Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Gigi Mustață, discurs manifest pentru Jean Pavel, liderul fanilor CSA Steaua: „El a creat Peluza Nord”

Gigi Mustață i-a răspuns lui Jean Pavel, cel care a cerut retrogradarea FCSB-ului. Liderul Peluzei Nord a avut o reacție surprinzătoare.
29.10.2023 | 13:00
Gigi Mustata discurs manifest pentru Jean Pavel liderul fanilor CSA Steaua El a creat Peluza Nord
Gigi Mustață, discurs manifest pentru Jean Pavel, liderul fanilor CSA Steaua: „El a creat Peluza Nord”. FOTO: Fanatik
ADVERTISEMENT

Gheorghe Mustață a intervenit telefonic în cea mai recentă ediție de FANATIK SUPERLIGA. Liderul Peluzei Nord a avut un discurs manifest pentru Jean Pavel, omologul său de la CSA Steaua.

Gigi Mustață, discurs manifest pentru Jean Pavel, liderul fanilor CSA Steaua

Jean Pavel, fostul lider al galeriei Stelei, a avut un mesaj dur la adresa FCSB-ului. Acesta a cerut ca echipa lui Gigi Becali să fie retrogradată în Liga 5. La scurt timp, Jean Pavel a primit replica lui Gigi Mustață.

ADVERTISEMENT

„Nu vreau să comentez ce a spus Jean. Eu sunt prieten foarte bun cu Jean. Fiecare în viață își alege drumul. Eu nu pot să vorbesc vreodată urât despre Jean. Eu sunt omul drept și corect.

Eu am învățat și am luat lucruri bune de la Jean. Nu vreau să comentez, e strict părerea lui, el știe ce vrea să facă. El știe cum vrea să coordoneze pe acolo. Dar nu pot să comentez ceea ce vrea el.

ADVERTISEMENT

El trebuie să înțeleagă că masa mare de steliști e rămasă, nu plecată, e rămasă în Liga 1. Se vede clar peste tot pe unde mergem că umplem stadioanele. Se vede clar că toți care ne înjură nu spun FCSB, ne înjură de Steaua.

Faptul că el și-a ales un alt drum, nu pot să comentez. Fiecare face ce vrea. Noi considerăm și eu pot spune așa. Peluza Nord, înființată de Jean Pavel în 1995, funcționează la ora asta. E datorită lui, el a înființat această peluză, iar eu am continuat-o. Respectul meu față de el îl port toată viața.

ADVERTISEMENT

Pentru că am luat lucruri bune de la el. Am făcut și continui acest proiect pentru a aduce oamenii la stadion și a fi alături de echipă și să înțeleagă toată lumea că Steaua n-a retrogradat niciodată”, a declarat Gigi Mustață, în exclusivitate la FANATIK SUPERLIGA.

Vor mai sta Mustață și Jean Pavel cot la cot în peluză? „Gigi Becali și-a făcut mulți dușmani”

„(n.r. – Când ai vorbit ultima dată cu Jean Pavel?) Nu am vorbit de foarte mult timp cu el. Am avut o discuție anul trecut cred, ne-am întâlnit, ne-am salutat, nu vreau să înțeleagă el greșit sau eu. Nu vreau să ne contrazicem pe niște lucruri.

ADVERTISEMENT

E prietenul meu, nu uit trecutul meu cu el. Nu uit amintirile frumoase din deplasări. Nu uit că am stat amândoi la masă la el în casă. Nu sunt genul de om care să lovesc un prieten din cauza unei păreri pe care o are. Este strict părerea lui și nu vreau să fac asta.

(n.r. – veți mai sta vreodată cot la cot într-o peluză strigând ‘Hai Steaua!’?) Părerea mea e că nu. Acei oameni nu doar că știu că Steaua e în Liga 1 și că au plecat de aici, din Peluza Sud, au și motiv să nu îl sufere pe Gigi. Și nu doar ei, sunt mai mulți care nu îl suferă pe Gigi pentru că la momentele acelea și-a făcut mulți dușmani jignind fostele glorii, suporterii și aici și-a luat imaginea de un patron care insultă și jignește fostele glorii.

Noi fiind steliști, nu plecăm de lângă echipa asta, trecem cu vederea, dar nu iertăm cum se spune. Și eu m-am certat cu Gigi, dar asta nu înseamnă că uit trecutul meu lângă echipa pe care o iubesc de mic copil. Mă duc pe stadion, îl înjur pe Gigi, facem proteste, dar împotriva lui Gigi, nu a echipei pe care o iubesc de mic copil”, a adăugat liderul Peluzei Nord.

În fiecare luni, marți și vineri, de la 10:30, FANATIK SUPERLIGA se vede în direct și în exclusiv pe FANATIK.RO. Emisiunea se poate vedea, în aceeași zi, în premieră, de la 17:30, pe canalul de Youtube Fanatik și pe Facebook Fanatik și Horia Ivanovici Oficial.

Gigi Mustata, DISCURS MANIFEST pentru Jean Pavel, LIDERUL fanilor CSA Steaua

ADVERTISEMENT
Tags: