Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Gigi Mustață a vorbit despre „bombardamentul” cu petarde de la derby. „O să-mi asum eu și asta”

A fost o atmosferă incendiară în tribune la Dinamo - FCSB. Cele două galerii au aruncat cu petarde şi fumigene, iar la un moment dat integritatea jucătorilor a fost pusă în pericol.
27.11.2023 | 15:20
Gigi Mustata a vorbit despre bombardamentul cu petarde de la derby O sami asum eu si asta
Gigi Mustață a vorbit despre „bombardamentul” cu petarde de la derby. „O să-mi asum eu și asta”. Sursa: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

FCSB a câştigat cu 1-0 derby-ul cu Dinamo într-o atmosferă incendiară pe Arena Naţională. Cele două galerii au aruncat în teren cu fumigene şi petarde pe parcursul meciului, iar integritatea jucătorilor a fost pusă în pericol.

Gigi Mustață a vorbit despre „bombardamentul” cu petarde de la derby

Liderul Peluzei Nord, Gheorghe Mustaţă a declarat la FANATIK SUPERLIGA că a făcut apel să nu se mai arunce în teren cu petarde şi fumigene şi spune că de acum încolo o să îşi asume el această chestiune:

ADVERTISEMENT

“Nu s-a aruncat în jucători cu petardele. Eu am spus de foarte multe ori să nu se arunce în teren, fac apel. Că mai găseşti câte unul care aruncă, asta este. Cine a aruncat? În ce jucători a aruncat?

În momentul în care s-a creat acel conflict între jucători, s-a aruncat în teren, este adevărat. În momentul în care opreşti meciul, rişti să primeşti amendă. Eu am făcut apel să nu se mai arunce în teren.

ADVERTISEMENT

“O să îmi asum eu şi asta, ca nimeni să nu mai arunce în teren”

S-a creat acel conflict şi dacă aruncă unul, atunci aruncă toţi. În momentul în care a fost fumul ăla, nu mai vezi pe nimeni. Este adevărat, puteau să fie accidentări. 

Am apucat să strig să nu se arunce în teren, dar deja erau aruncate. O să avem o şedinţă în această săptămână, va trebui să îmi iau nişte garanţii şi să îmi asum anumite lucruri.

ADVERTISEMENT

O să îmi asum eu şi asta, ca nimeni să nu mai arunce în teren. Va trebui să stau de vorbă cu toată lumea şi dacă aruncă înseamnă că vor să îmi facă mie rău. Nu pun în pericol acele torţe.

“A fost un derby adevărat şi lucrurile foarte bune”

Problema este să nu loveşti jucătorii cu ea. Petardele sunt inofensive. Voi discuta la şedinţa de săptămâna asta cu toată lumea şi vom vedea ce măsuri o să luăm ca să nu se mai întâmple asta.

ADVERTISEMENT

Evident, dacă eu spun să nu se mai arunce în teren şi se aruncă, înseamnă că totul este împotriva mea. A fost un derby adevărat şi lucrurile foarte bune. A fost frumos”, a spus Gheorghe Mustaţă la FANATIK SUPERLIGA.

FANATIK SUPERLIGA se vede în fiecare luni, marți și vineri, ora 10:30, în direct doar pe site-ul FANATIK.RO. Puteți urmări emisiunile alături de cele mai tari momente pe canalul de Youtube FANATIK.RO și pagina de facebook Horia Ivanovici.

Gigi Mustaţă, despre bombardamentul de petarde

ADVERTISEMENT