a zis că nu este încă pregătit la schimbări de ritm. Mai simte ceva și am zis să nu riscăm. Noi avem nevoie de un fundaș.

Nu poți să faci posesie, dacă n-ai un fundaș cu care să pasezi. Normal că avem nevoie de Chiricheș, 100%. O să joace cu Ngezana”, a declarat Gigi Becali, la FANATIK SUPERLIGA

Gigi Becali a confirmat exclusivitatea FANATIK despre Chiricheș: „Avem nevoie de el”

05-11-2023
16:55

Florinel Coman, titular în FCSB - Rapid. Chiricheș lipsește

FCSB a anunțat echipa de start pentru derby-ul cu Rapid, duminică, 5 noiembrie, ora 20:30. Așa cum FANATIK a dezvăluit în exclusivitate încă din ziua meciului, Florinel Coman este titular contra giuleștenilor. 

„Șeptarul” va bifa primele minute după accidentarea suferită în meciul cu FC Voluntari (0-0). De cealaltă parte, Vlad Chiricheș nu va evolua contra Rapidului, așa cum FANATIK a dezvăluit în exclusivitate. 

Fundașul central a revenit la antrenamente și este pregătit din punct de vedere fizic, însă nu apare nici măcar pe foaia de joc. 

05-11-2023
10:43

Florinel Coman va fi titular cu Rapid. Vlad Chiricheș, out pentru derby

Horia Ivanovici a revenit cu o actualizare în ceea ce privește situațiile lui Florinel Coman și Vlad Chiricheș înainte de derby. Coman va fi titular contra giuleștenilor. 

Totodată, Vlad Chiricheș va rata derby-ul din Giulești. Deși este pregătit fizic, „veteranul” a refuzat să joace împotriva marii rivale. 

„Se confirmă știrea pe care FANATIK v-a oferit-o în exclusivitate. Este știrea lui Cristi Coste, care are informații extrem de bune în proporție de 99% pe FCSB. Chiricheș nu joacă diseară 100%. Nu-l vom vedea pe Chiricheș în meciul cu Rapid. Informația FANATIK se confirmă. 

Va juca însă Florinel Coman. Tot ce v-am anunțat se adeverește. Florinel Coman va juca în derby-ul cu Rapid. Chiricheș nu va juca”, a fost dezvăluirea lui Horia Ivanovici, la FANATIK SUPERLIGA

Coman va fi titular în derby-ul FCSB - Rapid

FCSB primește vizita rivalilor de la Rapid, duminică, 5 noiembrie, ora 20:30, în derby-ul rundei cu numărul 15 din SuperLiga. Horia Ivanovici a dezvăluit la FANATIK SUPERLIGA care sunt șansele ca Florinel Coman și Vlad Chiricheș să evolueze titulari în derby-ul de pe Arena Națională.

Ce echipă de start are FCSB cu Rapid!? Chiricheș și Coman, decizie de ultima oră

Vlad Chiricheș s-a accidentat în meciul cu UTA Arad, scor 1-2, și a ratat nu mai puțin de 10 partide la FCSB. Fundașul central a revenit la antrenamente și se simte pregătit din punct de vedere fizic, însă Horia Ivanovici a dezvăluit că sunt șanse infime ca jucătorul de 33 de ani să fie titular în derby-ul cu Rapid.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali își dorește un cuplu de fundași format din Chiricheș și Ngezana. „Aruncăm o privire peste FCSB – Rapid. Meci cu peste 40.000 de oameni.

Informația de ultimă oră pe care o are FANATIK, dar lucrurile se mai pot schimba. Informația de ultimă oră este că sunt șanse de 90% ca Vlad Chiricheș să nu joace în această seară titular în derby.

ADVERTISEMENT

Chiricheș este pregătit fizic, dar nu știe dacă este pregătit psihic pentru un meci cu o asemenea încărcătură, ținând cont că n-a mai jucat de două luni. Gigi Becali ar vrea un cuplu de fundași Chiricheș – Ngezana, dar Chiricheș nu se consideră pregătit să intre astăzi.

„Chiricheș, în proporție de 90%, nu va juca titular cu Rapid”

Vedem pe parcursul zilei. Poate lucrurile se vor schimba până la ora meciului și vom vedea un cuplu de fundași format din Chiricheș și Ngezana. Informațiile pe care le avem din tabăra FCSB-ului este că Vlad Chiricheș, în proporție de 90%, nu va juca titular în această seară împotriva Rapidului. 

ADVERTISEMENT

La ora asta, Chiricheș nu ar fi în primul 11, dar se mai pot întâmpla multe. Nu se simte Chiricheș 100% pregătit, dar poate până la finalul zilei se va face un doping moral și va juca titular. Toți își doresc cuplul de fundași Chiricheș – Ngezana”, a dezvăluit Horia Ivanovici, la FANATIK SUPERLIGA.

Andrei Vochin a precizat că Vlad Chiricheș nu va evolua cu siguranță titular contra Rapidului. Specialistul FANATIK SUPERLIGA este de părere că nu va avea loc nicio schimbare în privința fundașului central în ziua derby-ului.

ADVERTISEMENT

„Apropo de informația cu Chiricheș, tu ai zis 90%. Eu spun pe firul logic că e 100% că nu va juca. Tu ai lăsat 90% că poate se schimbă ceva astăzi. N-are ce să se schimbe. Domnul Charalambous ne-a anunțat de ieri că știe echipa”, a spus Andrei Vochin.

„Nici nu prea are alte soluții. Dawa este suspendat. Eu cred că la Chiricheș este vorba despre ritm de joc, nu că nu ar fi pregătit. Vine după o pauză de două luni de zile. Nu a intrat nici măcar 10-15 minute într-un meci oficial să simtă spațiile. Aici este problema”, a spus și Robert Niță.

Florinel Coman va fi titular cu Rapid: „L-au recuperat 100%”

Florinel Coman a suferit o ruptură la coapsă în meciul cu FC Voluntari și a plecat de urgență în Serbia la „vraciul” Marijana Kovacevic. Horia Ivanovici a anunțat că „șeptarul” va fi titular contra Rapidului.

„A doua informație este că Florinel Coman va fi titular. L-au recuperat 100% și Coman va fi titular conform informațiilor FANATIK în derby-ul de astăzi”, a mai dezvăluit Horia Ivanovici.

FANATIK SUPERLIGA poate fi urmărită în fiecare luni, marți și vineri, ora 10:30, LIVE și EXCLUSIV pe FANATIK.RO. În premieră, emisiunea poate fi urmărită pe canalul de Youtube FANATIK și pagina de facebook Horia Ivanovici.

ADVERTISEMENT