Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Gigi Mustață, declarații tari după Craiova – FSCB 0-3. „Băieții au înțeles” Ce spune despre „hora roș-albastră”

Gigi Mustață este în al 9-lea cer după derby-ul câștigat de FCSB în fața Universității Craiova. Liderul galeriei a dat detalii despre „hora roș-albastră”.
29.01.2024 | 13:15
Gigi Mustata declaratii tari dupa Craiova  FSCB 03 Baietii au inteles Ce spune despre hora rosalbastra
Gigi Mustață, declarații tari după Craiova – FSCB 0-3. „Băieții au înțeles” Ce spune despre „hora roș-albastră”. sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

FCSB este de neoprit în lupta pentru titlul din SuperLiga, însă Gigi Mustață este încă reținut în privința trofeului mult râfnit. Liderul Peluzei Nord a dat detalii despre „hora roș-albastră” în direct la FANATIK SUPERLIGA și a dezvăluit refrenul cântat de Florinel Coman și Darius Olaru.

Gigi Mustață, declarații tari după Craiova – FSCB 0-3. „Băieții au înțeles” Ce spune despre „hora roș-albastră”

FCSB s-a impus cu 3-0 pe stadionul „Ion Oblemenco”, iar Florinel Coman și Darius Olaru au declanșat „hora roș-albastră” în Bănie. Gigi Mustață nu se vede încă campion, însă spune că sezonul 2023-2024 este al trupei finanțate de Gigi Becali.

ADVERTISEMENT

„Să nu ne grăbim până nu suntem la o diferență mare de puncte și să fim serioși, urmează play-off-ul. Nu ne putem juca cu cuvintele, noi sperăm să ieșim campioni. Nu vreau să zic gata că nu știu ce, așteptăm, ne încurajăm echipă și când vom fi campioni vom sărbători, dar până atunci nu vreau să ne grăbim.

Eu cred 100% că anul ăsta este campionatul nostru, dar nu vreau să fiu puțin mai nervos și să spun gata suntem campioni. Nu, campionatul se joacă, așteptăm play-off-ul, campionatul se joacă. Sperăm să câștigăm campionatul, asta ne dorim și noi și jucătorii.

ADVERTISEMENT

Îmi place la Steaua că joacă fotbal, mobilizarea lor, ambiția lor și dorința lor de a fi campioni. Băieții au înțeles pentru că anul ăsta este anul nostru și mă bucur că ambiția i-a adus unde suntem acum. Sunt aproape tot timpul la echipă și vorbesc cu ei, îi văd motivați pentru că s-a creat o echipă.

Poate că în urmă cu un an, doi existau ceva bisericuțe sau ceva de genul. acum ceea ce văd eu este o echipă care se bucură împreună. Vin toți când se marchează un gol, este altă unitate. Sunt foarte mobilizați să ia campionatul anul ăsta pentru că au văzut că suporterii sunt alături de ei tot timpul”, a spus Gigi Mustață.

ADVERTISEMENT

Detalii despre „hora roș-albastră”: „Înseamnă unitate”

„Acea horă înseamnă că există o unitate, există o echipă. Mă bucur că acest lucru se leagă cu nu există bisericuțe și că se bucură cu toții. În momentul în care sunt bisericuțe dă ăla gol, nu prea se bucură toată lumea. Unitatea și dorința de a câștiga campionatul mă bucură foarte mult și că la sfârșitul meciului vin alături de suporteri, cântă alături de ei.

Și noi am făcut o chestie ca la sfârșitul meciului să sune tot a o horă așa, se țin de umeri și cântă cu noi. Nu știu dacă va fi o tradiție, dar este un cântec care le leagă pe toți. Este un cântec unde Steaua câștigă și acasă și în deplasare. Acasă și în deplasare, calcă totul în picioare.

ADVERTISEMENT

Pentru noi este Steaua, Steaua nu a retrogradat niciodată și știe toată lumea. 700 de suporteri s-au auzit tot timpul”, a spus Gigi Mustață la FANATIK SUPERLIGA, emisiune în fiecare zi de luni, marți și vineri, de la ora 10:30, doar pe FANATIK.RO.

ADVERTISEMENT